Horoscop Vărsător iunie 2018


În horoscopul Vărsătorului din luna iunie 2018 au întâietate focalizarea ta către optimizarea tonusului fizic și mental, dezideratul de a-ți depăși cu seninătate piedici ivite în demersuri majore, avantaje izvorâte din legături de parteneriat. Atât viața amoroasă, cât și cea cea profesională par să-ți fie auspicioase.

Horoscop Vărsător iunie 2018: Previziuni astrologice generale

Horoscop Vărsător iunie 2018

Preocuparea față de sănătatea ta este o prioritate. Poți pleca, de aceea, într-o scurtă călătorie într-o stațiune sau poți adopta o dietă nouă, un program regulat de exerciții fizice.

În ultimele zile ale lunii, intri într-o perioadă de-a lungul căreia este posibil să fi frustrat, iritat, de piedici puse în calea proiectelor tale majore. Se poate să ratezi o oportunitate importantă din cauza faptului că ești copleșit de obligații, responsabilități cotidiene.

În acest context astral, ți se recomandă să-ți păstrezi calmul, răbdarea, să nu pici pradă impulsului de a-i învinovăți pe alții pentru problemele tale, de a te lua la harță degeaba cu ei.

Dificultățile anterioare pot fi eliminate, cel puțin parțial, de alianțe puternice, cu oameni apropiați. Parteneriatele din sfera personală, socială și profesională te stimulează intelectual, îți înlesnesc împliniri, idei inspirate.

Horoscop Vărsător 2018

Mercur în trigon cu Marte pe 1 iunie 2018 îți furnizează curaj, încredere în tine, capacitatea de a-ți promova cu succes interesele. Este o zi prielnică creării unei strategii eficace pentru atingerea obiectivelor tale.

Opoziția dintre Venus și Marte din 21 iunie 2018 te determină să oscilezi între nevoia de a ajunge la un compromis cu alții și cea de a te concentra pe țeluri individuale. Din pricina senzației că cei din jur încearcă să profite de ține, ești mai puțin înclinat să cooperezi cu ei.

Deși sub vibrațiile Lunii pline apărute pe 28 iunie 2018 în Capricorn conjuncturile existenței par să-ți fie favorabile, rezultatele opțiunilor tale nu sunt tocmai clare.  Nute grăbi să-ți împărtășești planurile altora ci, mai curând, lasă-i să le descopere atunci când le pui în practică.


Horoscop Vărsător iunie 2018: Dragoste și cuplu

Pe 13 iunie 2018, Luna nouă situată în Gemeni îți dăruiește o energie clocotitoare în viața sentimentală. Te smulgi din monotonia cotidiană, gata să te bucuri din plin de conexiunea cu persoana iubită, să-ți declari cu emfază, spontaneitate simțămintele față de ea. În caz că ești solo, spiritul tău liber, vivacitatea ta îți pot facilita implicarea într-o poveste de dragoste.

Spre finalul lui iunie și în prima parte din iulie, te înțelegi tot mai bine cu partenerul tău, grație sincerității totale din relația voastră. Orice problemă, contradicție cu aceasta tinde să fie ștearsă cu buretele datorită voinței amandorura de a discuta cu toate cărțile pe masă. Nativii singuri își pot afla un tovarăș de viață care li se potrivește ca o mănușă, atât din punct de vedere emotiv, cât și intelectual.

Horoscop Vărsător iunie 2018: Muncă și bani

Interacțiunea cu colegii și șefii se remarcă prin bunăvoință, ajutorare, atâta vreme cât îți reții predispoziția de a fi prea critic. Poți să-ți oferi noi șanse în carieră prin străduința de a-ți dezvolta abilitățile.

Toți par să fie cu ochii pe tine la serviciu, așa că te poți evidenția prin voința de a-ți duce la bun sfârșit, cu brio, multe din sarcinile ce-ți sunt încredințate.

Horoscop Vărsător mai 2018

Horoscop Vărsător iunie 2018 Horoscop Vărsător iunie 2018 Reviewed by Diana Popescu on mai 25, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.