Horoscop Taur februarie 2019

Conform horoscopului Taurului din luna februarie 2019, ești înclinat și favorizat să te desprinzi de pe cărări bătătorite ale existenței, să te vezi peste noapte pe meridiane îndepărtate ale lumii, să îți lărgești cercul social, și să îți promovezi cu fermitate interesele. Viața ta amoroasă pare și ea să ajungă într-o fază reînnoitoare.

Horoscop Taur februarie 2019: Previziuni generale

 
Aspirația fierbinte de a vizita locuri incitante, interesante, la mare distanță de casă, pare să aibă mai mulți sorți de izbândă decât de obicei. Dacă luna februarie este cumva mohorâtă pe plaiurile noastre, o poți descoperi însorită, călduroasă, strălucitoare pe alte meleaguri. Poți avea, așadar, parte de o vacanță insolită, una petrecută pe tărâmuri întrucâtva exotice!

Chiar dacă ești nevoit să rămâi deocamdată acasă, ai șansa să îți dezvălui noi modalități de a-ți materializa visele cele mai îndrăgite. În același timp, ai la dispoziție beneficii notabile datorate interacțiunii intense cu prietenii, cu persoane dintr-un grup, animate de aceleași pasiuni, idealuri ca și tine.
Horoscop februarie 2019 Taur

În a doua parte a lui februarie, amiciția continuă să-ți rezerve satisfacții deosebite. Te simți excelent printre oameni, și ai prilejul să îți extinzi rețeaua de cunoștiințe utile pe termen lung. Pari să participi la numeroase evenimente sociale agreabile, să te deconectezi alături de colegi, camarazi cu un simț al umorului efervescent.

Nu ești dispus, totuși, să îți pierzi ori neglijezi identitatea ci, din contra, să îți afirmi cu pregnanță personalitatea, să te lansezi cu entuziasm, dinamism, în demersuri personale. Cu toate astea, câteodată, impulsivitatea și pofta de a te lua la harță din pricini insignifiante îți poate pune bețe în roți.

Mai curând, ar trebui să profiți de ocaziile nemaipomenite de a te dedica unor inițiative grozav de promițătoare, inspirate mai ales de idei ingenioase, neconformiste, greu de asimilat, înțeles de alții.

Horoscop Taur ianuarie 2019

Echilibrarea obiectivelor tale pe termen lung cu cele de scurtă durata pare să devină o prioritate pe 19 februarie 2019, când Luna plină se ivește în Fecioară. Poate că străduința de a-ți clădi planuri de mare anvergură te determină să treci cu vederea oportunități majore de moment sau să neglijezi oameni care te îndrăgesc și sunt gata mereu să te susțină.

În data de 28 februarie 2019, sextilul dintre Soare și Marte îți stârnește competitivitatea, îți insuflă o atitudine directă și curajoasă în aproape tot ce faci. În pofida combativității tale, ai destul simț diplomatic pentru a nu te lăsa atras în dueluri neproductive cu cei din jurul tău.

Horoscop Taur februarie 2019: Dragoste și cuplu


Tranzitul venusian pe care îl parcurgi este asociat frecvent cu debutul unei povești de dragoste ori cu întărirea și regenerarea uneia deja existente de-a lungul unei călătorii.

Pe de altă parte, este posibil să se întâmple ceva în stare să îți dea o lecție, o îndrumare importantă despre viața sentimentală, fără să fii totuși nevoit să trăiești o experiență amară, dezamăgitoare.

Nativii solitari au șanse de a-și afla un suflet pereche nu numai în persoana cuiva cunoscut în străinatate ori provenit de acolo, ci și într-una cu care-și încrucișează pașii într-o activitate culturală, educațională.

Horoscop Taur februarie 2019: Muncă și bani


Progresul în carieră și profituri impresionante dintr-o afacere sunt inlesnite de cooperări cu amicii sau relații internaționale.

Pe 4 februarie 2019, Luna nouă poposită în Vărsător îți sugerează să îți evaluezi cu seriozitate actualul stadiu din sfera profesională. Este posibil să fi ignorat până acum opțiuni extrem de avantajoase ale carierei sau să fi trecut cu vederea împrejurări favorabile din plan social corelate cu munca. Oricum, ambiția ce te însuflețește în această zi pare să fie nemărginita, să te îmboldească să te înalți până la stele, și chiar dincolo de ele!

Vezi pe diane.ro: Pe 5 februarie 2019 începe Anul chinezesc al Porcului de Pământ
Horoscop Taur februarie 2019 Horoscop Taur februarie 2019 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 20, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.