Horoscop Capricorn mai 2018


Horoscopul Capricornului mai 2018 evidențiază o gândire efervescentă, abilitatea de a-ți îmbunătăți relaționarea cu oamenii și a extrage beneficii din aceasta, dezideratul echilibrării sentimentelor cu rațiunea în amor, o activitate financiară și profesională stând sub semnul prudenței.

Horoscop Capricorn mai 2018: Previziuni astrologice principale

Horoscop mai 2018 Capricorn

Agilitatea minții ți se îmbină cu o spontaneitate, inventivitate de zile mari. Ești conștient de originalitatea ideilor, proiectelor tale, și ai abilitatea să-i convingi pe alții de viabilitatea lor, să-ți afli aliați de nădejde în drumul către materializarea lor.

Este, de altfel, un răstimp foarte oportun închegării de asocieri, parteneriate, ce-ți înlesnește întâlnirea unor persoane benefice pentru evoluția ta în multiple planuri ale existenței. Invitat la o grămadă de evenimente sociale, ai, în acest mod, posibilitatea să îți crești prestigiul, popularitatea, cercul de cunoștiințe utile pe termen mediu și lung.

Starea ta de sănătate pare să se îmbunătățească de la sine sau să profite de pe urma unor sfaturi, îndrumări inspirate, care te ajută să ți-o optimizezi grație adoptării unui stil nou de viață.

Opiniile, credințele tale sunt mai viguroase decât de obicei în convorbirile cu alții, ca efect al cuadratului dintre Mercur și Pluton din 7 mai 2018. Ești în stare să întrevezi motivațiile cele mai ascunse ale oamenilor și să ii convingi să  fie de partea ta. Fii, totuși, prevăzător față de gânduri, idei obsesive, ce-ți pot scoate la lumină temeri vechi, nefundamentate în prezent!

În ziua de 12 mai 2018, Soarele se amplasează în trigon cu Pluton, iar Mercur este poziționat în cuadrat cu Marte. În acest context astral, poți avea reușite notabile datorită forței tale intutive și a perseverenței tale, cu condiția să nu te lași purtat de impulsivitate, nervozitate ori de câte ori ești contrazis sau când ți se pare că alții se pun de-a căpătâiul demersurilor tale.

Luna nouă ițită pe 15 mai 2018 în Taur te îndeamnă să te înscrii pe trasee, proiecte noi ale existenței. Nu este indicat însă să te avânți cu capul înainte în orice îți propui, ci să-ți pui la punct o strategie calculată minuțios înainte să inițiezi o întreprindere de mare anvergură.

Gândirea ți se remarcă printr-o logică, organizare excepțională în data de 18 mai 2018, ca urmare a trigonului dintre Mercur și Saturn. Deși poți fi asaltat de numeroase sarcini, obligații, le poți duce fără probleme la bun sfârșit grație atitudinii tale serioase, perseverente.

Horoscop Capricorn 2018

Pe 25 mai 2018, Mercur în trigon cu Pluton îți infuzează concentrarea și abilitatea de a pătrunde în dedesupturile oricărei acțiuni pe care ți-o propui. Aceste atuuri, dar și o eventuală călătorie, îți înlesnesc împliniri de excepție.

Opoziția lui Venus cu Saturn din 26 mai 2018 semnalează că cineva la care ții este pe cale să te facă să conștientizezi ce anume contează cu adevărat pentru tine. Dacă ești derutat de prea multe opțiuni, un prieten ori unul din părinți pare să-ți limpezească care-ți sunt prioritățile veritabile.

În fine, Luna plină poposită pe 29 mai 2018 în Săgetător tinde să te îndepărteze de grijile cotidiene, să te orienteze către dimensiunea spirituală a ființei tale. Deși acest eveniment astrologic poate să te deraieze de la programul zilnic, îți oferă posibilitatea să te eliberezi de zgura unor obligații nesemnificative.




Horoscop Capricorn mai 2018: Dragoste și cuplu

Patima poate prea înfierbântată din dragoste este compensată de o viziune lucidă asupra viitorului mai mult sau mai puțîn îndepărtat.

Îți apreciezi tot mai mult partenerul actual sau unul potențial prin prisma a ceea ce te leagă de el în plan intelectual. O fuziune de cuplu extrem de emoțională de azi se poate dovedi a fi incompatibilă pe termen lung dacă nu este susținută de țeluri și preocupări comune în viață!

Dacă ești singur, cu toate că ești înzestrat cu un magnetism aparte în amor, pari să impui niște standarde destul de înalte cuiva care încearcă să te atragă într-o idilă.

În caz că te convingi că ești cu adevărat pe aceeași lungime de undă cu persoana iubită, poți să-i propui să se căsătorească cu tine dacă nu cumva porți deja o verighetă care te leagă de aceasta.

Horoscop Capricorn mai 2018: Muncă și bani

Banii tind să-ți intre, dar și să-ți iasă cu repeziciune din cont dacă nu îți pui în frâu impulsul de a-i cheltui pe tot felul de lucruri inutile.

Ai prilejul să obții beneficii financiare notabile în muncă ori afaceri ca urmare a ușurinței cu care te focalizezi asupra unor detalii importante. Nu este, totuși, o perioadă auspicioasă materializării unor planuri cu bătaie lungă în viitor, ci unora de mai mică amploare. De asemeni, pari să faci progrese îndeosebi în activități individuale.

La finalul lunii mai 2018 reușești să-ți armonizezi activitata profesională cu cea a altora, să devii mai productiv în lucrul în echipă.

Horoscop Capricorn aprilie 2018

Horoscop Capricorn mai 2018 Horoscop Capricorn mai 2018 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 29, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.