Horoscop Săgetător iunie 2018


Horoscopul Săgetătorului din luna iunie 2018 are drept repere principale metamorfoze în plan personal, ce se răsfrâng în plan social și profesional, și impun prudență, luciditate, realism. Viața amoroasă îți este guvernată deopotrivă de profunzime și o pasiune fierbinte, iar întreprinderile financiare tind să-ți fie mai fertile decât de obicei.

Horoscop Săgetător iunie 2018: Previziuni astrologice generale 


Horoscop iunie 2018 Săgetător

Filosofia, credința ta de viață poate lua o turnură nouă, spirituală.  Focalizat asupra unei transformări personale majore, a învigorării personalității tale, trebuie să fii cât se poate de sincer cu tine însuți, să-ți identifici dorințe, impulsuri interioare neconștientizate, sentimente, emoții reprimate.

Ai, astfel, prilejul să-ți armonizezi zona subconștientă cu cea conștientă, să-ți dezvălui puncte forte și o libertate interioară sporită ce se va reflecta în libertatea ta din lumea exterioară.

Pe 13 iunie 2018, sub vibrațiile Lunii noi din Gemeni, viața socială îți devine foarte agitată, putând da naștere din acest motiv unor neînțelegeri voite și nevoite. Este important să-ți alegi bine cuvintele, să fi cât mai concis și mai clar, astfel încât să te faci înțeles corect.

În a doua parte din iunie, poți tinde să-ți interpretezi greșit familia, să-i vezi membrii într-o lumină idealistă. Acest lucru poate deruta, chiar supăra persoanele pe care le îndrăgești. Se impune să faci eforturi ca să le descifrezi adevăratele năzuințe, interese, și a le sprijini în drumul către ele.

Horoscop Săgetător 2018

Interacțiunea din plan social pare să se poticnească la un moment dat din pricina înclinației tale de a te lăsa în voia unor capricii, a reacționa abrupt, contradictoriu față de cuvintele și gesturile altora. Ideile confuze din mintea ta își pot afla limpezirea datorită discuțiilor cu oameni care țin la tine. Oricum, este nevoie să-ți ții în frâu o nervozitate excesivă, predispoziția de a-ți  sări țandăra când ești contrazis.

În ultimele zile ale lunii, pari, de altfel, să-ți recâștigi răbdarea, calmul, să apelezi mai des la simțul tău diplomatic. Comunici intens îndeosebi cu persoane aflate în străinătate sau recent sosite de acolo, și poți fi impulsionat să te dedici unui studiu individual, eventual învățării unei limbi străine.


Horoscop Săgetător iunie 2018: Dragoste și cuplu

Pornirile pătimașe din dragoste sunt echilibrate sau bine călăuzite de profunzimea ta emoțională.

În cupluri căsătorite și statornicite de ceva vreme are loc o împrospătare a conexiunii afective, oportunitatea retrăirii clipelor magice, pasionale ale iubirii dintâi.

Nativii singuri au capacitatea să-și strunească o senzualitate ardentă, să  se îndrepte spre o relație amoroasă serioasă, ce are șansa să se aprofundeze, să se adâncească odată cu timpul.


Horoscop Săgetător iunie 2018: Muncă și bani

Traversezi o perioadă favorabilă asocierilor financiare, obținerii unor beneficii deloc neglijabile din parteneriate de afaceri. Ideile ingenioase furnizate de intuiție îți făgăduiesc și ele câștiguri însemnate.

Luna plină răsărită pe 28 iunie 2018 în Capricorn te îmboldește să te avânți în demersuri financiare noi și îndrăznețe. Pari să găsești o abordare diferită a unor astfel de activități, însă trebuie să-ți supraveghezi tendința de a avea așteptări prea înalte, exagerate de la ele. Este indicat, mai degrabă, să te concentrezi pe un proiect de mai mică amploare, dar cât se poate de realist!

Horoscop Săgetător mai 2018

Horoscop Săgetător iunie 2018 Horoscop Săgetător iunie 2018 Reviewed by Diana Popescu on mai 23, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.