Horoscop Leu decembrie 2018

Principalele orientări din horoscopul Leului în luna decembrie 2018 sunt focalizarea către cămin și familie, ce nu exclude extragerea de avantaje din activități sociale. Viața amoroasă este favorizată de fundamente solide, și cea profesională se remarcă prin eficiență, randament.

Horoscop decembrie 2018 - Leu: Predicții generale


Chiar dacă în primele zile ale lunii apar niște dificultăți asociate cu familia, acestea sunt minore și sunt eliminate fără să-ți dea mari bătăi de cap. Ai, drept urmare, posibilitatea să-ți armonizezi, întărești relațiile cu rudele, cu persoanele îndrăgite, un lucru prioritar pentru tine, întrucât pari să nu te bucuri din plin de sărbătorile de iarnă fără să ai aproape acești oameni!

Mai mult decât atât, cei apropiați de tine tind să-ți inspire încredere, să-ți fie de ajutor în împrăștierea unor dubii și luarea unor decizii însemnate pentru anul ce vine.

Casa reprezintă pentru tine o oază de liniște, siguranță emoțională și materială, așa că nu este exclus să găzduiești în ea petrecerea de Crăciun și/sau cea de Revelion, prilejuri de a aduna în jurul tău pe cei la care ții și țin la tine! 
Horoscop Leu decembrie 2018

De asemeni, poți fi înclinat să-ți pui la punct planuri ambițioase ținând de locuință, de îmbunătățirea acesteia și chiar de achiziționarea alteia, noi.

Deși căminul, familia, continuă să fie repere centrale ale existenței tale, în a doua jumătate din decembrie îți intensifici activitatea socială, nu-ți refuzi participarea la un șir de evenimente, reuniuni, mai ales cu colegii și amicii.

Mobilizat să îți optimizezi tonusul fizic și psihic, iei în considerare adoptarea unei diete noi și abandonarea unor obiceiuri nocive (inclusiv fumatul), dar pari să-ți planifici să inițiezi această schimbare la debutul lui 2019!

Previziuni 2019 în numerologie | Anul tău personal 2019 în numerologie

Pe 7 decembrie 2018, Luna nouă prezentă pe cerul Sagetatorului te ridică pe aripile unei inspirații clocotitoare, îndeosebi într-un domeniu artistic. O grămadă de activități sociale îți învigorează sufletul, însă te pot determina să-ți risipești energia în van. În ciuda bunelor tale intenții, un idealism prea înalt poate să-ți prejudicieze o relație romantică sau una de prietenie.

Ispita de a te închide în casă pentru a te relaxa, a citi o carte interesantă ori a urmări un film bun poate fi copleșitoare în data de 22 decembrie 2018, atunci când Luna plină poposește în sectorul astrologic al Racului. Dacă unele chestiuni cotidiene nu-ți dau totuși pace, nu ar fi rău să te gândeșți la o strategie eficace de a le aborda.

Horoscop Leu decembrie 2018: Dragoste și cuplu


Dragostea își află sursele împlinirii în stabilitate și expresivitate în comunicare.

Dacă ești singur, nu mai ești tentat de flirturi, aventuri superficiale, căutând, în schimb, să te angajezi într-o relație în doi serioasă, cu bătaie lungă în viitor. Poți cunoaște o persoană potrivită din acest punct de vedere prin intermediul unei rude sau a cercului tău social, grație abilității de spune cuvintele potrivite la momentul potrivit.

În caz că ești angrenat într-o conexiune de cuplu, te focalizezi împreună cu partenerul tău spre crearea unui cămin guvernat de căldură și securitate afectivă.

Horoscop decembrie 2018 - Leu: Muncă și bani


Ieși în evidență printr-un proiect profesional în care toți sunt cu ochii pe tine. Ai la dispoziție un potențial energetic consistent, ce-ți permite să-ți asumi mai multe sarcini, responsabilități și să impresionezi astfel prin randamentul tău.

Evenimente astrologice în horoscopul 2019
Horoscop Leu decembrie 2018 Horoscop Leu decembrie 2018 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 27, 2018 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.