Horoscop Capricorn iunie 2018


În horoscopul Capricornului din luna iunie 2018, se evidențiază avantajele furnizate din parteneriate mai vechi și mai noi, și din sfera socială atâta vreme cât eviți fantasmele iluziilor, idelismului. Viața amoroasă își refuză orice fel de superficialitate, iar activitatea ta financiară necesită o mare prudență.

Horoscop Capricorn iunie 2018: Previziuni astrologice generale

Horoscop iunie 2018 Capricorn

Treci printr-o perioadă favorabilă pentru a ieși cât mai des în lume, a te integra în viața socială. Simțul tău al umorului și atitudinea ta încrezătoare în tine însuți și în oameni îi atrag pe aceștia către tine, le insuflă optimism, bucurie!

Ai ocazia să-ți fortifici actualele parteneriate din zona personală, socială și profesională, și să inchegi altele, promițătoare pe termen lung. De asemeni, ești avantajat în activități ce presupun relații cu publicul, în negocieri și încheierea unor contracte.

În cea din urmă decadă a lunii, lucrurile se complică nițel în interacțiunea ta cu cei din jur. Se impune să te opui tentației să-i vezi pe oameni dintr-o perspectivă idealistă, ca să nu rișți să fii tras pe sfoară unii ipocriți. Nu cade pradă iluziei că cei din imediata ta apropiere sunt animați de aceleași crezuri, năzuințe ca și tine!

În ultimele zile din iunie și în cele din prima parte din iulie tinzi totuși să-ți asumi un sporit realism. Repudiezi tot ce este este superficial în existență, râvnești să ajungi la miezul lucrurilor atât în discuțiile cu alții, cât și în experiențele tale de viață.

Pe 6 iunie 2018, opoziția dintre Venus și Pluton îți infuzează o forță impetuoasă, ce-i poate determina pe alții să adopte o poziție defensivă față de tine. Este necesar să te desprinzi de un  oarecare egocentrism, să te străduieșți să înțelegi opiniile, punctele de vedere ale celorlalți.

Luna nouă, ivită pe 13 iunie 2018, în Gemeni, te îndeamnă să-ți optimizezi stilul de viață. Chiar dacă îți este greu să te lepezi de tabieturi, obiceiuri negative, ai la dispoziție indeajunsa voință pentru a face asta.

Concentrarea, minuțiozitatea, aplecarea asupra detaliilor sunt punctele tale forte pe 16 iunie 2018, ca efect al opoziției lui Mercur cu Saturn. Poți, cu toate astea, să ai probleme în însușirea unei perspective de ansamblu a demersurilor tale. Totodată, evită să te lași descurajat de piedici minore apărute în calea ta.

Horoscop Capricorn 2018

Iritabilitatea ți se întețește în data de 23 iunie 2018, în urma opoziției dintre Mercur și Pluton. Nu te angaja în bătălii pentru putere neproductive și în certuri pornite din motive mărunte! În loc de asta, poți să te cufunzi cu succes într-un studiu individual.

O altă opoziție, a Soarelui cu Saturn, marchează ziua de 27 iunie 2018. În crederea în tine pare să-ți scadă și poți fi cu ușurință rănit de cuvintele ori gesturile altora. Încearcă să-ți examinezi obstacolele în mod obiectiv și vei fi mai sigur pe tine însuți!

Sub vibrațiile Lunii pline poposite pe 28 iunie 2018 în cerul Capricornului, îți crește empatia față de persoane apropiate expuse la un mare necaz, dar nu suporți ca cineva să-ți transmită negativitatea sa  și să te îndepărteze de prioritățile tale. Menține-ți o cale de mijloc între interesele tale și cele ale altora.



Horoscop Capricorn iunie 2018: Dragoste și cuplu

Comunicarea dintre membrii cuplurilor deja formate se limpezește, se armonizează. Aceștia tind să fie mai preocupați de starea de sănătate, aspirațiile și activitățile unuia celuilalt.

Dacă nu te-ai căsătorit încă, te poți convinge să faci asta în curând, cu o persoană care ți-a dovedit în timp din plin atașamentul, loialitatea.

În caz că esti singur, ești pe punctul să te implici într-o idilă serioasă, cu o persoană capabilă să reziste circumstanțelor eventual vitrege din viitorul tău.

Horoscop Capricorn iunie 2018: Muncă și bani

Săptămâna de la finele lunii nu este deloc prielnică unor inițiative financiare îndrăznețe, extrem de ambițioase. Oportunitățile de a-ți mări consistent contul din bancă sunt puține și țin de proiecte demarate de mai multă vreme. Fii foarte prudent în afaceri și stăpânește-ți impulsul de a face cheltuieli nesocotite, a arunca cu banii pe fereastră!

Horoscop Capricorn mai 2018

Horoscop Capricorn iunie 2018 Horoscop Capricorn iunie 2018 Reviewed by Diana Popescu on mai 24, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.