Horoscop Taur martie 2019

Principalele orientări din horoscopul Taurului din luna martie 2019 sunt analizarea, ierarhizarea și îmbunătățirea conexiunilor de prietenie, o revoluție în existență iscată de alinierea la sistemul tău de valori, o viață sentimentală centrată pe comuniunea de crezuri și interese, o activitate profesională promițătoare, și una financiară ambițioasă.

Horoscop Taur martie 2019: Previziuni generale


Traversezi o perioadă excelentă pentru a ieși cât mai des în lume și a interacționa cu oamenii. Cu toate astea, în relațiile cu amicii se instalează ambiguități păguboase. Nu mai știi pe care din ei să te bazezi și unii dintre aceștia par să se simtă dezamăgiți de impresia că sunt neglijați de tine.

Luna nouă, ivită pe 6 martie 2019, în Pești, te îndrumă și ea să-ți revizuieșți unele contacte cu cei din jur. În caz că un prieten nu încetează să-ți trădeze încrederea, întreabă-te dacă mai are vreun rost să-l ții aproape de tine. A rămâne împreună cu cineva care are valori cu totul diferite de ale tale poate să-ți marcheze negativ existența.

Fii pregătit pentru o explozie spectaculoasă a personalității tale! Din acest motiv, poate ieși la lumină un conflict între cine ești cu adevărat și modul cum ai fost perceput până acum în societate. Se impune să-i pui capăt, chiar dacă acest lucru poate provoca confruntări cu persoane care au anumite așteptări de la ține și distrugerea unor relații umane clădite pe picioarele de lut ale prejudecăților.
Horoscop martie 2019 Taur

În a treia decadă a lunii, ești înclinat către o oarecare secluziune, spre focalizarea pe viața personală. Tinzi să-ți conștientizezi simțăminte ascunse, locuri tainice ale universului interior, să-ți dezvălui o fațetă spirituală a trăirii.

În același timp, după ce ai separat grâul de neghină în legăturile de prietenie, ești motivat să ți le învigorezi pe cele care ai constatat că sunt veritabile. Totodată, știi instinctiv cum să-ți creezi alianțe puternice cu persoane animate de aceleași convingeri ca și tine.

Pe 10 martie 2019, Marte în sextil cu Neptun îți pune la treabă intuiția. Ești extrem de receptiv față de cei din mediul tău înconjurător, dai dovadă de empatie și le poți oferi sfaturi folositoare. Sinceritatea cu care îți exprimi ideile îi poate determina să ți se alăture în demersurile tale majore.

Năzuința de a introduce ceva nou, inovator, creativ în activitățile tale devine persistentă în data de 14 martie 2019, când Marte se amplasează în trigon cu Uranus. Însuflețit de o dorința imensă de a te bucura de reușite, ești dispus să-ți asumi mai multe riscuri decât de obicei.

Horoscop Taur februarie 2019

Sub impactul sextilului dintre Mercur și Marte din 18 martie 2019, ți se infuzează un stil direct și pasionat în comunicare, fără însă să monopolizezi discuțiile cu alții, dornic să asculți și punctele lor de vedere. Nu-ți pierzi însă concentrarea pe țelurile tale și ai harul de a direcționa cu ușurință conversațiile spre ceea ce te interesează.

Trigonul lui Marte cu Pluton de pe 20 martie 2019 îți este favorabil în inițierea unei schimbări de bun augur în viața ta. Implicarea în activități ce-ți permit să-ți exploatezi talentele îți crește încrederea în tine însuți, în forța ta personală!

Sub vibrațiile Lunii pline poposite în Balanță pe 21 martie 2019, îți relevi că relațiile autentice cu oamenii necesită eforturi apreciabile, renunțarea la un orgoliu excesiv, pentru a fi menținute. Este nevoie să fii perseverent pentru a forma un nou parteneriat ori pentru a salva unul pe cale să se destrame.

Horoscop Taur martie 2019: Dragoste și cuplu


Nativii aflați de multă vreme într-un cuplu și care nu sunt încă cununați pot fi ceruți în căsătorie de către partenerul lor! Este un ciclu astral prielnic programării unei logodne sau unei nunți.

Cei solo, impulsionați să caute dragostea, o pot găsi împreună cu o persoană întâlnită în sfera lor socială ori, pur și simplu, cu ocazia unui eveniment social.

În cea din urmă săptămână din martie, se remarcă convergența tovarășilor de viață din cupluri către o pasiune, o năzuință comună. Iubirea dintre ei tinde să se consolideze în acest fel.

Singuraticii au prilejul să-și unească destinul cu cel al cuiva care le împărtășește idealurile și îi stimulează în drumul spre materializarea lor.

Horoscop Taur martie 2019: Muncă și bani

Bunăvoința, cooperarea și colegialitatea sunt repere statornice din activitatea profesională. Este de așteptat ca șefii să-ți recunoască, în fine, performanțele și să ți le recompenseze. Dacă-ți dorești un (nou) job, ai mari sorți de izbândă în aflarea sa!

Zilele de la finalul lunii acesteia și din decursul celei următoare te dinamizează în demersurile financiare. Te simți îndemnat să acumulezi cât mai mulți bani și bunuri de folosință îndelungată, și excelezi în acest sens grație spiritului tău antreprenorial, a priceperii în afaceri.

Zodia şi constelaţia Taurului: Legende şi mituri
Horoscop Taur martie 2019 Horoscop Taur martie 2019 Reviewed by Diana Popescu on februarie 19, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.