Horoscop Capricorn ianuarie 2019

Horoscopul Capricornului din luna ianuarie 2019 sugerează un atașament sporit față de cămin, evoluții câteodată spectaculoase în diverse sfere ale existenței, dedicare pentru ajutorarea unor persoane nedreptățite de soartă, o viață amoroasă stând sub semnul tainei sau a intimitățîi, și activități financiare profitabile.

Horoscop Capricorn ianuarie 2019: Previziuni generale


Casa și familia reprezintă pentru tine repere de bază la începutul lunii. Extrem de atașat de persoanele dragi, cu care îți împărți locuința, trebuie totuși să eviți să cedeze tentației de a le controla viața, a nu fi receptiv la dorințele, năzuințele lor.

Îți exprimi cu încredere, entuziasm, personalitatea și ai la îndemână o putere de persuasiune rară în promovarea ideilor, acțiunilor tale esențiale.

Ai posibilitatea să faci progrese însemnate în toate planurile existenței, mai ales dacă te îndepărtezi de cărări bătătorite, încerci noi modalități de a-ți pune în practică proiectele.

Cu toate astea, nu-ți pui ochelari de cal, nu-i neglijezi pe cei din jurul tău ci, dimpotrivă, ești plin de empatie, compasiune, dornic să îi scoți din impas pe oameni ajunși la o răscruce de drumuri.
Horoscop  ianuarie 2019 Capricorn

Aceste evenimente astrologice sunt completate de o sumedenie de altele, de o mai mică anvergură...

Pe 4 ianuarie 2019. Soarele în sextil cu Neptun te sprijină să-ți pui la treabă instinctele în navigarea pe undele nestatornice ale vieții, așa că soluțiile unor probleme de ale tale par să apară parcă de la sine. Oricum, ca să ai parte de împliniri, este necesar să faci apel la perseverență și străduințe!

Luna nouă ivită pe 6 ianuarie 2019 în Capricorn te energizează în aplecarea asupra sarcinilor, obligațiilor de zi cu zi. Nu ești bulversat de vreun dubiu, și siguranța cu care te focalizezi pe demersurile tale îți garantează rezultate de excepție.

Reacționezi cu rapiditate față de informațiile ce-ți parvin din mediul înconjurător și ești gata să ataci cu înverșunare orice nu-ți este pe plac ca urmare a cuadratului lui Mercur cu Marte din 8 ianuarie 2019. Graba te poate determina să treci cu vederea detalii semnificative ale activităților tale.

Conjuncția Soarelui cu Pluton din data de 11 ianuarie 2019 îți infuzează o forță extraordinară, care-ți înlesnește atingerea obiectivelor chiar în pofida unei opoziții uneori persistente a altora. Ceea ce inițiezi astăzi pare să aibă ecouri pe termen lung!

Analiza lucrurilor esențiale din existența ta și debarasarea de cele insignifiante constitue o orientare principală pe 13 ianuarie 2019, când Mercur se poziționează în conjuncție cu Saturn. Deși, din nou, ți se pot pune piedici, beneficiezi de concentrarea intensă pe țelurile tale importante.

Horoscop Capricorn decembrie 2018

Mercur în sextil cu Neptun în ziua de 14 ianuarie 2019 îți întețește receptivitatea. Pari să observi, cu pregnanță, să vezi și să auzi mai multe, să comunici mai deschis decât de obicei. Ai de câștigat în demersuri ținând de studii.

Pe 18 ianuarie 2019, conjuncția dintre Mercur și Pluton te îmboldește să-ți mărturisești cu năvălnicie gândurile și simțămintele și să-ți liniștești astfel zbuciumul sufletului. Este o zi prielnică activităților mentale, una în care ești capabil să-ți elimi negativismul, pesimismul.

Întorsături bruște, neașteptate ale soartei marchează data de 19 ianuarie 2019, rezervată cuadratului Soarelui cu Uranus. Poți fi afectat de stres în special când nu ai cum să faci ce-ți place. Diferența dintre modul cum te văd alții și cine ești cu adevărat poate isca un conflict înfocat!

Ziua de 21 ianuarie 2019 este dedicată apariției Lunii pline în Leu și cuadratului lui Marte cu Saturn. Teama că oamenii te pot judeca greșit te motivează să-ți ascunzi sentimentele. Câteodată, pari totuși să nu-ți mai poți menține sub control oala sub presiune a emoțiilor, și să ai izbucniri temperamentale vulcanice. Treburi neterminate din trecut sunt pe cale să se actualizeze și să-ți pună nervii la încercare!

Cu prins de neastâmpăr, tinzi să îi aduci pe alții la limita răbdării prin idei fanteziste, ieșite din comun sub vibrațiile cuadratului dintre Mercur și Uranus din 23 ianuarie 2019. Acordă-ți răgazuri pentru a te gândi la semnificația experiențelor de viață de azi.

În fine, Saturn în sextil cu Neptun pe 31 ianuarie 2019 te inspiră să-ți echilibrezi preocupările materiale cu cele spirituale. Îți dorești să te împlinești în muncă, dar nu poți neglija existența unui țel mai înalt, în stare să instaureze armonia în universul tău interior!

Horoscop Capricorn ianuarie 2019: Dragoste și cuplu


În cuplurile consacrate se crează o atmosferă de caldă împărtășire a sentimentelor reciproce de dragoste ce sfidează frigul de afară, o intimitate ce le sugerează celor doi tovarăși de viață să se izoleze întrucâtva de lume pentru a profita cât mai mult unul de compania celuilalt.

Idilele care se înfiripă în această lună sunt învăluite de secrete, sunt ascunse de ochii prea curioși ale celor din preajma. Uneori, astfel de conexiuni amoroase pot conduce către riscul știrbirii reputației nativilor din zodia Capricornului!

Horoscop Capricorn ianuarie 2019: Muncă și bani


Noi abordări ale unor afaceri te incită și îți promit beneficii notabile. Desprinderea de rutină, obișnuințe reprezintă cheia succesului în plan financiar.

În ultima decadă din ianuarie, ai prilejul să ajungi la înțelegeri și contracte favorabile referitoare la bani pentru o perioadă îndelungată. Oricum, creșterea contului din bancă îți întărește încrederea în tine însuți, simțământul că ești în siguranță în această lume imprevizibilă. Înzestrat cu simț practic, cu picioarele pe pământ, nu ești dispus să-ți asumi riscuri majore în chestiuni financiare.

Previziuni 2019 în numerologie | Anul tău personal 2019 în numerologie
Horoscop Capricorn ianuarie 2019 Horoscop Capricorn ianuarie 2019 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 18, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.