Masca din vise | Semnificaţia şi interpretarea viselor

Masca din vise este asociată, de obicei, cu înșelăciunea și lipsa de sinceritate, cu idei sau simțăminte ascunse. Adeseori, felul măștii, ceea ce întruchipează aceasta, indică defecte ori calități individuale, sau ale altora.

Când te visezi pe tine însuți cum porți o mască, înseamnă că nu îți dezvaluiesti sinele autentic, gândurile și emoțiile tale, pentru a te proteja ori pentru a fi pe placul altora, la nivelul așteptărilor altora. De asemeni, visul în care ai pe față o mască și, eventual, te privești într-o oglindă poate mărturisi că te ascunzi față de tine, nu vrei să recunoști aspecte neplăcute ținând de personalitatea ta, existența ta.
Vise masca

Dacă ai visat că ai greutăți, probleme în a-ți da jos masca de pe față, ți se sugerează că te-ai rătăcit de veritabilul tău sine sau că ți-l percepi cumva difuz, încețoșat. Într-o altă interpretare, ți se semnalează că te confrunți cu o dificultate din pricina neînțelegerii, neconștientizării acțiunilor tale, comportamentului tău.

Visele de-a lungul cărora zărești pe altcineva purtând o mască denotă că te lupți împotriva tentativelor unora de a te trage pe sfoară, a falsității, duplicității și invidiei unora. Ești pe cale să-ți dai seama că cineva complotează împotriva ta, este nesincer cu tine, își deghizează adevăratele intenții.

Masca , o deghizare și o dezvăluire a ființei tale

În caz că visezi cum îndepărtezi cu forța masca de pe fața unei persoane, ți se reflectă, de fapt, că ți-ai pierdut respectul ori admirația față de ea.

Visul despre un bal mascat poate reprezenta plăceri înșelătoare, de suprafață. Este posibil să te minți pe tine însuți în legătură cu o anumită situație din viață și să optezi, în schimb, pentru delicii superficiale. De exemplu, poți trăi cu mult deasupra veniturilor tale numai pentru a te integra în stilul de viață al unui prieten mai bogat deși, în adâncul minții tale, înțelegi că acest lucru este unul de fațadă, păgubos!

Tipul de mască visată poartă indicii prețioase despre semnificația sa. Astfel, o mască de oxigen poate sugera că ești ținta unor bârfe, calomnii, și că te simți sufocat de această conjunctură. O mască de gaze te avertizează că este necesar să te distanțezi de oameni toxici și să te protejezi față de ei.

O mască de monstru ori fantomă îți indică necesitatea de a evalua cu luciditate, obiectivitate, pe cei din jur, dincolo de deghizarea pe care și-o asumă. Poate că unele persoane nu sunt atât de rele pe cât par, și au, de fapt, o inimă bună!

Un vis pe parcursul căruia ai o mască aidoma unui craniu poate da de înțeles că le aduci prejudicii unor oameni nevinovați ori că ești pe punctul să faci asta.

Este indicat, totodată, să ții cont de culoarea măștilor visate (vezi Semnificația culorilor din vise). De exemplu, o mască neagră poate face aluzie la încercarea ta  de a te învălui într-o aură de mister față de alții. Una albă poate însemna că te străduiești să pari mai inocent, mai bine intenționat decât ești în realitate...

Diavolul din vise | Semnificaţia şi interpretarea viselor
Masca din vise | Semnificaţia şi interpretarea viselor Masca din vise | Semnificaţia şi interpretarea viselor Reviewed by Diana Popescu on aprilie 15, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.