Horoscop Vărsător februarie 2019

Horoscopul Vărsătorului din luna februarie 2019 lasă să se întrezărească o creștere a empatiei tale față de oameni, țelul de a scoate la lumină ce este autentic în tine și cel de a-ți revitaliza relația cu familia. Viața sentimentală nu este lipsită de riscuri pentru nativii solitari, iar demersurile financiare de succes trebuie să fie însoțite de prudență în investiții.

Horoscop Vărsător februarie 2019: Previziuni generale


Tinzi să-i înțelegi intuitiv pe cei din preajma ta, să descoperi tot ce este mai frumos, veritabil în lumea lor interioară. Plin de compasiune, nu eziți să îi ajuți, dezinteresat, pe cei aflați la un necaz.

Este vremea potrivită să-ți reevaluezi opțiunile principale, valorile, și să-ți optimizezi modul de a te concentra asupra lor.
Horoscop februarie 2019 Vărsător

În a doua parte a lunii, ești îmboldit să-ți asiguri confortul vieții, inclusiv din punct de vedere emoțional, năzuiești mai mereu să fii în mijlocul persoanelor apropiate, la care ții și care te îndrăgesc. Eșți înclinat să te retragi uneori din tumultul activităților sociale pentru a petrece mai mult timp de calitate împreună cu familia. Intențiile tale bune de a-i proteja pe cei dragi nu trebuie totuși să te conducă spre o atitudine nițel tiranică față de ei!

Nu ești interesat să te avânți în întreprinderi noi, în inițiative majore, preferând mai degrabă să te ocupi de proiecte mai vechi, care ți-au garantat eficiența. De asemeni, poți fi câteodată foarte subiectiv, aproape incapabil să deslușești ideile, opiniile altora.

Horoscop Vărsător ianuarie 2019

Pe 3 februarie 2019, Mercur în sextil cu Jupiter te sprijină să-ți promovezi interesele. Ești avantajat atât de accesul la informații prețioase, inaccesibile altora, cât și de posibilitatea de a te distra, a te delecta alături de persoane înzestrate cu un sănătos simț al umorului.

Întrucât te adaptezi cu ușurință împrejurărilor existenței, soluțiile unor probleme par să se ivească de la sine grație sextilului dintre Soare și Neptun și a Lunii noi răsărite în Vărsător în 4 februarie 2019. Este o zi nemaipomenită pentru a-i ierta și a fi iertat de alții, pentru a te consacra lucrurilor care îți plac cu adevărat. Îți recunoști cu limpezime locul în lume și te bucuri deplin de libertatea ta!

Ziua de 8 februarie 2019 este marcată de sextilul lui Mercur cu Marte și cel al Soarelui cu Jupiter. Sub impactul celor două evenimente astrale, acțiunile tale minuțios gândite, organizate au rezultate pozitive. Încrederea în abilitățile tale te determină să extragi tot ce este mai bun în tine.

Sextilul dintre Mercur și Uranus din 10 februarie 2019 îți mijlocește întâlnirea unor oameni în stare să-ți lărgească orizonturile, să-ți sugereze o perspectivă nouă a vieții și țelurilor tale. Îmbarcarea pe un traseu nemaiîncercat al destinului tinde să-ți fie favorabilă.

Abordarea diferită a demersurilor tale are efecte benefice pe 18 februarie 2019, ca urmare a sextilului Soarelui cu Uranus. Dorința de a-ți exprima independența și calitățile unice te ajută să faci în această zi ceva special, ieșit din comun.

Luna plină poposită în data de 19 februarie 2019 în Fecioară te poate pune în fața unui conflict dintre tentativa de a găsi un țel mai înalt al vieții tale și necesitatea de a-ți menține securitatea materială. Ți se recomandă să nu-ți pui ochelari de cal, să nu te faci că nu vezi aspecte neplăcute, complicate ale prezentului!

Horoscop Vărsător februarie 2019: Dragoste și cuplu


Dacă ai un partener, pari să fii mobilizat să îi acorzi o atenție specială, să te asiguri că are cale liberă spre materializarea viselor, idealurilor sale. La rândul său, persoana iubită pare să se străduiască să te facă cât mai fericit.

În eventualitatea că ești singur, trebuie să te debarasezi de o timiditate nejustificată de nimic și de ispita de a fi atras de cineva implicat deja într-o legătură de cuplu. Pe de altă parte, ai șansa să inițiezi o idilă promițătoare cu o persoană creativă, orientată către preocupări artistice.

Horoscop Vărsător februarie 2019: Muncă și bani


Treci printr-un interval de timp auspicios pentru începerea unor afaceri, negocieri, reorganizări financiare.

Dinamismul care te însuflețește este canalizat spre punerea în practică a unor idei ingenioase de a face bani. Nu te lăsa în voia unor cheltuieli extravagante doar pentru a te răsfăța cumva!

Este posibil să-ți găsești de muncă acasă sau să obții câștiguri din vânzarea ori cumpărarea unei case.

Vezi pe diane.ro: Pe 5 februarie 2019 începe Anul chinezesc al Porcului de Pământ
Horoscop Vărsător februarie 2019 Horoscop Vărsător februarie 2019 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 17, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.