Horoscop Săgetător ianuarie 2019

În horoscopul Săgetătorului din luna ianuarie 2019 ies în relief tendința de a-ți perfecționa impactul asupra lumii, beneficii provenite din efluviile tale creative, agilitatea minții și o relaționare socială intensă, o viață sentimentală în care temeritatea îți este susținută de magnetismul tău aparte, și o activitate financiară ce-și extrage avantajele din obiectivitate, realism.

Horoscop Săgetător ianuarie 2019: Previziuni generale


La debutul lunii, pari să ieși cu greu din atmosfera sărbătorilor de iarnă, să participi mai mereu la distracțîi, evenimente agreabile, să te deconectezi împreună cu amicii.

După un șir de derute, buimăceli, despre imaginea ta individuală, tinzi să îi afli cea mai potrivită versiune. Știi cât se poate de bine ce ai de făcut ca să te înfățișezi lumii într-o postură extrem de avantajoasă, să-i impresionezi pe cei din preajma ta și să îți lărgești cercul de contacte utile.

Pe de altă parte, ești cutreierat de o inspirație extraordinară, una ce-ți asigură exprimarea plenară a resurselor creative, inclusiv într-un domeniu artistic.

În a treia decadă din ianuarie, activitatea ta socială este și mai mult impulsionată, oferindu-ți prilejuri sporite de a profita de avantaje atât emoționale, cât și materiale.
Horoscop ianuarie 2019 Săgetător

Mintea îți aleargă dezlănțuită spre nenumărate idei și preocupări, însă pari să nu reușești să te concentrezi pe activități foarte laborioase, pe termen lung. Ai, totodată, oportunități legate de studii și călătorii.

Un șir de evenimente astrologice de durată mai scurtă completează tabloul tendințelor tale din această perioadă...

Pe 4 ianuarie 2019, Mercur în trigon cu Uranus te îmboldește să cauți căi incitante de a trăi, cât mai diferite de rutina zilnică. Pari să fii bombardat cu o grămadă de informații interesante, neobișnuite, să îți incrucișezi pașii cu oameni excentrici, cumva săriți de pe fix!

Credințele tale tind să fie sfidate de circumstanțe surprinzătoare și în data de 13 ianuarie 2019, când Jupiter se poziționează în cuadrat cu Neptun. Conjuncturile de astăzi au menirea să te scoată de pe cărări bătătorite, să îți pună la încercare adaptabilitatea și să te direcționeze spre modalități proaspete de a te împlini cu adevărat!

Trigonul dintre Venus și Marte din 18 ianuarie 2019 îți mărește dorința de a te bucura de relațiile tale de prietenie și îți furnizează popularitate în plan social. Poți fi invitat la o agapă în care vei fi în centrul atenției!

Horoscop Săgetător decembrie 2018

Ziua de 21 ianuarie 2019 stă sub semnul cuadratului lui Venus cu Neptun și a Lunii pline găzduite de Leu. Ești motivat să îți urmezi un ideal prea înalt, și să pierzi astfel o oportunitate aparent măruntă, dar importantă. Cu capul în nori, poți fi exploatat de persoane răuvoitoare, dornice să profite de vulnerabilitatea ta emoțională.

Prietenii te încurajează să vezi ce este mai bun în tine pe 22 ianuarie 2019, grație conjuncției lui Venus cu Jupiter. Este mai ușor să descoperi ce este pozitiv în existența ta atunci când îți sunt alături persoane de nădejde. Este o zi ce stă sub semnul generozității, atât a tale față de alții, cât și altora față de ține.

Marte în trigon cu Jupiter pe 25 ianuarie 2019 îți insuflă o energie benefică. Pari să realizezi orice îți dorești atâta timp cât ai încredere în tine însuți. Perspectiva realistă despre obiectivele tale te ajută să ți le materializezi dacă nu te cufunzi în comoditate.

Horoscop Săgetător ianuarie 2019: Dragoste și cuplu


Ai numeroși sorți de izbândă în dragoste atâta vreme cât îți împletești îndrăzneala năvalnică cu nițel tact, cu simțul măsurii.

Dacă ești solo, nu te mai ascunzi în spatele unei timidități păguboase pentru a cuceri inima cuiva care te-a prins în vreje, îți face ziua noapte, și noaptea zi.

Nu contează, de altfel, dacă ai deja un partener ori râvnești să ai unul, ca să îți optimizezi viața amoroasă, întrucât eșți înzestrat cu o aură de farmec aproape irezistibilă, ce este augmentată de spiritul tău de inițiativă ieșit din comun.

Horoscop Săgetător ianuarie 2019: Muncă și bani


Traversezi o perioadă favorabilă pentru optimizarea afacerilor existente și punerea la punct ale altora, noi. Îți estimezi cu o luciditate extremă sursele de bani, balanța de venituri și cheltuieli.

Dezideratul de a fi cu picioarele pe pământ este accentuat în data de 6 ianuarie 2019, sub influența Lunii noi poposite în cerul Capricornului. Ți se semnalează să îți menții prudența în orice fel de demers financiar, să îți calculezi cu minuțiozitate prioritățile din acest domeniu. Te poți afla la limita dintre un dezastru și un succes nemaipomenit într-o afacere!

2019: Anul chinezesc al Porcului de Pământ

Horoscop Săgetător ianuarie 2019 Horoscop Săgetător ianuarie 2019 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 29, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.