Evenimente astrologice în horoscopul lunii mai 2019

În horoscopul mai 2019 se remarcă următoarele evenimente astrologice: tranzitul lui Mercur în Taur, și apoi în Gemeni, cel al lui Marte în Rac, intrarea planetei Venus în Taur și a Soarelui în Gemeni. Luna nouă răsare în Taur, iar Luna plină își face apariția în Scorpion. 

HOROSCOP PE SCURT PENTRU FIECARE ZODIE ÎN MAI 2019

Zodia dintâi a acestei luni, Taurul,  își impune cu ușurință personalitatea și interesele, și are la dispoziție o mulțime de oportunități în plan social, amoros și financiar. Depinde numai de el cum și le va exploata!

Nativii din Gemeni sunt, pe de altă parte, tentați să ocolească câteodată lumea exterioară pentru a se cufunda în cea interioară și a-și exploata astfel resurse neglijate până acum, fără să cedeze însă să-și afirme sinele, meritele. Au parte de o viață sentimentală cumva tainică și sunt impulsionați să-și asume riscuri mai mari decât de obicei în afaceri.

Racul își optimizează relațiile cu amicii și drumul spre obiectivele sale principale, își echilibrează amoros și intelectual conexiunea cu partenerul său de cuplu, iar pornirea să de a fi prea năvalnic în întreprinderile proprii poate să fie domolită de luciditatea cu care își examinează universul lăuntric.

Horoscopul Leului din mai 2019 anunță dinamizarea activității sale profesionale, o interferență crescândă dintre dragoste și rațiune, înclinația de a lua cu asalt redute păguboase ale subconștientului și cea de a-și recunoaște cu obiectivitate adevărații aliați din viață.
Horoscop astrologie mai 2019

Pentru Fecioară, se previzionează o perioada propice pentru călătorii și studii, armonizarea relațiilor din muncă. Dragostea pare să-și afle căi nebănuite de a se împrospăta, iar legăturile cu amicii tind să  fie supuse unui impact major, hotărâtor pe termen lung.

Balanța pare să aibă beneficii din asocierile profesionale sau din afaceri, atâta timp cât își ține în frâu nervozitatea, aroganța. Totodată, își împacă senzualitatea intensă cu o afecțiune autentică în amor, poate profita de niște ocazii nesperate din străinătate.

Cei născuți în Scorpion își optimizează relațiile de parteneriat din toate sferele existenței, inclusiv în dragoste, și pot avea o ocazie nemaipomenită ținând de străînătate dacă își înfrâng, uneori, o încăpățânare păguboasă.

În horoscopul Săgetătorului din luna mai 2019 se remarcă interacțiunea fertilă cu colegii și șefii de la serviciu,  avantaje provenite din parteneriate existente sau abia închegate, stabilizarea legăturilor amoroase cu condiția debarasării de simțăminte de gelozie nejustificate obiectiv de nimeni și nimic.

Capricornul se poate aștepta la oportunități, clipe magice, memorabile în dragoste, la o iluminare, clarificare a obiectivelor sale din carieră, și la contradicții din asocieri având scopul de a-l îndruma spre cele care i-au rămas încă viabile.

Horoscopul Vărsătorului anticipează îmbunătățirea relațiilor cu familia, oamenii îndrăgiți, limpezirea și stabilizarea vieții sale sentimentale, și o atitudine combativă, să sperăm că nu și agresivă, în plan profesional.

Peștii se simt ca în mediul lor natural, ca în apă, în relaționarea socială, ce le oferă în plus prilejul să-și optimizeze viața amoroasă, dacă nu se lasă stăpâniți de posesivitate ori impulsivitate. De asemeni, par să pună capăt unor dispute mai vechi cu niște rude.

Pentru Berbec, se previzionează o interdependență de bun augur în sfera socială, ocazia de a-și spori semnificativ veniturile, o viață sentimentală centrată pe țeluri tangibile, obiective, și necesitatea de a face compromisuri în relația cu niște rude mai mult, sau mai puțin, apropiate.

În curând, pe diane.ro, horoscopul amănunțit mai 2019 pentru fiecare zodie în parte!

EVENIMENTE ASTROLOGICE MAI 2019

- 1 mai 2019: Sextil între Mercur (în Berbec) și Marte (în Gemeni)

- 1 mai 2019: Mercur (în Berbec) în cuadrat cu Saturn (în Capricorn)

- 2 mai 2019: Cuadrat al lui Mercur (în Berbec) cu Pluton (în Capricorn)

- 3 mai 2019: Trigon între Mercur (în Berbec) și Jupiter (în Săgetător)

- 4 mai 2019: Luna nouă în Taur

- 5 mai 2019: Marte (în Taur) se poziționează în opoziție cu Jupiter (în Săgetător)

- 6 mai 2019: Mercur intră în Taur

- 7 mai 2019: Venus (în Berbec) în cuadrat cu Saturn (în Capricorn)

- 9 mai 2019: Venus (în Berbec) se amplasează în trigon cu Jupiter (în Săgetător)

- 9 mai 2019: Cuadrat al lui Venus (în Berbec) cu Pluton (în Capricorn)

- 9 mai 2019: Sextil între Soare (în Taur) și Neptun (în Pești)

- 11 mai 2019: Soarele (în Taur) în trigon cu Saturn (în Capricorn)

- 14 mai 2019: Sextil al lui Venus (în Berbec) cu Marte (în Gemeni)

- 14 mai 2019: Trigon între Soare (în Taur) și Pluton (în Capricorn)

- 15 mai 2019: Sextil al lui Venus (în Berbec) cu Marte (în Gemeni)

- 16 mai 2019: Mercur (în Taur) în sextil cu Neptun (în Pești)

- 16 mai 2019: Marte își face intrarea în Rac

- 16 mai 2019: Venus pornește să tranziteze sectorul astrologic al Taurului

- 16 mai 2019: Trigon între Mercur (în Taur) și Saturn (în Capricorn)

- 18 mai 2019: Luna plină în Scorpion

- 18 mai 2018: Mercur (în Taur) în trigon cu Pluton (în Capricorn)

- 21 mai 2019: Conjuncție a Soarelui (în Taur) cu Mercur (în Taur)

- 21 mai 2019: Soarele își demarează tranzitul în Gemeni

- 21 mai 2019: Mercur pătrunde și el în Gemeni

- 22 mai 2019: Sextil între Marte (în Rac) și Uranus (în Berbec)

- 30 mai 2019: Venus (în Taur) în sextil cu Neptun (în Pești)

- 30 mai 2018: Cuadrat al lui Mercur (în Gemeni) cu Neptun (în Pești)

- 31 mai 2019: Mercur (în Gemeni) în opoziție cu Jupiter (în Săgetător)

- 31 mai 2019: Trigon între Venus (în Taur) și Saturn (în Capricorn)

Horoscop aprilie 2019 - Toate zodiile
Evenimente astrologice în horoscopul lunii mai 2019 Evenimente astrologice în horoscopul  lunii mai 2019 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 13, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.