Horoscop Balanță ianuarie 2019

Horoscopul Balanței din luna ianuarie 2019 aduce în prim plan eficientizarea activității sociale, a parteneriatelor, dar și pofta de a trăi la maximum, a te bucura de deliciile existenței, chiar cu riscul de a-ți trece cu vederea niște responsabilități. Atât viața amoroasă, cât și demersurile financiare sunt auspicioase grație unei comunicări intense, profunde.

Horoscop Balanță ianuarie 2019: Previziuni generale


Chiar de la începutul lunii, se pune accentul pe beneficiile asocierilor în doi din toate sferele vieții tale, însă și pe dezvăluirea unor comploturi ale dușmanilor pe care-i cunoști foarte bine. Este, totodată, o perioadă favorabilă extinderii influenței tale în plan social.

Nu mai ai parte, de altfel, de surprize neplăcute care până mai ieri îți creau dificultăți în interacțiunea cu oamenii, și nici de dificultăți marcante în afirmarea libertății individuale.

Comunicarea cu cei din preajma ta este optimizată de tactul, diplomația cu care ești înzestrat din plin.
Horoscop ianuarie 2019 Balanță

Te străduiești să nu-ți neglijezi relația cu cei dragi. Treci printr-o vreme dedicată bilanțurilor din viața familială, și a unor preocupări legate de învățătura, educația copiilor.

În cea din urmă decadă din ianuarie, pari să te îndepărtezi de întreprinderi serioase, dornic să te cufunzi în distracții. Nu întâmplător, ești invitat la o mulțime de petreceri, întâlniri cu amicii, reuniuni. Direct, spiritual în abordarea altora, ai șansa să joci un rol principal pe scenă lumii!

De asemeni, te remarci în activități necesitând mobilitate mentală, și ai capacitatea să-ți exprimi cu limpezime, cu forță de sugestie, personalitatea și năzuințele esențiale.

Horoscop Balanță decembrie 2018

Pe 6 ianuarie 2019, Luna nouă din Capricorn te îndeamnă și ea să te retragi în zona de confort, acasă. Cu toate astea, cineva poate să-ți tulbure liniștea printr-o veste neașteptată. Regândirea țelurilor tale majore te îndrumă cum să-ți asiguri siguranța personală nu numai în locuință, ci oriunde te-ai afla.

Sub vibrațiile Lunii pline răsărite în ziua de 21 ianuarie 2019 în Leu te simți încurajat să-ți deschizi inima altora. Din fericire, oamenii te iau în serios, fără să-ți interpreteze greșit mărturisirile. Te poți integra într-un grup social călăuzit de idealuri responsabile.

Horoscop Balanță ianuarie 2019: Dragoste și cuplu


Înclinația de a-ți transmite nemijlocit, fără ocolișuri, simțămintele de iubire te avantajează indiferent dacă ești implicat într-o legătură de cuplu sau abia încerci să inchegi una. În caz că există disensiuni într-o relație amoroasă, acestea vor fi rezolvate într-un fel sau altul, fie prin invigorarea, fie prin destrămarea acesteia.

Oricum, împărtășirea afectivă din conexiunile în doi beneficiază de o sinceritate și o sensibilitate emoțională de zile mari!

Horoscop Balanță ianuarie 2019: Muncă și bani


Parteneriatele tale financiare, de afaceri, ies din amorțeală, capătă dinamism și îți făgăduiesc împliniri de excepție.

Inspirația te ghidează să investești bani în proiecte fructuoase atât pe termen lung, cât și scurt.

2019: Anul chinezesc al Porcului de Pământ
Horoscop Balanță ianuarie 2019 Horoscop Balanță ianuarie 2019 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 27, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.