Horoscop Săgetător iulie 2018


Horoscopul Săgetătorului din luna iulie 2018 are drept repere majore instaurarea unei perspective mai înalte despre lume și sine, îmbunătățirea relaționării sociale, depășirea unor granițe ale trăirii autoimpuse sau impuse de alții.

Horoscop Săgetător iulie 2018

Horoscop iulie 2018 Săgetător: Previziuni astrologice generale

După un ciclu rezervat decantării, analizării impulsurilor subconștiente, îți relevi valorile personale, îți redescoperi rolul major printre oameni, o viziune spirituală ce are darul să te elibereze de griji mărunte, inconsistente.

Ai posibilitatea să-ți mărești reputația, să accezi la un statut social mai ridicat. Cei din preajmă par să te îndrăgească, să fie impresionați de elocvența cu care îți afirmi personalitatea.

Nemulțumit de orice este superficial, de rutina zilnică, țintești să-ți extinzi imaginea despre lume, să te deschizi spre laturi insolite ale acesteia, să-i afli semnificații profunde. Tocmai de aceea, ești gata să vizitezi tărâmuri noi și incitante ale spațiului exterior și interior, să faci tot ce-ți stă în putință pentru a călători către locuri cât mai îndepărtate de casă, ori să te cufunzi în studiul unor subiecte care te pasionează de ceva vreme.

Horoscop Săgetător 2018

Ești îmboldit să-ți redefinești credința, filosofia de viață, astfel încât să îți reflecteze autenticitatea sufletească. Uneori, poate fi nevoie să-ți ții în frâu nervozitatea, iritarea, din cauza unor schimbări neașteptate ale unor planuri de călătorie.

Activitatea socială pare să-ți fie cutremurată în data de 27 iulie 2018, ca urmare a amplasării Lunii pline în Vărsător. Confruntările, disputele cu cei din jur par să fie la ordinea zilei. În acest context astral, este indicat să recunoști cu seninătate că punctele tale de vedere pot fi diferite de ale altora fără să te lași cuprins de mânie, ci apelând pe cât posibil la pacturi, compromisuri.

Horoscop Săgetător iulie 2018: Dragoste și cuplu

Dragostea pare să se intersecteze câteodată cu simțăminte ori gânduri care-i sunt potrivnice, nu ar trebuie să aibă de a face cu ea...

Nativii solitari trebuie să-și țină sub control predispoziția de a avea pretenții exagerat de mari față de un potențial partener. Se impune să-și dea deoparte uneori o anume răceală a rațiunii și să-și asculte cu o atenție sporită mesajele inimii. În eventualitatea că pot realiza asta, par să aibă mari șanse să inițieze o idilă cu cineva întâlnit în mediul lor profesional.

Pe 13 iulie 2018, sub efluviile Lunii noi ce iluminează sectorul Racului, este important să asculți cu o receptivitate sporită ce are să-ți spună direct ori indirect persoana iubită. Dacă ești capabil să-ți dai jos armura egocentrismului, să-ți expui vulnerabilitățile, ai ocazia să ajungi la o comunicare profundă, subtilă, cu partenerul tău, una în care cuvintele par să fie de prisos!

Horoscop iulie 2018 Săgetător: Muncă și bani

Atmosfera de armonie, cooperare de la serviciu, favorurile pe care ți le fac șefii te fac să te simți bine, te relaxează, dar asta nu înseamnă că trebuie să te culci pe o ureche!

Nu trece cu vederea sfaturilor unor persoane influente din plan profesional!

Horoscop Săgetător iunie 2018

Horoscop Săgetător iulie 2018 Horoscop Săgetător iulie 2018 Reviewed by Diana Popescu on iunie 21, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.