Horoscop Gemeni martie 2019

Potrivit horoscopului Gemenilor din luna martie 2019, ai posibilitatea să călătorești, să te deschizi spre fațete necunoscute, ieșite din comun ale lumii, ești dispus să te supui unei metamorfoze binefăcătoare a sinelui și ești avantajat de influența sporită din sfera socială. Viața amoroasă are șansa să se revitalizeze, reînnoiască, iar cea profesională tinde să treacă de la o conjunctură negativă la una pozitivă.

Horoscop Gemeni martie 2019: Previziuni generale


Ai ocazia să-ți lărgești orizonturile cunoașterii, fie printr-o aventură îndepărtată, eventual exotică, fie prin studiul unor subiecte insolite, incitante. Cu cât te implici în mai multe experiențe de viață inedite, cu atât pari să ai mai mult de câștigat!

Pe de altă parte, ești atenționat că evoluția îți poate fi stânjenită nu atât de mediul exterior, cât de piedici interioare. Este posibil să te agăți prea tare de obișnuințe, impresii, prejudecăți personale. Împrejurările tind să te sprijine să te debarasezi de ele, să-ți regăsești dinlăuntru către în afară independența, libertatea, controlul asupra destinului tău.
Horoscop martie 2019 Gemeni

În ultima decadă a lunii, te angajezi cu entuziasm, într-o măsură sporită, în activitatea socială, ești atras de un grup sau aderi la unul format din oameni cu aceleași credințe ca și tine.

Horoscop Gemeni februarie 2019

Ai tendința, fără să vrei, să-i domini pe cei din jurul tău, dar nu ești interesat să-ți demonstrezi puterea asupra altora decât când altcineva încearcă să te stăpânească, să te manevreze. Te simți nemaipomenit de bine ocupându-te de ce vrei, ce-ți place. Oamenii nu se pot opri să-ți remarce punctele forte!

Sub efluviile Lunii noi apărute pe 6 noiembrie în Peșți, o oportunitate socială ori profesională poate provoca o ceartă cu un partener de afaceri sau unul din plan personal. Poți fi șocat de faptul că acesta te invidiază pentru succesul tău! Este nevoie să porți cu acesta o discuție cu toate cărțile pe masă despre simțămintele tale și ale sale.

Creativitatea îți ajunge la cote foarte înalte grație Lunii pline poziționate pe 21 martie 2019 în Balanță. Ești îmboldit să le expui altora ideile tale inspirate și să-i convingi să ți se ralieze pentru punerea lor în practică.

Horoscop Gemeni martie 2019: Dragoste și cuplu


Dacă ești singur, ai prilejul să te avânți într-o idilă plină de suspans cu o persoană cunoscută de-a lungul unei călătorii sau întâlnită într-un loc îndepărtat de casă.

În caz că ești parte a unui cuplu, te simți mobilizat să-ți împrospătezi conexiunea afectivă cu tovarășul tău de viață prin vizitarea unor orașe romantice, poate de pe alte meleaguri. Dacă nu reușești să faci asta, poți să dai o altă tentă relației tale amoroase printr-un efort constant de a ieși din ritmurile cotidiene, de pe cărările bătătorite ale traiului zilnic.

Spre finele lunii, poți înfiripa o poveste de dragoste cu cineva corelat cu munca ta ori cu principalul tău domeniu ocupațional. În același timp, nativii din Gemeni care au un partener par să se focalizeze împreună cu acesta pe un proiect material, financiar, cu bătaie lungă în viitor.

Horoscop Gemeni martie 2019: Muncă și bani


Încă de la debutul lui martie, situația de la serviciu poate lua o turnură neașteptată, ce te obligă să-ți revizuiești atitudinea față de muncă și colegi. Se impune să te reîntorci spre detaliile sarcinilor tale pentru a le integra într-o imagine de ansamblu.

Oricum, în a treia decadă a lunii, vântul schimbării începe să bată în favoarea ta, mai ales dacă reușești să infirmi părerile greșite despre tine și să îți creezi alianțe de nădejde.

Responsabilitatea și eficiența ta ies în evidență și te ajută să intri în grațiile superiorilor. Oportunitățile din carieră ți se înmulțesc, la fel ca și cele ținând de dezvoltarea ori inițierea unei afaceri.

Zodia şi constelaţia Gemenilor: Legendă şi mit
Horoscop Gemeni martie 2019 Horoscop Gemeni martie 2019 Reviewed by Diana Popescu on februarie 20, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.