Horoscop Vărsător decembrie 2018

Conform horoscopului Vărsătorului din luna decembrie 2018, ai oportunitatea să te ocupi de aspectele de seamă ale existenței tale la timpul potrivit. Poți, așadar, să te dedici cu eficientă responsabilităților tale, fără să-ți ocolești răgazuri de desfătare, bucurie, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Horoscop decembrie 2018 - Vărsător: Previziuni generale 


Obligațiile din plan social și profesional sunt foarte solicitante în prima parte a lunii. Ești focalizat asupra țelurilor tale prioritare, a viziunii de ansamblu a vieții tale, a unei abordări cât mai practice, mai realiste a demersurilor tale esențiale.

În a doua jumătate a lui decembrie, pari să fii mai puțin pragmatic, să te gândești la sensuri mai înalte, spirituale ale destinului tău. Speranțele, visurile ți se îndreaptă mai curând către împlinirea sinelui, spre lumea interioară și mai puțin spre cea exterioară.
Horoscop Vărsător decembrie 2018

Tinzi să îți petreci sărbătorile de iarnă însuflețit de năzuința de a trece printr-o renaștere personală, dar și de cea de a-ți mări atașamentul față de prieteni, oameni îndrăgiți.

Ești înclinat să dăruiești din inimă tot ce poți celor din preajma ta, să faci gesturi caritabile, să fii generos fără să aștepți la nimic în schimb. Cu toate astea, oamenii par să îți facă daruri neașteptate, să te surprindă printr-o bunăvoință neobișnuită!

Evenimente astrologice în horoscopul 2019

Luna nouă apărută în data de 7 decembrie 2018 în Săgetător îți prilejuiește evenimente fericite în sânul familiei și prietenilor. Este un fel de preambul al Crăciunului, unul care îți reamintește de importanța conexiunilor umane autentice.

Pe 22 decembrie 2018, sub vibrațiile Lunii pline găzduite de Rac, ești din nou însuflețit de magia Crăciunului pe cale să vină. Oamenii apropiați, importanți din viața ta  par să-și încrucișeze mai des drumurile cu ale tale. Poate că vă întâlniți pentru a pune la punct ultimele amănunte ținând de petrecerea de Crăciun, cea de Revelion, ori să tăiați un porc dacă acesta a scăpat de prigoana pestei africane, să-i faceți "pomana".     

Horoscop Vărsător decembrie 2018: Dragoste și cuplu


Dragostea se scutură de orice scamă a frivolității, își propune să intre împrospătată, viguroasă, în 2019.

Dacă ești deja parte a unui cuplu, tinzi, alături de tovarășul tău de viață, să îți propui obiective foarte înalte pentru anul ce vine. Acest lucru nu va împiedică, însă, să petreceți clipe memorabile de sărbători, mai cu seamă în reuniuni de familie, împreună cu persoane de care vă leagă amintiri, evenimente notabile.

În caz că ești singur, ești atras într-o idilă cu cineva stabil din punct de vedere financiar/social, care are capacitatea să-ți mărească încrederea în tine însuți, să-ți confirme valorile individuale.


Horoscop decembrie 2018 - Vărsător: Muncă și bani


Un șir de discuții constructive cu oameni influenți tind să-ți lămurească traseul profesional din viitor. Responsabilitățile din muncă pot fi mai apăsătoare decât de obicei, însă ai capacitatea să le faci față fără mari dificultăți.

Succesele nu au cum să te ocolească,  în special dacă ai un job asociat cu relațiile cu publicul, vânzările, publicitatea, dacă ești antreprenor, ai o afacere personală.

Previziuni 2019 în numerologie | Anul tău personal 2019 în numerologie
Horoscop Vărsător decembrie 2018 Horoscop Vărsător decembrie 2018 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 22, 2018 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Attractіve ϲomрonent to content. I ѕimply stumbled upon your weblog annd in acceswion capital to
    claim thɑt I geet аctually enjoyеd account your weblog posts.
    Any way I will be subscribing on your augment or even I fulfiⅼⅼmentt yоu get admission to perѕistentⅼy
    raρidly.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.