Horoscop Scorpion iulie 2018

Principalele orientări din horoscopul Scorpionului iulie 2018 sunt invigorarea încrederii în tine însuți, fortificarea relațiilor de prietenie, o viață amoroasă favorizată de o veritabilă camaraderie și una profesională marcată de bilanțuri pozitive ori negative.

Horoscop Scorpion iulie 2018


Horoscop iulie 2018 Scorpion: Predicții astrologice generale

Beneficiezi de o relație excelentă cu prietenii mai vechi și ai ocazia să-ți faci alții, capabili să-ți fie alături la bine și la rău multă vreme. Ești plăcut, căutat de oameni, grație atitudinii tale cordiale, binevoitoare și a farmecului pe care îl iradiezi.

Ai avantaje notabile în special din colaborări, din activități comune, în colectivități, grupuri de persoane având aceleași năzuințe ori pasiuni ca și tine.

După un ciclu de explorare a universului tău interior și redefinire a sinelui ești mult mai încrezător în tine, în individualitatea și creativitatea ta, și îți promovezi cu ușurință, cu eficiența și un optimism molipsitor interesele esențiale.

Este vremea să fii cât mai întreprinzător, să duci la bun sfârșit o serie de proiecte tărăgănate până acum. Ești la cârma corabiei vieții tale și aproape nimeni și nimic nu ți se mai poate pune în cale!

Trigonul dintre Soare și Jupiter din 5 iulie 2018 îți infuzează exuberanță, capacitatea de a aborda cu pozitivism orice sarcină, oricât de grea, și de a-i convinge pe alții de viabilitatea ideilor tale. Gradul tău înalt de energie te poate imboldi să te dedici unui sport ori unei activități în aer liber.

Mintea nu-ți are astâmpăr și pari să te ocupi cu dificultate de demersuri ce presupun atenție față de detalii sub influența cuadratului lui Mercur cu Jupiter de pe 9 iulie 2018. Dacă reușești să te focalizezi, ai putința să-ți trasezi cu luciditate proiecte de mare anvergură sau să aduci ajustări unora deja începute. Încearcă să nu fii prea frustrat de modificări bruște ale programului tău zilnic.

Horoscop Scorpion 2018

Pe 13 iulie 2018, Luna nouă găzduită  de Rac îți recomandă să nu te arunci cu capul înainte în inițiative insuficient analizate, să-ți ții în frâu emotivitatea incandescentă și să ți-o zăgăzuiești cu un plus de obiectivitate. Autodisciplina te poate scuti de regrete tardive!

Ești stimulat să-ți scoți la lumină abilitățile de socializare în ziua de 22 iulie 2018, ca efect al sextilului dintre Venus și Jupiter. Optimismul care te străbate îți facilitează aducerea unor oameni de partea ta, a țelurilor tale.

Luna plină ce-ți iluminează pe 27 iulie 2018 sectorul Vărsătorului îți sugerează să regăsești un echilibru stabil între zona socială, profesională și cea familială. Poate că te-ai concentrat exgerat în ultimul timp asupra carierei, neglijând conexiunea cu rudele, cu cei dragi.


Horoscop Scorpion iulie 2018: Dragoste și cuplu

Dragostea se împlinește în această lună prin conectarea partenerilor de cuplu spre aceleași idealuri, mai cu seamă de cursă lungă.

Dacă ai un tovarăș de viață, este probabil să te lepezi de orice urmă de egocentrism, să fii mai deschis, mai receptiv față de năzuințele, dorințele, nevoile sale.

În eventualitatea că ești singur, poți să te apropii afectiv de cineva care este pe aceeași lungime de undă ca și tine în modul cum prețuiește lumea și își vede locul în ea.


Horoscop iulie 2018 Scorpion: Muncă și bani

Sfera profesională îți rezervă oportunități însemnate atâta vreme cât îți place munca pe care o faci și te-ai străduit cu adevărat să-ți îndeplinești cu responsabilitate sarcinile. În acest caz, pari să primești semne consistente de apreciere din partea șefilor, ba chiar să fii pus într-o poziție de lider.

Este necesar, totuși, să nu te avânți deocamdată în întreprinderi foarte mari, să te dotezi cu prudență și răbdare. Nu este o perioadă prielnică schimbării locului de muncă sau căutării unui nou job.

Horoscop Scorpion iunie 2018

Horoscop Scorpion iulie 2018 Horoscop Scorpion iulie 2018 Reviewed by Diana Popescu on iunie 20, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.