Horoscop Pești decembrie 2018

Horoscopul Peștilor din luna decembrie 2018 insistă pe circumstanțe norocoase legate de călătorii și studii, o integrare de bun augur în activitatea socială, o viață sentimentală favorizată de împrospătare, și una profesională avantajată de creativitate și comunicare.

Horoscop decembrie 2018 - Pești: Previziuni generale


Dificultăți din primele zile ale lunii ținând de învățământ sau contacte cu persoane de pe alte meleaguri tind să dispară de la sine. Ai, așadar, prilejul să obții rezultate excelente în studii, la testări, examene, să-ți transformi cu succes o pasiune într-o nouă orientare profesională.

Este vremea să-ți extinzi orizonturile cunoașterii, nu numai prin învățare formală, ci și prin experiențe de viață inedite, grație unor călătorii, intrării în contact cu oameni neobișnuiți, de pe alte meridiane ale lumii.

În ultima decadă din decembrie, pari să te angajezi cu fervoare în sfera socială, să iei parte la numeroase evenimente, petreceri, reuniuni plăcute, inclusiv cu prietenii. Se anticipează, drept urmare, o perioadă fericită în decursul sărbătorilor de iarnă.
Horoscop Pești decembrie 2018

Cuadratul dintre Soare și Marte din 3 decembrie 2018 te determină să fii extrem de combativ în promovarea intereselor tale. Chiar dacă plusul de competitivitate îți este de folos, nu te lăsa purtat în dueluri violente, neproductive, din pricini mărunte!

Pe 6 decembrie 2018, un alt cuadrat, cel al Soarelui cu Neptun, te pune în fața unor împrejurări derutante, imprevizibile, ce îți pun la încercare adaptabilitatea. În loc să te împotrivești fluxului plin de surprize al existenței, este mai bine să te lași în voia lui, încercând să îi eviți pas cu pas capcanele și să îi prinzi din zbor oportunitățile!

Dezideratul de a nu te agăța de un program fix, bătut în cuie, ci de a fi cât mai flexibil, se ivește și în ziua de 7 decembrie 2018, când Marte se amplasează în conjuncție cu Neptun și Luna nouă își face apariția în Săgetător. Străduiește-te să fii deschis față de orice tip de schimbare, și nu vei avea decât de profitat! Spontaneitatea pare să-ți fie cel mai tare atu în această zi, mai cu seamă în plan profesional.

Venus în trigon cu Neptun pe 21 decembrie 2018 te sprijină să te desprinzi de temeri nejustificate de nimic, și să te bucuri de compania oamenilor îndrăgiți. Ești cuprins de o stare de fericire efervescentă, molipsitoare! Totodată, nu te poți opri să le dai o mână de ajutor celor ajunși la necaz din preajma ta.

Previziuni 2019 în numerologie | Anul tău personal 2019 în numerologie

Strălucești ca o stea în mijlocul prietenilor tăi, îi inspiri să ți se alăture în proiectele tale ambițioase, sub vibrațiile Lunii pline găzduite pe 22 decembrie 2018 în Rac. Distracțiile sunt la ordinea zilei, dar nu te distrag cu totul, așa că poți avea o discuție importantă cu cineva apropiat despre viitorul tău, despre ce ai de făcut în 2019.

În data de 25 decembrie 2018, Mercur se află în cuadrat cu Neptun, un aspect astrologic ce te îndepărtează de rutina zilnică. La urma urmei, este Crăciunul, așa că poți să îți permiți să visezi cu ochii deschiși la destinul tău, la tot ce-i poate satisface pe oamenii la care ții. Înfrânează-ți, totuși, un eventual impuls de a intrepreta opiniile unor persoane drept atacuri la idealurile tale, la țelurile tale esențiale!

Horoscop Pești decembrie 2018: Dragoste și cuplu


Dragostea nu se simte prea bine pe cărările bătătorite ale traiului cotidian!

În caz că ai un partener de cuplu, pare să fie o idee foarte bună să nu petreci împreună cu acesta zilele festive din decembrie acasă. Cel puțin, un Revelion într-un loc insolit, nemaivăzut, tinde să vă reînnoiască sentimentele reciproce de iubire!

Dacă ești singur, ai cele mai mari șanse să fii implicat într-o idilă fericită împreună cu cineva întâlnit într-o călătorie, într-o colectivitate de oameni pe care nu ai mai frecventat-o până acum.

Horoscop decembrie 2018 - Pești: Muncă și bani


Împlinirile din muncă îți sunt favorizate de activități în care îți poți pune în valoarea creativitatea, forța inovativă.

În același timp, expresivitatea cu care comunici la serviciu îți dă ocazia să fii remarcat, să îți pui în lumină competența, realizările. Este posibil să fii solicitat de persoane influențe în vederea luării unor hotărâri importante vizând planuri de viitor ale companiei tale!

Evenimente astrologice în horoscopul 2019
Horoscop Pești decembrie 2018 Horoscop Pești decembrie 2018 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 24, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.