Horoscop Balanță 2018


Horoscopul Balanței 2018 insistă pe fortificarea relațiilor familiale, îmbunătățirea stării de sănătate, stabilizarea parteneriatelor și a conexiunilor de cuplu, întreprinderi financiare de succes și o activitate profesională în care creativitatea trebuie să fie echilibrată de simțul practic.

Horoscop Balanță 2018 - Previziuni generale


Pluto își menține amplasarea în Capricorn, indicându-ți să îți analizezi în profunzime rolul în familie, îmboldindu-te să te dedici celor dragi, fără să-i tratezi cu superficialitate, să clădești baze solide căminului tău.

Preocuparea față de starea de sănătate continuă să te îndrume spre căi mai puțin convenționale de a-ți optimiza tonusul fizic și psihic. Ești motivat să te purifici, să te însănătoșești din punct de vedere spiritual, dar trebuie să ai grijă să nu te lași ademenit de un fals guru, învățător!

Uranus parcurge tărâmurile Berbecului până pe 15 mai 2018 și, apoi, după 6 noiembrie 2018, ducând spre finalizare un șir de schimbări ale relațiilor de parteneriat ce te-au cutremurat în ultimii ani.
Te poți bucura, în fine, de o sporită stabilitate în astfel de conexiuni umane. Trebuie, totuși, să îți păstrezi flexibilitatea, să te adaptezi pe mai departe unor noi circumstanțe, atât exterioare, cât și interioare.

Horoscop 2018 Balanță


Saturn în Capricorn își împletește în continuare influențele cu cele ale lui Pluton, sugerându-ți să  îți asumi mai multe responsabilități ținând de cămin, să îți îmbunătățești condițiile de viață. În unele cazuri, Balanțele ajung să-și dea seama că și-au supraevaluat posibilitățile în achiziționarea unei locuințe foarte mari și că este nevoie să se mute într-una mai mică.

In intervalul 26 ianuarie - 17 martie 2018, beneficiezi de o clocotitoare energie mentală, grație tranzitului lui Marte în Săgetător. Poți fi cutreierat de multe idei și planuri, de transpunerea acestora în realitate.

Mercur preia un aspect retrograd din 22 martie până pe 15 aprilie 2018 în Berbec, putând genera probleme de comunicare cu oamenii apropiați, crize în asocierile din toate sferele existenței.
Se impune să fii cât mai calm, mai răbdător, să apelezi mai des la negocieri și compromisuri!

2018: Anul chinezesc al Câinelui de Pământ

O întețire a influențelor plutoniene are loc în răstimpul 17 martie - 16 mai 2018, precum și în cel 27 august - 11 septembrie 2018, ca efect al parcursului direct al lui Marte în Capricorn.
Ești înclinat să petreci mai mult timp de calitate alături de cei îndrăgiți, să fii extrem de combativ în apărarea lor și a intereselor lor.

Planeta războiului se poziționează începând cu mijlocul lui mai și până pe 26 iunie în Vărsător, și, mai târziu, între 11 septembrie și 15 noiembrie, contribuind la armonizarea relațiilor cu copiii sau cu părinții, în înlăturarea unor carențe din comunicarea cu aceștia. Astfel de interacțiuni tind să  fie tensionate, marcate de neînțelegeri de la mijlocul lui august până spre cel al lui septembrie, din pricina mișcării retrograde a lui Marte.

Tranzitul retrograd al lui Mercur în Leu din intervalul 26 iulie - 10 august 2018 poate crea, la rândul său, impedimente în relaționarea cu prietenii sau integrarea într-un grup, colectiv.
Ai, totuși, prilejul să te reconectezi cu amici mai vechi, poate chiar din copilărie și să îți redirecționezi energia către un proiect ambițios de  demult, abandonat ori neglijat.

Aspectul retrograd al lui Marte dintre 13 și 27 august 2018 în Capricorn are potențialul să iște unele conflicte în familie. Poate apare necesitatea să te desprinzi de niște tabieturi, obișnuințe pentru a reintroduce buna înțelegere cu persoane apropiate.

Horoscop Balanță 2017

Planeta Venus, retrogradă în perioada 5 - 31 octombrie 2018 în Scorpion și, apoi, în Balanță, îți poate infuza înclinația de a te culca pe o ureche în demersurile tale majore, simțământul că toate lucrurile îți merg pe dos. Este nevoie să-ți impui un plus de disciplinăși organizare în tot ceea ce faci!

Jupiter pătrunde pe 8 noiembrie 2018 în Săgetător, într-un tranzit ce îți dăruiește o agilitate mentală deosebită, îți înlesnește calea spre materializarea unor proiecte esențiale pentru evoluția ta personală, socialăși profesională.
Forța lui Jupiter pare să contracareze influențele de rău augur ale lui Mercur retrograd în același semn zodiacal din răstimpul 12 noiembrie - 1 decembrie 2018.

Horoscop Balanță 2018 - Dragoste și cuplu

Uranus este găzduit de Berbec până pe 15 mai și începând cu 6 noiembrie 2018, prevestind finalizarea unor schimbări, câteodată dramatice, în viața sentimentală. Ești în măsură să-ți statornicești relația de cuplu, să înțelegi cât se poate de bine ce îți dorești de la dragoste și de la partenerul tău.

Mișcarea retrogradă a lui Mercur din martie și aprilie 2018 este corelată cu probleme de comunicare cu tovarășul tău de viață!

In luna mai, intrarea lui Uranus în Taur și a lui Marte în Vărsător anunță o perioadă excelentă în amor, o conexiune mai adâncă cu persoana iubită, reaprinderea flăcării senzualității în cuplurile mai vechi sau ivirea unei noi idile în viața ta!

Intre 26 iunie și 13 august 2018, Marte retrograd în aceeași zona astrală are capacitatea să producă furtuni într-un pahar cu apă în legăturile din cuplu. Atât tu, cât și partenerul tău trebuie să vă concentrați pe ceea ce vă unește, să fiți mai toleranți unul față de celălalt, să nu faceți din țânțar armăsar din pricina unui capriciu.

Marte se întoarce direct în intervalul 11 septembrie - 15 noiembrie 2018 în Vărsător, reluându-și influențele pozitive.


Horoscop Balanță 2018 - Muncă și bani

Neptun guvernează tărâmurile Peștilor tot anul, imprimandu-ți năzuința de a te orienta profesional pe ceea ce-ți place și cea de a lucra de unul singur, fără să interferezi cu alții. Neptun îți pune la dispoziție o creativitate substanțială, însă este necesar să ți-o canalizezi cu stăruință numai în demersuri realiste.

Activitatea financiară îți este auspicioasa datorită călătoriei lui Jupiter, până pe debutul lui noiembrie 2018, în Scorpion. Norocul și inspirațiate călăuzesc spre cele mai bune decizii în afaceri și te ajută să îți dezvaluiesti noi resurse de bani.

Marte îl întovărășește pe Jupiter până pe 26 ianuarie 2018, conferindu-ți temeritate, combativitate în plan financiar, indrumandu-te să obții profituri notabile prin îndepărtarea de o prudență exagerată, prin asumarea unor riscuri bine calculate.

O oarecare comoditate, "lasă-măsă te las," te poate bântui în octombrie 2018, din cauza parcursului retrograd al lui Venus în decursul 5 - 31 octombrie 2018. Totodată, apare dezideratul să-ți stăpânești predispoziția de a cheltui prea mult pentru a te distra sau a achiziționa lucruri frumoase.

Viața profesională îți este impulsionată după 15 noiembrie 2018, sub impactul tranzitului lui Marte în Pești. Poți fi mobilizat să duci mai repede la bun sfârșit niște proiecte care au bătut până acum pasul pe loc, să dai tot ce ai mai bun în tine pentru a încheia anul încununat de succese.

Atenție la tranzitul retrograd în care se înscrie Mercur în Scorpion la începutul lunii decembrie, care te poate conduce către eșecuri, mai cu seamă în inițiative ținând de o afacere sau o tranzacție financiară!

Predicții bazate pe Evenimente astrologice în horoscopul 2018


Horoscop Balanță 2018 Horoscop Balanță 2018 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 02, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.