Horoscop Rac februarie 2019

În horoscopul Racului din luna februarie 2019 precumpănesc avantaje provenite din asocieri, ambiția de a-ți concretiza aspirațiile, dar și dezideratul de a explora noi fațete ale lumii. Viața amoroasă este caracterizată de maturitate, seriozitate, iar cea profesională este eficientă mai ales în echipă.

Horoscop Rac februarie 2019: Previziuni generale


Încă de la debutul lunii, predomină armonia din scena ta publică, din activitatea ta socială și relațiile de parteneriat din toate sferele existenței tale. Te bucuri din plin îndeosebi de compania persoanelor din ultima categorie.

Te simți motivat să reflectezi la visele tale și să faci pași concreți în materializarea lor. Poți avea, de altfel, o profeție revelatoare despre viitorul tău.
Horoscop februarie 2019 Rac

Te deschizi deplin spre lumea exterioară și pari să ai un calendar extrem de încărcat, mai ales în acțiuni comune cu prieteni apropiați.

În special în a doua jumătate a lui februarie, întrucât ești însuflețit de năzuința fierbinte de a te îndepărta de rutina cotidiană, de un simț al aventurii ieșit din comun, nu ar fi rău să-ți iei ori să-ți planifici o vacanță. Oricum, mai mereu, la ordinea zilei sunt comunicările cu persoane de pe alte meridiane și oportunitățile de a călători în străinătate.

Horoscop Rac ianuarie 2019

O contradicție dintre minte și inimă te dezorientează sub efluviile Lunii noi găzduite pe 4 februarie 2019 de Vărsător. Ți se sugerează, de fapt, să te distanțezi nițel de idei, credințe de care te-ai legat prea strâns, astfel încât să capeți o perspectivă mai obiectivă asupra destinului tău.

Luna plină prezentă în data de 19 februarie 2019 în Fecioară te inspiră și ea să cobori din cerurile utopiei, imaginației, să ajungi cu picioarele pe pământ și să îți revezi obligațiile. Stabilirea unor activități clare, obligatorii, inclusiv din punct de vedere social, în programul tău te ajută să introduci o structurare necesară,  în bine, zilei tale.

Horoscop Rac februarie 2019: Dragoste și cuplu


Dragostea câștigă nemaipomenit de mult în maturitate și echilibru...

Te străduiești să petreci un sporit timp de calitate împreună cu tovarășul tău de viață, iar acesta pare să fie animat de aceeași dorință. Va acordați reciproc mai multă atenție, sunteți mai interesați de preocupările și aspirațiile unuia celuilalt. Dacă există o oarecare tensiune între voi, acum este vremea să o risipiți, să dați glas unor gânduri nemărturisite...

În caz că nu ți-ai pus încă pirostriile, ești tentat să iei în considerare o căsătorie, ba chiar să-ți planifici nunta!

În eventualitatea că ești solo, ai ocazia să inchegi o legătură de cuplu promițătoare pe termen lung, cu condiția să nu iei de-a gata stabilitatea acesteia, să fii dispus să te lepezi de comoditate în clădirea sa temeinică.

Horoscop Rac februarie 2019: Muncă și bani


Traversezi un ciclu astrologic prielnic inițierii unui parteneriat în afaceri.

În plan profesional, realizările, împlinirile sunt prilejuite mai cu seamă de lucrul în echipă, în cadrul unui grup.

Vezi pe diane.ro: Pe 5 februarie 2019 începe Anul chinezesc al Porcului de Pământ
Horoscop Rac februarie 2019 Horoscop Rac februarie 2019 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 22, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.