Vampirii din vise | Interpretare şi semnificaţie vise

Vampirii din vise semnifică seducția, senzualitatea, dar și frica, teroarea, ori moartea. Se spune că astfel de creaturi malefice își duc traiul, supraviețuiesc bând sângele oamenilor. Sângele reprezintă pasiunea și forța vieții. Când este visat, poate simboliza un aspect al personalității tale, o circumstanță sau o persoană care te secătuiește din punct de vedere energetic, fizic, mental ori sufletesc.

Întrucât vampirii se dezlănțuie noaptea și, potrivit legendei, nu pot fi zăriți într-o oglindă, ei întruchipează ceva ori pe cineva care-ți răpește viața, vitalitatea și este ascuns în subconștientul tău, pe care poți să-l distrugi, chiar dacă nu vrei cumva, direct sau indirect.

Uneori, când visezi un vampir, acesta personalizează un om seducător din viața reală, care te atrage, te farmecă, însă despre care îți dai seama, adânc, în străfundul minții tale, ca fiind rău. În alte cazuri, vampirii din vise sunt asociați cu erotismul sau pierderea virginității!
Vampirii din vise

Ne simțim frecvent copleșiți, descurajați, demoralizați, slăbiți energetic de responsabilitățile, obligațiile zilnice, ce pot fi deghizate în plan oniric sub forma unor vampiri. Totodată, acest lucru se poate întâmpla din cauza unor atitudini și credințe vechi, care nu se mai potrivesc stadiului actual al existenței noastre.

În interpretarea lui Sigmund Freud, un vampir visat reprezintă insatisfacția din viața erotică.

Dacă vampirul visat ești tu însuți, poate însemna că ești străbătut de îngrijorarea că ai putea face rău (involuntar) unei persoane îndrăgite. În același timp, ți poate vesti că cineva apropiat se va vindeca ori își va înfrânge o boală gravă.

Conform unor cărți de vise, când visezi că te atacă un vampir, ți se dă de înțeles că vei întâlni pe cineva în lumea reală împreună cu care te vei implica într-o poveste de dragoste fierbinte, pasională!

În caz că ai visat cum omori un vampir, ți se indică faptul că îți lași în urmă toate necazurile.

Visul de-a lungul căruia visezi că-ți bei propriul sânge denotă că poți avea curând un accident!

Demonii care se hrănesc cu energia oamenilor

Când ai visat că ești vampir și sugi sângele altcuiva, ești, de fapt, îndrumat să faci pace cu dușmanii tăi, astfel încât aceștia să nu-ți mai poată facă rău.

Visele în care te vezi drept vampir și cineva nu-ți îngăduie să te înfrupți din sângele său iți semnalizează că acea persoană plănuiește să-ți facă ceva rău!

În eventualitatea că ai visat că un vampir îți suge sângele, ești avertizat că niște competitori, inamici de-ai tăi uneltesc împotriva ta, intenționează să te înșele!

Dacă un vampir din vise nu reușește să te prindă și să-ți sugă sângele, înseamnă că ești speriat de cineva . Se pare, totuși, că temerile tale sunt neîntemeiate...

Vampirii energetici - Oamenii care îți fură energia

Vampirii din vise | Interpretare şi semnificaţie vise Vampirii din vise | Interpretare şi semnificaţie vise Reviewed by Diana Popescu on iulie 21, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.