Horoscop Gemeni decembrie 2018

Conform horoscopului lunii decembrie 2018, Gemenii sunt mai motivați să își îmbunătățească tonusul fizic și psihic, își exploatează cu eficiență abilitățile sociale și profesionale, își fixează țeluri ambițioase pentru 2019, și sunt ceva mai realiști în viața amoroasă.

Horoscop decembrie 2018 - Gemeni: Previziuni generale


Starea de sănătate pare să te preocupe mai mult decât de obicei încă din primele zile ale lunii. Poate că este nevoie să-ți acorzi un scurt răgaz de odihnă, relaxare, după eforturile depuse în acest an, înainte de a te avânta în tumultul sărbătorilor de iarnă, ori poate că îți pui la punct un plan ambițios de schimbare a stilului tău de viață pentru 2019.

Oricum, în a doua jumătate a lui decembrie, revii cu brio, cu plăcere, entuziasm în activitatea socială, te integrezi de minune printre oameni, dornic să te bucuri din plin de festivitățile Crăciunului și ale Anului Nou.
Horoscop Gemeni decembrie 2018

Este o vreme prielnică fortificării parteneriatelor din toate sferele existenței tale, dar și scoaterii la lumină a năzuințelor, simțămintelor tale ascunse, refuzate până acum, ce sunt în stare să te focalizeze și ele către o transformare notabilă a sinelui și modului cum abordezi lumea în noul an!

Evenimente astrologice în horoscopul 2019

Luna nouă apărută pe 7 decembrie 2018 în Săgetător îți dăruiește, de asemeni, oportunitatea să îți optimizezi asocierile din plan personal, social și profesional, să îți inchegi noi alianțe, de nădejde, în drumul spre împlinirea visurilor tale. Nu trebuie, totodată, să te complaci în inerție, ci să ai mintea cât mai deschisă, să fii cât se poate de flexibil, astfel încât să faci față unor împrejurări diverse ale vieții.

În ziua de 22 decembrie 2018, Luna plină poposită în Rac te atenționează să nu-ți consumi timpul și energia unilateral, numai către demersurile din carieră, pentru a nu risca să-ți răcești relațiile cu oamenii îndrăgiți. Mai ales că se apropie Crăciunul, se impune să nu eziți să-ți reclădesti conexiunea cu aceștia, să le împărtășești aspirațiile și temerile tale.

Horoscop Gemeni decembrie 2018: Dragoste și cuplu


Deși este înconjurată de euforia serbărilor de la finalul anului, dragostea pare să se agațe de o oarecare luciditate.

Drept urmare, dacă ești singur, nu ești înclinat să te îndrăgostești numai de dragul iubirii ci, din contra, să examinezi logic argumentele pro și contra în apropierea romantică de cineva. Dacă acea persoană reușește să se înalțe la nivelul așteptărilor tale, pare să provină dintr-o zonă asociată cu cea profesională.

În eventualitatea că ești deja implicat într-un cuplu, ai prilejul să te concentrezi, împreună cu tovarășul tău de viață, spre țeluri comune, având potențialul să asigure stabilitatea, viabilitatea relației voastre pe termen lung.

Horoscop decembrie 2018 - Gemeni: Muncă și bani


Câteva dificultăți din muncă ivite la începutul lunii sunt depășite rapid, grație ambiției, perseverenței tale. Te descurci mai ușor în sarcinile, proiectele tale de la serviciu, dând dovadă de o productivitate ieșită din comun.

Bunăvoința și tactul te sprijină să-ți armonizezi relaționarea cu colegii și șefii. Deși strălucești prin creativitate, în ultimile zile ale lui decembrie pari să fii nițel distrat, să visezi cu ochii deschiși. Nu ar fi rău, în consecință, să-ți acorzi o scurtă vacanță!

Previziuni 2019 în numerologie | Anul tău personal 2019 în numerologie
Horoscop Gemeni decembrie 2018 Horoscop Gemeni decembrie 2018 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 25, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.