Din nou despre PUTEREA GÂNDULUI | Poveste cu tâlc

Cum lucrează puterea gândului? Când te gândești cu concentrare deplină, puternică la ceva ce vrei să se întâmple, iar mintea nu poate rezista subiectului gândului tău, acesta se materializează!

Într-o zi, un yoghin și discipolul lui au ajuns într-un mare oraș. Banii le lăsaseră de ceva vreme punga goală, dar aveau nevoie de hrană și un loc unde să stea. Ucenicul era sigur că vor fi nevoiți să cerșească pentru un blid de mâncare și că vor dormi pe afară, sub cerul înstelat.

"Există, nu de parte de aici, un parc. Putem să ne culcăm acolo la noapte," a spus discipolul.

"Să înnoptam în aer liber?", a întrebat retoric învățătorul.

"Da", a bâguit, nițel intimidat, ucenicul.
Poveste cu tâlc: PUTEREA GÂNDULUI

Yoghinul a zâmbit și i-a zis, "Nu, în noaptea asta vom sta la un hotel și tot acolo vom mânca".

Uluit, discipolul a exclamat, "Dar cum ne-am putea permite așa ceva?"

"Vino și stai lângă mine", i-a sugerat maestrul spiritual.

S-au așezat amândoi pe pământ, iar yoghinul a spus, "Când îți focalizezi mintea intenționat, voit, pe orice subiect, ceea ce-ți dorești se petrece în realitate".

Învățătorul și-a închis ochii și a pornit să mediteze cu o concentrare deplină. După zece minute, s-a ridicat în picioare și a început să meargă, discipolul urmându-l îndeaproape. Au parcurs mai multe străzi și alei până au ajuns în dreptul unui hotel.

Cine îți controlează mintea?

"Haide să mergem înăuntru", s-a adresat yoghinul ucenicului său.

Abia au făcut câte un pas în hol, și un om bine îmbrăcat s-a apropiat de ei.

"Sunt directorul acestui hotel. Păreți să fiți înțelepți călători, rătăcitori, și să nu aveți nici un ban. V-ar place să lucrați în bucătărie primind în schimb mâncare și un loc unde să stați?"

"Da, foarte bine", i-a răspuns yoghinul.

Perplex, ucenicul și-a întrebat maestrul, "Ai apelat la vreo magie? Cum ai reușit să faci asta?"

Învățătorul a surâs și i-a zis, "Am vrut să-ți arăt cum lucrează puterea gândului. Când te gândești cu concentrare deplină, puternică la ceva ce vrei să se întâmple, iar mintea nu poate rezista subiectului gândului tău, acesta se materializează".

"Secretul este concentrarea, vizualizarea, zărirea detaliilor, să ai credință și să-ți focalizezi energia mentală și emoțională spre scena mințîi. Acestea sunt cerințe, premize absolut necesare. Când mintea îți este goală de gânduri, și numai unuia singur ii este îngăduit să sălășuiască în ea, această câștigă o putere magnifică. Trebuie să fim foarte grijulii la ce ne gândim. Un gând concentrat este plin de forță și exercită o influență extrem de mare".

Ucenicul s-a uitat la maestru sau și i-a spus, "Înțeleg că trebuie să-mi ascut concentrarea pentru a fi capabil să utilizez această putere".

"Da, acesta este primul pas", i-a răspuns yoghinul.

Puterea gândului: lovirea unei ținte nevăzute | O poveste cu tâlc
Din nou despre PUTEREA GÂNDULUI | Poveste cu tâlc Din nou despre PUTEREA GÂNDULUI | Poveste cu tâlc Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 17, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.