Horoscop Pești februarie 2019

Horoscopul Peștilor din luna februarie 2019 pune în evidență beneficii furnizate de relațiile de prietenie, impactul tău major în plan social, atitudinea ta energetică, dinamică molipsitoare în toate sferele existenței tale, o viață amoroasă a cărei interferență cu amiciția are două tăișuri, și o activitate profesională și financiară activată atât de colaborări, cât și de înzestrările tale personale. 

Horoscop Pești februarie 2019: Previziuni generale


Prietenia te avantajează de-a lungul întregii luni, îți oferă satisfacții deosebite atât din punct de vedere emoțional, cât și material. Ești dispus să te deschizi cu totul față de oamenii apropiați și acest lucru nu te face vulnerabil ci, din contra, îți intensifică popularitatea.

În ultimele două decade ale lunii, sfera ta de influență se lărgește și mai mult în sfera socială, mai ales că îți relevezi cu inspirație punctele forte ale personalității, știi instinctiv cum să te pui în cea mai favorabilă lumină.

Nu mai ești tras în jos de dezamăgiri și eșecuri trecute, te concentrezi cu brio asupra prezentului și viitorului, și nu mai ai de gând să ratezi niște oportunități majore din cauza unor ezitări sau complexe, temeri păguboase.
Horoscop februarie 2019 Pești

Înarmat cu o încredere în tine năvalnică, dezarmantă, nu numai că îți promovezi cu dinamism ideile, aspirațiile, dar ai și capacitatea să îi mobilizezi pe cei din jurul tău să se dedice țelurilor lor cele mai îndrăgite, autentice.

Oamenii nu au cum să-ți pună la îndoială sinceritatea, intențiile bune, mai cu seama că ești extrem de spontan în comunicarea cu ei, îți lepezi orice veștmânt al ipocriziei. Nu te poți opri să-ți dai glas, fără nici un fel de opreliște, gândurilor cele mai intime, mai arzătoare, iar acest lucru îi determină pe alții să-ți răspundă cu aceeași monedă. În acest context, nu este deloc greu să te impui într-o poziție de lider.

Mintea îți câștigă remarcabil în agilitate, își depășește cu ușurință granițe ale prejudecăților și conformismelor. De fapt, dacă nu îi dai mai mereu de treaba, poți fi cuprins de stres, tulburări emoționale.

Agenda zilnică îți este mai tot timpul supraaglomerată, pari să ai nenumărate lucruri de realizat, să fii nevoit ori doritor să participi la o grămadă de evenimente sociale, să faci tot felul de vizite și călătorii nu foarte îndepărtate de casă.

Pe 4 februarie 2019 ești pătruns de vibrațiile sextilului Soarelui cu Neptun și ale Lunii noi din Vărsător. Te desprinzi din ritmurile monotone ale traiului cotidian, dornic să-ți receptezi muzica sufletului, chemările spirituale, să meditezi la adevărata ta menire în viață. Mesajele intuitive venite din profunzimea lumii tale interioare îți sugerează ce ai de făcut pentru a-ți împlini în mod veritabil destinul.

Existența pare să ți se însenineze și limpezească sub influența unei persoane întâlnite în data de 17 februarie 2019 ca urmare a sextilului dintre Venus și Neptun. Ai ocazia să te relaxexi, destinzi prin căi ce se înalță deasupra distracțiilor vulgare ale unora din preajma ta.

Conjuncția lui Mercur cu Neptun și Luna plină ivită în Fecioară în ziua de 19 februarie 2019 te tentează să cedezi cântecelor de sirenă ale unor oameni din imediata ta apropiere. Nu te lăsa în voia opiniilor și simțămintelor altora până pe punctul de a-ți pierde identitatea, individualitatea, a-ți neglija forța personalității!

Horoscop Pești ianuarie 2019

Mercur în sextil cu Saturn pe 20 februarie 2019 te ajută să-ți prioritizezi activitățile, să dai atenție detaliilor cu adevărat importante, să faci alegerile cele mai bune. Probleme care te frământă de mută vreme tind să-și afle dintr-o dată soluționări definitive!

Neastâmpărul minții te poate îndrepta spre prea multe acțiuni dintr-o dată ca efect al cuadratului dintre Mercur și Jupiter din 22 februarie 2019. Nu-ți extinde proiectele mai mult decât le poți ține sub control, focalizează-te către ceea ce este esențial și nu fii dezamăgit peste măsură de lucruri nesemnificative. Orice schimbare neașteptată din această zi este de fapt o șansă nemaipomenită să ai o realizare la care tânjesti de mult!

În data de 23 februarie 2019, Mercur amplasat în sextil cu Pluton îți insuflă pasiune, entuziasm în tot ce întreprinzi. Nu accepți nici în ruptul capului să fii refuzat, posezi o putere de convingere aproape irezistibilă, mai cu seama că intrevezi ce-i poate motiva pe alții să se alăture obiectivelor tale.

Luciditatea, realismul cu care îți vezi țelurile te ajută să ți le atingi mai lesne pe 28 februarie 2019, când Soarele se poziționează în sextil cu Marte. Alegerile pe care le faci azi par să îți fie foarte inspirate, să te conducă spre rezultatele dorite.

Horoscop Pești februarie 2019: Dragoste și cuplu


Dragostea se aliază cu prietenia, un lucru bun adeseori, dar cu efecte nefericite uneori...

În cuplurile închegate, o orientare de acest fel este benefică, întrucât adaugă, condimentează eroticul, patima pasională cu camaraderia, cu concentrarea către aspirații comune având darul de a consolida conexiunea dintre parteneri pe termen mediu și lung.

Dacă ai înclinația și prilejul de a-ți transforma o legătură de prietenie într-una amoroasă, nu ești ferit de unele riscuri. Nu există o rețetă perfectă în acest sens! În caz că nu se instaurează ori nu apare, în timp, și o veritabilă atracție fizică, ba mai mult, o împărtășire afectivă fierbinte, o astfel de conexiune în doi poate eșua în pofida voinței ambilor parteneri de a o menține, a o învigora!

Horoscop Pești februarie 2019: Muncă și bani


Hobby-urile, pasiunile pe care le împărtășești împreună cu niște amici se pot transformă, peste noapte, în activități lucrative ori afaceri de succes!

Pe de altă parte, îți poți eficientiza demersurile profesionale prin ocazia de a-ți perfecționa abilitățile, talentele înnăscute.

Oricum, ambiția, vigurosul tău simț întreprinzător nu îți permit să dai cu bâta în baltă, să nu prinzi din zbor niște oportunități ținând de muncă. Șefii sunt cu ochii pe tine, așa că este necesar să dai tot ce ai mai bun din tine!

Vezi pe diane.ro: Pe 5 februarie 2019 începe Anul chinezesc al Porcului de Pământ
Horoscop Pești februarie 2019 Horoscop Pești februarie 2019 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 18, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.