Horoscop Balanță decembrie 2018

În horoscopul Balanței din luna decembrie 2018 precumpănesc o atitudine precaută în special în demersurile tale esențiale, o interacțiune de bun augur în plan social, focalizarea spre îmbunătățirea relațiilor familiale, o viață amoroasă marcată de stabilitate și o activitate financiară fructuoasă.

Horoscop Balanță decembrie 2018: Previziuni generale


În prima parte a lunii ești caracterizat de o sporită prudență în tot ce faci. Uneori, îi poți irita pe unii prin meticulozitatea ta, ritmul tău lent de a te ocupa de o treabă.

Pui la mare preț ceea ce-ți crește respectul față de tine însuți, îți mărește prestigiul în lume. Te simți bine mai ales alături de oameni apropiați, pe care îi cunoști de mult și care și-au dovedit loialitatea față de tine.

În a doua jumătate a lui decembrie, ești înzestrat cu o curiozitate fără astâmpăr, cu elocvență în vorbire și cu abilitatea de a te concentra pe mai multe obiective deodată.
Horoscop Balanță decembrie 2018

Culegi informațîi prețioase din mediul tău înconjurător și ai numeroase lucruri de făcut. Comunici cu fervoare cu cei din jur, ești asaltat de o grămadă de telefoane, mesaje, ești mai mereu pe drumuri, în vizite și călătorii de scurtă durată.

Nu-ți poți însă neglija căminul, familia, petreci mult timp de calitate împreună cu cei dragi, îndeosebi cu prilejul Crăciunului și Revelionului, și ești înclinat să pui degrabă capăt oricărei dispute, oricât de mică ar fi, ce se poate ivi în sânul familiei. Pari să te ocupi mai mult de casă, poate pentru a o pregăti de sărbătorile de iarnă.

Pe 1 decembrie 2018, ca urmare a opoziției dintre Venus și Uranus, oamenii îți rezervă surprize, câteodată neplăcute. Ești predispus să îți afirmi cu tărie individualitatea, interesele. Nu ești prea încântat de monotonia zilnică, dar ai posibilitatea să cunoști persoane neobișnuite, incitante.

Previziuni 2019 în numerologie | Anul tău personal 2019 în numerologie

Deși îți dorești să ieși din ritmurile cotidiene, sub efluviile Lunii noi apărute pe 7 decembrie 2018 în Săgetător, ești antrenat în evenimente care te descumpănesc prin insolitul lor. Circumstanțele existenței ți se pot schimba în orice clipă, așa că e necesar să nu te pierzi cu firea, să-ți controlezi emoțiile cu o rațiune de fier!

În data de 22 decembrie 2018, Luna plină poposită în Rac îi determină pe oameni să te vadă drept sufletul petrecerilor sau reuniunilor sociale. Ești invitat într-o mulțime de locuri, un lucru care-ți face plăcere, însă trebuie să ai grijă să nu ajungi să-ți ignori interesele, ceea ce-ți place, numai pentru a le face altora pe plac.

Horoscop decembrie 2018 - Balanță: Dragoste și cuplu


Dragostea stă sub semnul stabilității atât în cuplurile consacrate, cât și în cele incipiente.

Nativii singuri au ocazia să închege o idilă serioasă, nutrită de autentice sentimente de iubire reciprocă, ce poate fi încununată în timp de o căsătorie.

Cei care au deja un partener, sunt îmboldiți să aprofundeze conexiunea cu el, să se lase pătrunși împreună cu acesta de magia Crăciunului și a Anului Nou în mijlocul prietenilor și/sau familiei.

Horoscop Balanță decembrie 2018: Muncă și bani


Te descurci mai bine cu banii grație diplomației fine pe care o folosești în parteneriate de afaceri, în negocieri și punerea la punct a unor contracte, înțelegeri.

Este o vreme oportună clădirii securității tale financiare, analizării și ajustării balanței tale de venituri și cheltuieli.

Evenimente astrologice în horoscopul 2019
Horoscop Balanță decembrie 2018 Horoscop Balanță decembrie 2018 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 29, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.