Horoscop Leu ianuarie 2019

În horoscopul Leului din luna ianuarie 2019 se insistă pe o îndrăzneala năvalnică, ce poate fi uneori păguboasă, pe recunoașterea de către cei din preajmă a calităților tale, și pe impulsul de a-ți trăi la maximum, cu voluptate, viața. Efuviile venusiene îți dăruiesc numeroase oportunități în dragoste, și activitatea profesională îți este fortificată de ambiția de a-ți exploata cu prisosință abilitățile, talentele.

Horoscop Leu ianuarie 2019: Previziuni generale


Încă din prima zi a lunii pari să fii cuprins de o cutezanță ieșită din comun, de înclinația de a-ți asuma riscuri majore în aproape tot ce faci și de o stare de neastâmpăr efervescentă. Ești gata să te revolți împotriva oricăror conformisme, chiar dacă acest lucru presupune să te iei la harță cu oameni apropiați. Ca să eviți așa ceva, ți se recomandă să profiți de o oportunitate de a călători ori a-ți aprofunda cunoașterea într-un domeniu care te pasionează. 
Horoscop  ianuarie 2019 Leu

În pofida atitudinii tale cumva extremiste sau, poate, tocmai datorită ei, nu mai ai probleme să-ți impui interesele, năzuințele, să fii chiar recunoscut într-o poziție de lider!

Nu-ți refuzi, cu toate acestea, mai nimic din deliciile vieții, ești dornic să te bucuri din plin de toate prilejurile de a te răsfăța, a participa la petreceri și evenimente plăcute. Dacă ai copii, ești predispus să fii mai mult timp alături de ei, să intri cu plăcere în lumea lor magică.

Horoscop Leu decembrie 2018

În cea din urmă decadă a lui ianuarie, singurătatea este ultimul lucru care te satisface. Ești îmboldit să îți optimizezi relațiile de asociere în doi din toate sferele existenței, să lași de la tine pentru a le eficientiza. Ai prilejul să-ți lărgești rețeaua de contacte utile, dar și să îți armonizezi toate dimensiune existenței, astfel încât să nu acorzi o atenție prea mare uneia în defavoarea altora.

Vibrațiile Lunii pline găzduite pe 21 ianuarie 2019 în Leu îți furnizează un dinamism extraordinar în promovarea personalității și idealurilor. Impetuozitatea ta pare, de fapt, să-i bage în sperieți pe unii! Este necesar să o înfrânezi cumva, să le dai ascultare cu adevărat celor din jurul tău și să nu te rușinezi să le dai câteodată dreptate!

Horoscop Leu ianuarie 2019: Dragoste și cuplu


Dragostea îți face favoruri cu duiumul în luna asta, dar nu este de bun augur să le exploatezi lăsându-ți deoparte onestitatea...

În eventualitatea că ești solo, stilul tău de comunicare aparte și abilitatea de a-ți scoate la iveală calitățile sunt pe cale să-ți înlesnească o sumedenie de flirturi, ocazii de a te scălda în aprecierea amoroasă a celor din preajma ta. Nu frânge fără rost, din joacă, inima unora. Ai, de fapt, șansa, să alegi din mai multe, acea persoană care este cea mai apropiată de sufletul tău pereche!

Dacă ești parte a unui cuplu, este probabil să îți resuscitezi conexiunea afectivă cu partenerul tău, atâta timp cât nu cazi pradă tentației de a-ți pune mai presus plăcerile, nevoile, față de cele ale lui. Oricum, ai la îndemnă capacitatea de a-i întrezări aspirațiile cele mai adânci, chiar dacă nu îți sunt mărturisite!

Horoscop Leu ianuarie 2019: Muncă și bani


Deși amorul și activitatea socială te preocupă mai mult decât de obicei, nu-ți neglijezi responsabilitățile din muncă. Conversațiile cu colegii și șefii sunt constructive, îți poți perfecționa abilitățile profesionale printr-un curs plătit de firmă sau de tine însuți.

Pe 6 ianuarie 2019, Luna nouă din Capricorn te poate pune în fața unor sarcini multiple, complicate la locul de muncă. Nu prea mai ai vreme să-ți pui la treabă creativitatea, fiind nevoit să te dedici unor activități de rutină. Nu poți decât să înghiți în sec, și să-ți faci datoria, până mâine, când circumstanțele vor începe să-ți îngăduie să îți pui în valoare talentele!

2019: Anul chinezesc al Porcului de Pământ

Horoscop Leu ianuarie 2019 Horoscop Leu ianuarie 2019 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 26, 2018 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.