Horoscop Fecioară decembrie 2018

În horoscopul Fecioarei din luna decembrie 2018 predomină o gândire expansivă, sprințară, schimbul intens de idei, opinii, cu cei din jurul tău, oportunități deosebite de a te distra, dar și de a-ți fortifica relațiile familiale. Viața amoroasă este auspicioasă atât nativilor singuri cât și celor care au un partener, iar cea profesională poate fi marcată de o împlinire însemnată.

Horoscop Fecioară decembrie 2018: Predicții generale


Dai dovadă de o mobilitate, o agilitate mentală extraordinară, dar ești înclinat să te lași purtat de o grămadă de idei, preocupări, riscând astfel să-ți epuizezi în van timpul și energia. Oricum, nu este o perioadă potrivită unor proiecte laborioase, îndelungate.

Comunici febril cu cei din preajma ta, ești angrenat în tot felul de conversații fertile, mai ales cu frații, surorile, părinții și colegii. Ai la dispoziție o avalanșă de informații, vești, fiindu-ți uneori greu să le sortezi, să le alegi pe cele mai utile.
Horoscop Fecioară decembrie 2018

În a doua jumătate a lunii, interacțiunea tot mai mare și mai plăcută, mai incitantă din sfera socială ți se împletește cu o grijă sporită față de familie. Te străduiești să îți echilibrezi aceste două domenii importante ale vieții. Este de așteptat, așadar, să îți deschizi casa unor numeroase agape, petreceri, inclusiv de Crăciun și/sau de Revelion.

Evenimente astrologice în horoscopul 2019

Pe 7 decembrie 2018, sub vibrațiile Lunii noi apărute în Săgetător, ești, de asemeni, îndrumat să-ți reafirmi iubirea pentru oamenii apropiați. Deși scena domestică poate fi cutremurată de furtuni, discuții în contradictoriu, acestea sunt de scurtă durată și pe teme minore.

Nerăbdător, probabil, să te cufunzi în magia atmosferei Crăciunului, în ziua de 22 decembrie 2018, sub influența Lunii pline din Rac, ești tentat să extragi din viață ce este mai plăcut. Râsul tău este molipsitor, iar spiritul tău jucăuș îi încurajează pe alții să ți se alăture și să se amuze, deconecteze împreună cu tine!

Horoscop decembrie 2018 - Fecioară: Dragoste și cuplu


În cuplurile formate se instalează o sinceritate deplină, dezarmantă. Este o vreme prielnică inițierii unor discuții serioase cu persoana iubită, având în vedere că ești mult mai rațional în chestiunile personale. În ultima decadă din decembrie, conexiunea ta sentimentală se dinamizează, se înfierbântă, grație expresivității și spontaneității tale.

În prima parte a lunii, nativii solitari au șansa să închege o idilă mai cu seamă în decursul unei călătorii, într-un loc îndepărtat de casă. În cea de-a doua, ei emană un farmec, un magnetism aparte, ce-i sprijină să găsească iubirea aproape oriunde. Pot să fie atrași într-o poveste de dragoste împreună cu cineva vivace, imprevizibil, capabil să-i îndrume spre delicii nebănuite ale trăirii!

Horoscop Fecioară decembrie 2018: Muncă și bani


Ai oportunitatea să infiripi alianțe profesionale cu oameni responsabili, încrezători în tine, în abilitățile tale.

Măiestria cu care îți mânuiești cuvintele, forța ta de convingere te pot ajuta să obții o mult dorită promovare. Dacă ești în mijlocul unor negocieri corelate cu munca, norocul pare să îți surâdă!

Previziuni 2019 în numerologie | Anul tău personal 2019 în numerologie
Horoscop Fecioară decembrie 2018 Horoscop Fecioară decembrie 2018 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 28, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.