Horoscop Rac martie 2019

Horoscopul Racului din luna martie 2019 insistă pe afirmarea în scena publică, socială, o reorientare importantă a evoluției tale în existență, pendularea între ghinion și noroc într-o întreprindere asociată cu străinătatea, o viață amoroasă infierbântată de pasiune și acțiuni financiare profitabile.

Horoscop Rac martie 2019: Previziuni generale


Vrei, nu vrei, pari să ajungi sub luminile reflectoarelor! Ai potențialul să îi faci pe cei din preajma ta să se încreadă în tine până în pânzele albe. Tinzi să-ți dezvălui cu expresivitate, putere de sugestie, gânduri ascunse până acum, iar oamenii apropiați te sprijină să îți risipești niște dubii păguboase.

Un plan ținând de o călătorie ori un job în străînătate pare să-ți fie dat peste cap de faptul că te-ai ocupat prea mult de amănuntele acestuia, și ai pierdut imaginea de ansamblu asupra lui.
Horoscop martie 2019 Rac

În același timp, în această conjunctură astrală, poți să descoperi, la un moment dat, că prioritățile tale necesită o schimbare esențială, că țelurile tale de până acum nu au cum să te împlinească cu adevărat. Este posibil, așadar, să te îndrepți spre o altă sfera socială ori orientare profesională, chiar dacă în acest fel îi decepționezi pe unii care te încadrează într-un tipar fix, rigid, al destinului tău.

În ultima decadă a lunii, se accentuează tendința de a ieși în evidență în lume. Toți cei din jur par să fie cu ochii pe tine, așa că se impune să nu faci vreo gafă ci, dimpotrivă, să dai tot ce ai mai bun în tine!

Horoscop Rac februarie 2019

De asemeni, împrejurările potrivnice legate de un demers dintr-o altă țară sunt pe cale să se disipeze. Lipsa de apetit față de rutina de zi cu zi îți este compensată de șansa de a vizita tărâmuri îndepărtate, a intra în contact cu persoane neobișnuite, provenite din alte zone geografice. Te bucuri de circumstanțe incitante, ieșite din comun!

Zilele de la finalul lui martie și cele de pe cuprinsul lui aprilie îți aduc la iveală impulsuri subconștiente, dorințe refulate, nerecunoscute. Conștientizezi efectele negative în plan subconștient ale unor evenimente din trecut, care-ți înfrânează dezvoltarea, și ești capabil să le elimini pentru totodeauna.

Un conflict mai vechi dintre timpul petrecut acasă și cel de la serviciu se poate acutiza pe 21 martie 2019, sub impactul Lunii pline din Balanță. Este necesar să găsești o cale de mijloc, prin care să-ți împaci, împletești ambele cerințe!

Horoscop Rac martie 2019: Dragoste și cuplu


În caz că ești singur, atractivitatea pe care o emani îți netezește drumul spre numeroase oportunități în dragoste. Câteodată, apare dezideratul de a face distincție între o relație guvernată exclusiv de erotism, și
una stând sub semnul unei  împărtășiri afective genuine.

Unele legături în doi verificate, confirmate de timp, sunt pe punctul să fie oficializate!

Către finalul lunii, nativii solitari din Rac pot face cunoștiință cu un potențial partener în decursul unui voiaj sau pot închega o poveste de dragoste cu cineva cu totul diferit de ei din punct de vedere cultural, educațional.

Horoscop Rac martie 2019: Muncă și bani


Este o vreme norocoasă în privința banilor. Poți afla un investitor pentru o idee de afaceri, obține un împrumut în condiții foarte avantajoase, ba chiar poți câstiga la loto!

În plan profesional, sunt avantajați mai cu seama nativii care lucrează în turism, publicitate, vânzări.

Pe 6 martie 2019, Luna nouă amplasată în Pești îți îngrădește și ea viața  personală din cauza unor obligații din muncă. Nu fii timorat  dacă nu ți se aprobă o eventuală cerere de concediu. Este posibil ca activitățile multiple din această zi ori îmbolnăvirea unui coleg să-ți facă necesară prezența la treabă!

Zodia şi constelaţia Racului: Legendă şi mit
Horoscop Rac martie 2019 Horoscop Rac martie 2019 Reviewed by Diana Popescu on februarie 21, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.