Horoscop Scorpion ianuarie 2019

Principalele orientări din horoscopul Scorpionului pentru luna ianuarie 2019 sunt relaționarea entuziastă și fertilă cu oameni din toate aspectele existenței tale, atașamentul crescând față de casă și familie, o viață sentimentală caracterizată de echilibrul dintre senzualitate și sentimente veritabile, una profesională învigorată de ambiție și acțiuni financiare încununate de împliniri.

Horoscop Scorpion ianuarie 2019: Previziuni generale


Nevoia ta de comunicare devine tot mai intensă, mai cotropitoare. Pari să primești și să trimiți o grămadă de mesaje, știri, să fii asaltat de telefoane, să porți discuții înfierbântate cu amici, colegi, rude, cunoștiințe. Mintea febrilă îți absoarbe o mulțime de informații și îți izvodește o sumedenie de idei, dar nu este încă momentul să le folosești, fiind nevoie să lași o vreme până să se decanteze și să se ierarhizeze.

În ultima decadă a lunii se evidențiază preocuparea ta față de locuință, năzuința de a o redecora, a-i da o altă față. De asemeni, poți avea de a face cu o mutare, cu o vânzare sau cumpărare a unei case.
Horoscop ianuarie 2019 Scorpion

Îți exprimi cu ușurință celor dragi cele mai adânci simțăminte, emoții, și ai abilitatea să întrezărești conexiunile dintre evenimente trecute și chestiunile care îți dau de lucru în prezent, aflând astfel soluții pentru cele din urmă.

Horoscop Scorpion decembrie 2018

Oricum, te simți nemaipomenit de bine în sânul familiei, împreună cu persoane apropiate, având șansa de a trasa alături de ele planuri de mare anvergură pe un termen îndelungat.

Împletirea dintre pasiunile, sentimentele tale, și un simț practic foarte dezvoltat, grație Lunii noi ivite pe 6 ianuarie 2019 în Capricorn, te sprijină să dovedești altora sinceritatea cuvintelor tale, fără să divaghezi și să-i derutezi. Clădirea unui fundament bazat pe onestitate și încredere reciprocă este singura cale de a-ți crea relații umane de nădejde, în stare să reziste vicisitudinilor timpului.

Horoscop Scorpion ianuarie 2019: Dragoste și cuplu


 Erotismul ardent care te străbate nu te îndreaptă pe cărări greșite, nu te conduce spre aventuri amoroase efemere și superficiale. Din contra, se lasă canalizat către sentimente autentice de iubire, indiferent dacă ești mai de mult integrat într-un cuplu, ori abia faci primii pași în acest sens.

De altfel, în conextul astral din luna asta, tovarășul tău de viață este înclinat să-ți descopere / redescopere comorile interioare, punctele tale forte, confirmându-și că a făcut alegerea cea mai potrivită în dragoste.

Horoscop Scorpion ianuarie 2019: Muncă și bani


Dornic să te smulgi din inerție, ești îmboldit să te lansezi în proiecte profesionale ambițioase, fără să-ți precupețeșți eforturile, să dai înapoi dinaintea unor piedici exterioare. În plus, nu mai ești dispus să ți se nesocotească meritele, fiind gata să ți le pui cu fermitate în evidență!

Elocvența ta și harul de a te pune în cea mai favorabilă lumină își aduc aportul îndeosebi în plan financiar. Este un răstimp prielnic tranzacțiilor din afaceri, închegării de alianțe financiare cu oameni puternici, influenți.

În ziua de 21 ianuarie 2019, Luna plină din Leu îți crește și ea entuziasmul în muncă, dar nu-ți îngăduie să-ți pierzi obiectivitatea în sarcinile tale majore. Totodată, îți semnalează că nu trebuie să ții trena altora, ci să dai adevărata măsură a competenței și perseverenței tale în demersuri individuale.

Previziuni 2019 în numerologie | Anul tău personal 2019 în numerologie
Horoscop Scorpion ianuarie 2019 Horoscop Scorpion ianuarie 2019 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 28, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.