Horoscop Capricorn iulie 2018


În horoscopul Capricornului din luna iulie 2018 predomină șansa de a-ți lărgi orizonturile lumii, cea de a-ți ajusta relațiile cu cei din jur, inclusiv în parteneriate. Viața amoroasă trece printr-o reînnoire benefică, iar succesele financiare îți sunt condiționate de asocieri și mărirea cercului de cunoștiințe.

Horoscop Capricorn iulie 2018

Horoscop iulie 2018 Capricorn: Previziuni astrologice generale

Activitățile sociale cu tentă culturală, artistică, tind să ia amploare în această lună. Totodată, pari să fii atras de persoane și regiuni îndepărtate, din străinătate, și ai chiar prilejul să le vizitezi.

Regândirea modului cum te conectezi cu oamenii îți înlesnește oportunități noi, mai eficiente, de a-ți facilita colaborarea lor și progresul către țelurile tale. Treci printr-o perioadă prielnică înfiripării de prietenii durabile, de nădejde.

Ai abilitatea să-ți înfrânezi pornirile individualiste, armonizandu-ți astfel relațiile de parteneriat din sfera personală, socială și profesională.

Pe 12 iulie 2018, Soarele în opoziție cu Pluton te avertizează să-ți păstrezi cumpătul față de oameni ce încearcă să ți se împotrivească ori să te manipuleze. Nu are rost să te lansezi în bătălii păguboase pe termen lung, chiar dacă, la un moment dat, pari să fii învingător.

Sub vibrațiile Lunii noi răsărite pe 13 iulie 2018 în Rac, ambițiile tale pot fi în conflict cu aspirațiile unei persoane apropiate. Pentru a evita tensionarea relației cu aceasta este necesar să porți o discuție sinceră, cu toate cărțile pe masă, cu ea, pentru a afla împreună o cale de mijloc.

Horoscop Capricorn 2018

O relativă îndoială despre tine însuți, o criză de încredere în tine te poate traversa în data de 27 iulie 2018, când Luna plină poposește în Vărsător. Din nefericire, cei din preajma nu par să fie prea dornici să-ți dea o mână de ajutor. Se impune, așadar, să te invigorezi de unul singur, retrecându-ți în revistă atuurile individuale și realizările tale de până acum.

Venus în trigon cu Pluton pe 28 iulie 2018 îți infuzează forță de convingere în interacțiunea cu alții. Extrem de focalizat, hotărât, nu ești dispus să te dai bătut în urmărirea unui obiectiv însemnat, indiferent câte eforturi îți cere asta.

Horoscop Capricorn iulie 2018: Dragoste și cuplu

Dragostea își află împlinirea îndeosebi pe trasee virgine, neexplorate, inedite ale existenței...

Dacă ai un partener, puteți fi mobilizați amândoi să vă scuturați de rutină, obișnuințe, să vă lăsați în voia spontaneității în conexiunea voastră afectivă. Este posibil să vizitați un loc romantic, insolit, ori să vă treziți în mijlocul unor împrejurări neobișnuite ale vieții, în stare să vă releve căi noi de a vă exprima iubirea reciprocă.

În caz că ești solo, ai multe ocazii să inițiezi o legătură de cuplu foarte vivace, plină de surprize plăcute, cu cineva întâlnit într-o călătorie ori proaspăt sosit de pe alte meridiane ale lumii.

Horoscop iulie 2018 Capricorn: Muncă și bani

Ai prilejul să-ți creezi noi contacte utile într-o afacere de-a ta în derulare, poate una dezvoltată online.

Implicarea în parteneriate financiare, asocieri în investiții îți favorizează rezultate mai bune decât cele din întreprinderile individuale. Este, totuși, nevoie, să fii cu ochii în patru când îți alegi un astfel de partener, să conștientizezi cu temeinicie dacă este cu adevărat onest!

Horoscop Capricorn iunie 2018

Horoscop Capricorn iulie 2018 Horoscop Capricorn iulie 2018 Reviewed by Diana Popescu on iunie 22, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.