Horoscop Rac ianuarie 2019

Conform horoscopului Racului din luna ianuarie 2019, interacțiunea cu oamenii din toate planurile existenței ți se îmbunătățește, îți aduce beneficii, te concentrezi spre consolidarea relațiilor familiale și te dedici unei transformări importante a personalității și a abordării lumii. Viața sentimentală trebuie să depășească niște piedici interioare, iar cea profesională este marcată de o voință de fier.

Horoscop Rac ianuarie 2019: Previziuni generale


Comunicarea din parteneriate sociale, profesionale și personale se eliberează de orice urmă de ambiguitate, se limpezește și te sprijină să-ți armonizezi interesele cu cele ale oamenilor apropiați. Este o vreme prielnică compromisurilor reciproc avantajoase.

Eventuale schimbări dramatice, tulburătoare, legate de casă, cămin, sunt pe cale să ajungă la un final, permițându-ți să reclădești conexiunea cu familia.
Horoscop ianuarie 2019 Rac

Cu toate astea, năzuiești să-ți transformi alte aspecte ale existenței, nesatisfăcătoare, ce par să stagneze în ultimul timp. Reflectezi cu seriozitate la destinul tău, la deziderate esențiale din viitorul apropiat și cel îndepărtat.

Horoscop Rac decembrie 2018

Fascinat de tot ce-i tainic, ai, de altfel, capacitatea să investighezi în profunzime lumea interioară și cea exterioară. Încă o dată, ești motivat să inițiezi o metamorfoză a sinelui sau împrejurările te conduc către una presupunând o moarte și o renaștere simbolică!

Luna nouă instalată pe 6 ianuarie 2019 în Capricorn te determină să ai mai multă grijă de persoanele din imediata ta apropiere, să le acorzi timp și energie, un lucru ce-ți atrage recunoștiința lor. Pe de altă parte, uneori, nu reziști să nu te întrebi în ce măsură acestea îți răspund cu aceeași monedă. Poate că ar fi cazul să-ți reierarhizezi relațiile cu cei din jur.

Horoscop Rac ianuarie 2019: Dragoste și cuplu


Dragostea este amenințată de o oarecare răceală sau tinde să fie afectată de o emotivitate ce oscilează între extreme.

În cuplurile consacrate, cei doi parteneri sunt înclinați să se focalizeze pe țeluri materiale, neglijând câteodată să-și împărtășească sentimentele și riscând astfel să se indepărteze pe nesimțite unul de celălalt. Din fericire, în ultima decadă a lunii, un val clocotitor de senzualitate pare să se opună acestei tendințe.

Nativii solitari sunt predispuși să-și pună lacăt inimii, să examineze (prea) rațional avantajele și dezavantajele implicării într-o idilă cu cineva care îi atrage. Dacă reușesc să își mai coboare standardele, pretențiile, pot fi angrenați într-o poveste de dragoste cu o persoană voluptuoasă din sfera lor profesională.

Horoscop Rac ianuarie 2019: Muncă și bani


Ai la dispoziție o voință și o perseverență excepțională în muncă. Ești gata să depui eforturi consistente pentru a-ți optimiza traseul profesional, însă trebuie uneori să-ți ții în frâu nervozitatea și să nu te lași antrenat în certuri neproductive cu superiorii.

Traversezi o perioadă favorabilă relațiilor cu publicul, negocierilor și încheierii unor contracte de mare însemnătate.

În ziua de 21 ianuarie 2019, sub efluviile Lunii pline din Leu, ți se accentuează năzuința de a da tot ce ai mai bun în tine la serviciu. În pofida acestui lucru, un proiect ce-și întârzie prea mult fructificarea îți lasă un gust amar. Ar fi indicat să renunți întru totul la el, până nu este prea târziu! Îndreaptă-te în schimb spre planuri poate mai mici, însă cu o eficiență garantată!

Previziuni 2019 în numerologie | Anul tău personal 2019 în numerologie
Horoscop Rac ianuarie 2019 Horoscop Rac ianuarie 2019 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 25, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.