Poliția din vise | Interpretare şi semnificaţie vise

Poliția din vise reprezintă legea, autoritatea, regulile sau necesitatea, dorința ta de a le recunoaște în viața ta. Îți sugerează, totodată, că este nevoie să-ți ții în frâu un comportament nesăbuit, să faci ceea ce este bine, corect, simbolizează simțul tău moral, conștiința ta. Poliția visată se poate referi uneori și la eșecul tău de a-ți onora obligațiile, făgăduințele...

Când visezi că ești căutat de poliție poate însemna că te simți îngrădit din punct de vedere amoros ori emoțional din cauza unui simțământ (copleșitor) de vinovăție. De asemeni, ți se poate reflectă faptul că ai o revelație, ești cât pe aci să înțelegi un aspect derutant, confuz până acum, al existenței.

Un vis în care poliția te arestează pentru o infracțiune pe care nu ai comis-o este unul pozitiv, și îți confirmă că ai forța, capacitatea de a-ți înfrânge competitorii.
Poliția din vise | Interpretare şi semnificaţie vise

Visele de-a lungul cărora suni, dai telefon la poliție trag un semnal de alarmă, te avertizează că ești într-o situație potențial periculoasă, fizic sau emoțional, și ai nevoie de sprijinul familiei, al prietenilor.

Dacă ai visat că ai dificultăți în a contacta poliția, ți se dă de înțeles că nu-ți asculți intuiția ori vocea interioară, nu poți stăpâni o situație și nu te simți ajutat de oamenii apropiați.

Visul pe parcursul căruia este urmărit de o mașină de poliție poate denota că ai conștiința încărcată sau că ți-e teamă că se va descoperi un lucru greșit, rău, făcut de tine. Ți se simbolizează astfel incapacitatea ori lipsa de voință de a accepta consecințele unor acțiuni de ale tale.

O mașină de poliție, în general, este un simbol oniric ce-ți indică faptul că ajutorul de care ai nevoie este pe punctul să apară.

Boală şi bolnav în vise | Interpretare şi semnificaţie vise

Un polițist văzut în vis semnifică simțul tău responsabil, alinierea ta la regulile scrise și nescrise din plan social, dar și senzația ta că ești limitat în starea de veghe. Potrivit lui Sigmund Freud, polițiștii visați sunt o imagine a super-ego-ului, care reprezintă tabuuri izvorâte din copilărie.

Când visezi că ești chiar tu polițist, ți se înfățișează, de fapt, conștiința ta, valorile tale morale și, câteodată, indicii ce te ghidează către calea cea dreapta. Într-o altă interpretare, înseamnă că niște acțiuni trecute îți inspiră un sentiment de vinovăție.

În caz că te-ai visat lovit, bătut de un polițist, ți se semnalează cumva că ești împovărat de o vină, de mustrări de conștiință.

Visele în care ești polițist sub acoperire oglindesc o conjunctură din viața reală ce te obligă să acționezi contrar convingerilor, credințelor tale.

Vampirii din vise | Interpretare şi semnificaţie vise
Poliția din vise | Interpretare şi semnificaţie vise Poliția din vise | Interpretare şi semnificaţie vise Reviewed by Diana Popescu on decembrie 16, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.