Horoscop Scorpion iunie 2018


Potrivit horoscopului Scorpionului din luna iunie 2018, se pune accentul pe idealuri ambițioase , dar realiste, prilejul de a călători și o creativitate substanțială, însă, uneori, greu de fructificat. Viața amoroasă se desprinde de rutina cotidiană, iar cea profesională se remarcă prin simțul tău practic.

Horoscop iunie 2018 Scorpion


Horoscop Scorpion iunie 2018: Previziuni astrologice generale

Trăiești mai mult în cap decât în inimă, ești tentat să pui rațiunea mai presus de sentimente, cel puțin în plan social. Pari să fii interesat de țeluri înalte, spirituale, de extinderea cunoașterii tale dincolo de granițele cotidianului.

Poți să îți revezi și să îți modifici credințele esențiale despre viață, despre drumul tău prin ea, despre destinul tău. Nu este exclus să ai o viziune bruscă, inspirată despre viitor!

Ești dornic să călătorești, și ai prilejul să faci asta, fiind dispus să faci sacrificii în acest sens. Ai posibilitatea să vizitezi locuri îndepărtate de casă, să ai contacte internaționale strânse în plan personal, social și chiar profesional.

Mintea pare să-ți fie stimulată de efluvii creative îmbelșugate, să-ți înlesnească idei ingenioase, dar greu de pus în practică, cel puțin în contextul actual.

Horoscop Scorpion 2018

Pe 25 iunie 2018, sub impactul cuadratului dintre Venus și Jupiter, ești înclinat să faci lucrurile în stil mare în orice domeniu al existenței tale. Plin de generozitate, se impune totuși să nu-ți cheltuiești timpul și energia în favoarea unor persoane care nu apreciază asta, ce vor doar să profite de tine!

Către finalul lunii, ți se recomandă să nu fii prea năvalnic, impetuos, în relaționarea cu rudele, cu cei îndrăgiți, chiar dacă ești animat de cele mai bune intenții. Înainte să iei o decizie foarte importantă ținând de familie, evaluează-i cu strictă obiectivitate consecințele și consultă-te cu membrii ei.




Horoscop Scorpion iunie 2018: Dragoste și cuplu

Dacă ești solo, dragostea îți poate da încă o șansă, prin conectarea ori reconectarea cu o persoană plină de farmec din străinătate ori sosită recent de acolo.

Luna plină ivită pe 13 iunie 2018 în Gemeni îți infuzează o emotivitate extremă în viața sentimentală. Nu te arunca cu capul înainte în inițiative amoroase fierbinți, impulsive, indiferent dacă ești deja într-o relație de cuplu sau ești pe cale să te dedici uneia. Nu pretinde prea mult, luna de pe cer, actualului ori viitorului tău partener!

Horoscop Scorpion iunie 2018: Muncă și bani

Trigonul lui Venus cu Jupiter din 1 iunie 2018 îți eficientizează demersurile financiare. Îmboldit de un optimism de zile mari, nu trebuie totuși să te culci pe o ureche, având impresia că îți vine pe tavă tot ce-ți dorești.

19 iunie 2018 este o zi prielnică analizării proiectelor tale de afaceri, sub impactul trigonului dintre Mercur și Jupiter. Mintea îți este cutreierată de planuri financiare de mare anvergură, însă nu trebuie să treci cu vederea detalii semnificative, ci să-ți asumi un sporit realism în punerea lor în practică.

În ultimele zile din iunie, și cele de la începutul lui iulie 2018, poți purta discuții importante despre carieră ta. Ai capacitatea să-ți evaluezi cu luciditate, simț practic, obiectivele profesionale, ce ai de făcut pentru a ți le materializa.

Horoscop Scorpion mai 2018

Horoscop Scorpion iunie 2018 Horoscop Scorpion iunie 2018 Reviewed by Diana Popescu on mai 21, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.