Horoscop Gemeni februarie 2019

Horoscopul Gemenilor din luna februarie 2019 are drept orientări principale mai întâi o relaționare fertilă pe scena socială, și apoi o cufundare în sine ce-ți stimulează fantezia, intuiția și efluviile creative. Viața sentimentală este cutremurată, dar  și stabilizată de impulsuri fierbinți, pătimașe, iar cea profesională oscilează între lucrul în echipă și cel individual.

Horoscop Gemeni februarie 2019: Previziuni generale


Traversezi un ciclu astral favorabil afirmării în viața publică. Atâta reputația ta crescândă din plan social, cât și contactul cu persoane aflate în poziții suspuse îți facilitează progrese notabile. Toată lumea pare să stea cu ochii pe tine, așa că este indicat să-ți cumpănești cu grijă acțiunile și comportamentul.

În cea de-a doua jumătate a lunii, interacțiunea cu cei din preajma ta tinde să te streseze, să te solicite excesiv emoțional. În acest context, este bine să-ți rezervi mai mult timp pentru meditație, reflecție, revitalizarea fizică și mentală.
Horoscop februarie 2019 Gemeni

Imaginația ți se înalță la cote rar atinse până acum și îți sprijină creativitatea. De asemeni, este necesar să ții seama într-o sporită măsură de mesajele intuiției, întrucât aceasta pare și ea să ți se intensifice.

Horoscop Gemeni ianuarie 2019

Setea de cunoaștere și pofta de a călători te îmboldesc cu insistență pe 4 februarie 2019, sub vibrațiile Lunii noi apărute în Vărsător. Poți să-ți planifici un voiaj în străinătate ori să te concentrezi asupra studiului dintr-un domeniu care te pasionează.

Străduințele de a-ți optimiza modul cum ești perceput de alții pot să-ți fie puse sub semnul întrebării în dată de 19 februarie 2019, când Luna plină se poziționează în Fecioară. O ajustare a priorităților tale sau îndrumarea unei persoane înțelepte, de încredere, au capacitatea să-ți lămurească ce ai de făcut. Oricum, dacă nu ești fericit cu tine însuți, nimeni altcineva nu te poate aduce în pragul fericirii!

Horoscop Gemeni februarie 2019: Dragoste și cuplu


Deși ia o tentă pătimașă, ardentă, viața amoroasă nu este amenințată de superficialitate ori conjuncturi păguboase.

De fapt, nativii implicați într-o legătură de cuplu sunt inspirați de senzualitatea lor ieșită din comun să își aprofundeze conexiunea afectivă cu partenerul lor și să își demareze o transformare de mari proporții a lumii lor interioare.

Cei singuri nu sunt orbiți de flacăra pasională ce-i îndreaptă spre o nouă idilă. Dimpotrivă, instinctul îi călăuzește în acest fel către un tovarăș de viață ce pare să le fie compatibil întru totul.

Horoscop Gemeni februarie 2019: Muncă și bani


Dacă în prima parte a lui februarie activitatea socială îți furnizează oportunități în afaceri și demersurile tale profesionale sunt avantajate de comunicarea deschisă cu colegii ori colaboratorii, în cea de-a doua parte ești predispus să te focalizezi pe proiecte individuale, în care ai potențialul să fii extrem de eficient.

Vezi pe diane.ro: Pe 5 februarie 2019 începe Anul chinezesc al Porcului de Pământ
Horoscop Gemeni februarie 2019 Horoscop Gemeni februarie 2019 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 21, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.