Horoscop Rac decembrie 2018

Horoscopul Racului din luna decembrie 2018 scoate în evidență o interacțiune armonioasă, fertilă în sfera socială, impulsul fierbinte de a trăi din plin, a te delecta în tot ce-ți poate oferi existența, o viață sentimentală încărcată de făgăduințe și una profesională avantajată de cordialitate și un aflux creativ de excepție.

Horoscop decembrie 2018 - Rac: Previziuni generale 


Sociabil, prietenos, înzestrat cu simțul umorului, tinzi să te încadrezi cu brio în atmosfera sărbătorilor de iarnă. De fapt, pari să nu poți rezista cântecelor de sirenă ale plăcerilor, deliciilor trăirii. Dacă ai copii, ești înclinat să-i înțelegi mai mult, să pătrunzi cu ușurință în universul lor special.

În a doua jumătate a lunii, viața ta capătă o turnură ceva mai serioasă, întrucât ești preocupat să-ți examinezi cu luciditate activitatea zilnică, să analizezi dacă aceasta te face cu adevărat fericit, îți sprijină sau nu să-ți menții o stare bună de sănătate.
Horoscop Rac decembrie 2018

Cu toate astea, ești stăpânit în continuare de optimism, bună dispoziție, iar oamenii sunt atrași spre tine datorită aurei tale de încredere și bucurie. Nimic nu pare, așadar, să  ți se opună să ai un Crăciun fericit și un An Nou, un Revelion asemenea.

Evenimente astrologice în horoscopul 2019

Cu ocazia acestor zile festive poți, totodată, să închegi legături de parteneriat promițătoare în 2019.

Ca un preambul al Crăciunului, ziua de 22 decembrie 2018, aflată sub vibrațiile Lunii pline din Rac, îți prilejuiește clipe de împlinire sufletească împreună cu familia și /sau prietenii. Îți poți releva că iubirea pe care o reverși asupra altora trebuie să fie confirmată, dovedită mai des. Poate că ai neglijat în ultima vreme dorințele, nevoile celor îndrăgiți, fiindcă te-ai concentrat prea mult pe interesele individuale!

Horoscop Rac decembrie 2018: Dragoste și cuplu


Dragostea tinde să plutească în aer, să dăruiască oportunități neașteptate, însemnate...

Dacă ești parte a unui cuplu, spontaneitatea ta incandescentă te ajută să-ți îndepărtezi tovarășul de viață de cărările bătătorite ale traiului cotidian, să-l aduci în pragul regăsirii fiorilor, emoțiilor de la debutul poveștii voastre de iubire. De altfel, pari să te înțelegi nemaipomenit de bine cu el, să comunici cu acesta cu sensibilitate, să vă deslusiti din priviri simțămintele, intențiile!

În caz că ai un partener, însă nu ați ajuns încă să vă puneți pirostriile, ești tentat să te gândești serios la acest pas. Nu este exclus ca sub magia acestei luni, să-l ceri în căsătorie, sau ca acesta să te ceară pe tine!

În eventualitatea că ești solo, ai la îndemână numeroase ocazii, împrejurări de a înfiripa o idilă, cu cineva străbătut de o vitalitate extraordinară, în stare să te surprindă mai mereu prin ideile sale, prin modalitățile insolite de a-și demonstra dragostea pentru tine.

Horoscop decembrie 2018 - Rac: Muncă și bani


Creativitatea în muncă ți se înalță către cote spectaculoase, dar îți vine greu câteodată să ți-o canalizezi, să o ghidezi către proiecte necesitând răbdare, meticulozitate.

Ești predispus să te dedici unei schimbări pozitive în carieră, una presupunând un plus de organizare, planificare, în scopul eficientizării demersurilor tale. Unii nativi, nemulțumiți de jobul lor actual, pot lua în calcul orientarea către un altul.

Previziuni 2019 în numerologie | Anul tău personal 2019 în numerologie
Horoscop Rac decembrie 2018 Horoscop Rac decembrie 2018 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 26, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.