Horoscop Fecioară ianuarie 2019

Horoscopul Fecioarei din luna ianuarie 2019 indică un flux creativ extrem de îmbelșugat, reorientarea destinului tău în funcție de evenimente marcante recente, armonizarea coexiunii cu rudele, cu persoanele îndrăgite, o viață sentimentală pândită uneori de capcanele unui erotism nesăbuit, și una profesională favorizată de munca în echipa.

Horoscop Fecioară ianuarie 2019: Previziuni generale


Inspirația ți se înalță până la ceruri, îți furnizează idei inovatoare ce pot fi dezvoltate, aplicate în practică cu succes mai ales grație unor discuții cu persoane apropiate sau cu unele animate de aceleași idei, idealuri ca și tine. Câteodată, trebuie, totuși, să te străduiești să nu te lași în voia distracțiilor și să nu îți neglijezi astfel oportunitățile create de minte.

O serie de experiențe de viață, nu întotdeauna plăcute, din ultima vreme, te călăuzesc spre dezvăluirea unor adevăruri adânci din sinele tău, către dezgroparea unor comori personale, ce vor avea un impact pozitiv, major, în viitorul tău apropiat.
Horoscop ianuarie 2019 Fecioară

Nu îți îngădui totuși să te focalizezi exclusiv spre țelurile individuale, ești atras spre familie, mai cu seama că relațiile cu aceasta se îmbunătățesc substanțial și îți oferă satisfacții deosebite.

Horoscop Fecioară decembrie 2018

De asemeni, ești capabil să te ocupi cu eficiență de obligații, sarcini cotidiene neglijate cumva în ultima vreme. Te simți îmboldit să îți pui la punct existența în cele mai mici detalii ale sale, să-ți schimbi în bine stilul de viață, astfel încât să-ți optimizezi tonusul fizic și psihic.

Luna plină ivită pe 21 ianuarie 2019 în Leu te îndeamnă să abordezi o problemă emoțională ce îți dă de furcă de ceva timp. Se impune să afli o cale de mijloc între exprimarea opiniilor, intereselor tale, și menținerea sub taină a unor aspecte ale existenței tale. Trebuie să-ți impui limite cât mai clare între ceea ce transmiți altora și ceea ce îți dorești să fie strict încadrat în viața ta privată.

Horoscop Fecioară ianuarie 2019: Dragoste și cuplu


La debutul lunii, ispita de a te lansa cu impulsivitate, fără să te gândești la consecințe, într-o aventură amoroasă pasională, este rapid temperată de o perspectivă foarte prudentă asupra unei autentice relații în doi. Nu te feri să îți discuți, cu seriozitate, dilemele despre iubire cu cineva apropiat, înțelegător, care te respectă și este capabil să te înțeleagă fără să te critice. Chiar dacă nu vrei să-ți implici familia în așa ceva, la un moment dat, poate fi necesar să faci asta.

În caz că ai un partener, ești în stare să îi ierți un flirt nu chiar nevinovat, dar se impune să nu-l lași să se simtă chiar în largul său după această greșeală! Chiar dacă nu se întâmplă așa ceva, ai la dispoziție o perioadă prielnică unui dialog sincer, cu toate cărțile pe masă cu el, unul având potențialul să îndepărteze îndoielile, lucrurile neclare din conexiunea voastră afectivă.

În data de 6 ianuarie 2019, Luna nouă din Capricorn îți atrage și ea atenția asupra aspectelor aparent mărunte, dar semnificative, ce au darul de a menține vie, proaspătă o legătură de iubire. Ai nevoie de o dovadă palpabilă că povestea ta actuală de dragoste este viabilă, are cât mai multe șanse să se dezvolte pe termen lung.

Horoscop Fecioară ianuarie 2019: Muncă și bani


Posibilitatea crescândă de a face mulți bani se împletește, în mod nefericit, cu cea de a cheltui peste măsură, a arunca cu banii pe fereastră! Ai mare grijă cum îți gestionezi balanța financiară personală!

Pe de altă parte, pari să te concentrezi cu minuțiozitate pe proiectele din muncă, mai ales pe unele de o mai mică amploare. Dai dovadă de eficiență îndeosebi când te angajezi în lucrul în echipă, în colaborări. Uneori, trebuie să-ți înfrânezi tendința de a te apropia de perfecțiune în treburile de la serviciu!

Previziuni 2019 în numerologie | Anul tău personal 2019 în numerologie
Horoscop Fecioară ianuarie 2019 Horoscop Fecioară ianuarie 2019 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 26, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.