Horoscop Balanță iulie 2018


Horoscopul Balanței din luna iulie 2018 sugerează dezideratul asumării unui echilibru între generozitatea ta și siguranța personală, o integrarea avantajoasă printre oameni, inclusiv din punct de vedere profesional, redefinirea legăturilor de prietenie și o viață amoroasă aflată în penumbra intimității și secretelor.

Horoscop Balanță iulie 2018

Horoscop Balanță iulie 2018: Previziuni astrologice generale

Însuflețit de o empatie crescândă față de cei din jurul tău, ești capabil să le întrezărești frumusețea interioară și să-i ajuți dezinteresat pe cei ajunși într-un impas. Nu trebuie totuși să-ți dezvăluiești slăbiciunile, călcâiul lui Ahile, pentru a nu-i lăsa pe unii să profite de tine!

În ultima săptămâna a lunii, ieși dintr-o anumită izolare, și te avânți cu entuziasm în viața socială. Încrezător în tine însuți, în valoarea ta, îți este ușor să te integrezi printre oameni. Ai prilejul să obții avantaje, câștiguri însemnate prin intermediul unui grup sau a extinderii rețelei tale de cunoștiințe.

Horoscop Balanță 2018

Nu este indicat, cu toate astea, să te bazezi în demersurile tale esențiale decât pe preteni vechi, verificați. Unele împrejurări surprinzătoare par să-ți releve necesitatea de a-ți filtra relațiile de amiciție, a renunța la unele toxice ori șubrede.

Luna nouă ivită pe 13 iulie 2018 în cerurile Racului îți îngăduie să te revitalizezi prin conexiunea strânsă cu familia și persoanele îndrăgite. Ai capacitatea să pui capăt unor tensiuni, conflicte cu aceastea, să-ți recunoști deschis eventuale greșeli și să le ierți pe cele ale unora din ele.


Horoscop Balanță iulie 2018: Dragoste și cuplu

Dragostea tinde să se ferească de luminile reflectoarelor, să se pitească în spatele cortinei existenței...

Dacă ai un partener, ești predispus să petreci mai puțin timp cu el în arena socială, preferând mai degrabă să te bucuri de împărtășirea afectivă cu acesta acasă sau într-un loc romantic, îndepărtat de ochii curioși ai cunoscuților.

În caz că ești solo, nu ar fi rău să-ți ții în frâu, pe cât îți este cu putință, o senzualitate fierbinte, ce te poate împinge spre o aventură amoroasă în stare să-ți creze probleme în plan public ori profesional. Pe de altă parte, ai posibilitatea să te implici într-o idilă autentică, necesitând deocamdată să fie învăluită într-o aură de taină, mister!

Pe 27 iulie 2018, sub vibrațiile Lunii pline din Vărsător, ești străbătut de o năzuința ardentă, irezistibilă de a da glas simțămintelor pe care i le porți persoanei iubite, indiferent dacă esti sau nu angajat cu ea într-o conexiune de cuplu. În ambele variante, viața ta sentimentală este pe cale să ia o turnură prielnică!

Horoscop Balanță iulie 2018: Muncă și bani

Succesele în muncă îți sunt favorizate de intâlnirile, discuțiile cu persoane experimentate, având menirea să îți înlesnească idei noi, inovatoare, și oportunități nebănuite!

Horoscop Balanță iunie 2018

Horoscop Balanță iulie 2018 Horoscop Balanță iulie 2018 Reviewed by Diana Popescu on iunie 19, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.