Horoscop Balanță august 2018


Potrivit horoscopului din Balanță din luna august 2018, ajungi sub luminile reflectoarelor în plan social, relația cu familia și cu prietenii poate sta sub semnul unor suișuri și coborâșuri, viața amoroasă îți este norocoasă dar nu lipsită întru totul de riscuri, iar activitatea financiară, mai cu seamă cea din parteneriate, impune o prudență sporită.

Horoscop Balanță august 2018

Horoscop august 2018 Balanță: Previziuni generale

Este vremea să-ți dovedești forța personală, să-ți mărești impactul asupra oamenilor prin reinventarea înfățișării tale și a modului cum interacționezi cu ei. Îți crește receptivitatea față de cei din jur, te remarci prin cooperare și bunăvoință. În același timp, pare să-ți fie foarte greu să-ți refuzi vreun deliciu oferit de existență!

În cea de-a doua parte a lunii, ești motivat tot mai mult să-ți aperi, să-ți protejezi familia. Această combativitate poate determina totuși să te transformi într-un mic tiran, provocând persoanele apropiate să se revolte împotriva ta și să se certe cu tine.

Ultima decadă din august poate fi marcată de unele neînțelegeri cu amicii. Ești îmboldit să-ți testezi relațiile de prietenie și să le pui capăt celor care sunt false ori neîmplinitoare. Oricum, este de așteptat să întâlnești vechi camarazi, de care te-au despărțit o vreme circumstanțele existenței.

Pe de altă parte, există posibilitatea să te retragi cât de cât din scena socială, pentru a descoperi cine ești cu adevărat când ești departe de oameni.

Cele din urmă zile din lună îți permit armonizarea conexiunilor cu cu rudele, cu cei dragi. Ai prilejul să te concentrezi, împreună cu unii din aceștia, pe proiecte ambițioase, inclusiv din plan financiar ori profesional.

Horoscop Balanță 2018

Venus în trigon cu Neptun în data de 8 august 2018 te sprijină să eviți temeri deșarte, să te bucuri de viață și de cei din preajma ta. Fericirea ta pare să fie molipsitoare. Datorită empatiei și compasiunii care te caracterizează, ai putința să-i ajuți consistent pe cei care au nevoie de tine.

Pe 10 august 2018, responsabilitățile par să-ți îngrădească nevoia de a te distra. Uneori, poți fi silit să alegi între plăceri și îndatoriri, sub impactul cuadratului dintre Venus și Saturn. Ești înclinat să iei în calcul, să estimezi pe care lucruri și oameni te poți baza în orice dificultate temporară sau îndelungată.

Luna Nouă poposită pe 11 august 2018 în Leu te poate obliga să-ți ierarhizezi multiplele activități sociale din agenda zilnică. Fă-ți planuri despre cum să răspunzi afirmativ la invitații prioritare!

Ca urmare a sextilului dintre Mercur și Venus din 18 august 2018, pari să-ți asumi o atitudine jucăușă, să iei în râs conformismele și prejudecățile lumii. Ascultarea și pronunțarea cuvintelor potrivite la momentul potrivit crează o atmosferă cordială în legăturile cu alții. Cu cât ești mai activ în  sfera socială, cu atat ai mai multe șanse să întâlnești persoane împreună cu care să închegi alianțe puternice.

Venus se amplasează pe 26 august 2018 în cuadrat cu Pluton, într-un aspect astral ce pare să ațâțe spiritele din mediul tău înconjurător. Atât intensa ta impulsivitate, cât și cea a oamenilor cu care intri în contact generează condițiile unor înfruntări extrem de aprige. Nu ar fi rău să accepți, câteodată, un compromis.



Horoscop Balanță august 2018: Dragoste și cuplu

Venus îți conferă o atractivitate aparte, ce-ți făgăduiește oportunități deosebite în dragoste...

Dacă ești solo ai, așadar, o mulțime de ocazii de a înfiripa o idilă. Tot ce trebuie să faci este să alegi drept partener acea persoană care îți atinge coarda cea mai sensibilă a sufletului dintre numeroasele ce atentează să-ți cucerească inima.

În caz că ai deja un tovarăș de viață, tinzi să-i reaprinzi vâlvătaia dintâi a iubirii față de tine. Ai, însă, grijă, să nu-i dai nici cel mai mic motiv să fie gelos!

Spre finele lui august, apare o conjunctură astrală ce favorizează  inițierea unei povești de dragoste secrete. Străduiește-te să nu te implici într-o aventură cu cineva care-ți poate complica viața ori este instabil din punct de vedere emoțional!


Horoscop august 2018 Balanță: Muncă și bani

Parteneriatele financiare sau de afaceri par să aibă de suferit. Ți se recomandă să nu demarezi vreo unul și să te înarmezi cu tact în cele existente. Speculațiile financiare pot duce la pierderi notabile!

Sub vibrațiile Lunii Pline aflate pe 26 august 2018 în Pești, poți avea probleme de concentrare la serviciu. Chiar dacă nu îți permiți să renunți la proiecte foarte ambițioase, ocupă-te mai întâi de obligațiile de zi cu zi. Poți avea, după aceea, o grămadă de succese. Dar nu cu toate dintr-o dată!

Horoscop Balanță iulie 2018

Horoscop Balanță august 2018 Horoscop Balanță august 2018 Reviewed by Diana Popescu on iulie 22, 2018 Rating: 5

Un comentariu:

  1. pentru ca tu esti o fiinta sensibila si inteligenta te as ruga sa comentezi urmatorul citat:"piatra nu poate spera sa fie altceva decit piatra.dar,colaborind se alatura altor pietre si devine templu."

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.