Horoscop Taur mai 2019

În horoscopul Taurului din luna mai 2019 se evidențiază promovarea cu succes a personalității, proiectelor și idealurilor tale, capacitatea de a te integra în chip fericit printre oameni, necesitatea de a face față unor numeroase obligații, o viață amoroasă dinamizată de temeritate și o activitate financiară fertilă.

Horoscop Taur mai 2019: Previziuni generale


Plin de încredere în tine însuți, îți exprimi cu elocvență, putere de convingere ideile, opiniile, interesele. Ești foarte direct în comunicarea cu alții, chiar prea direct, ceea ce-i poate deranja pe unii. Uneori, nu ar fi rău să te gândești de două-trei ori înainte să-ți dai cu părerea! Oricum, te implici cu fervoare în interacțiunea socială.

Ești străbătut de năzuința de a le fi pe plac celor din jurul tău, fiind inspirat din acest motiv să-ți optimizezi imaginea personală. Creativitatea ți se intensifică dar, uneori, îți poate fi greu să ți-o îndrepți spre obiective practice. Nu ești interesat să te confrunți cu alții ci, mai degrabă, să pui umărul pentru aplanarea, stingerea disputelor .

Pari să fii ocupat până peste cap cu tot felul de treburi, obligații, întâlniri cu oamenii, mai ales cu rudele. La ordinea zilei sunt mai mereu scurte călătorii prin oraș ori prin apropierea lui. Cu toate astea, ești capabil să-ți focalizezi energia spre demersuri majore și către finalizarea unor proiecte tergiversate în ultima vreme.
Horoscop mai 2019 Taur

O sumedenie de alte aspecte astrale, de o durată, influență mai scurtă, se alătură celor anterioare...

Astfel, pe 4 mai 2019, Luna nouă din Taur te invită și ea să te reinventezi, în așa fel încât să te arăți lumii cum ești cu adevărat. Nu-ți fie jenă să-ți afișezi năzuințele și idealurile înalte, în stare să schimbe radical perspectiva oamenilor despre tine.

Marte în opoziție cu Jupiter pe 5 mai 2019 tinde să scoată la iveală tensiuni latente cu persoane care se pun de-a curmezișul drumului spre țelurile tale. Ești tentat să te lansezi în bătălii aprige cu acestea, un lucru ce te poate face să-ți risipești în van timpul și energia. Mai curând, folosește astfel de obstacole pentru a îngloba o imagine atotcuprinzătoare a acțiunilor tale și a le pune baze solide.

Traversat de o imaginație crescândă, optezi să te îndepărtezi de rutina cotidiană în data de 9 mai 2019, când Soarele se amplasează în sextil cu Neptun. Ești impulsionat să te dedici unei activități creative ori contemplării zonei spirituale a existenței tale. De asemeni, te poți cufunda în lectură, muzică, sau poți fi motivat să ajuți pe cineva năpăstuit.

Ziua de 11 mai 2019 este marcată de trigonul dintre Soare și Saturn, un eveniment astrologic ce te sprijină să înțelegi în mod real ce este important în viața ta. Capabil să-ți asumi orice fel de responsabilitate, dai un randament foarte mare atunci când știi în amănunțime ce ai de făcut.

Trigonul Soarelui cu Pluton din 14 mai 2019 îți conferă abilitatea de a descoperi tot ce ți se ascunde și a căpăta răspunsuri la întrebările tale cele mai arzătoare. Vigoarea ta interioară este vădită, și ai parte de succese grație perseverenței, voinței tale.

Pe 16 mai 2019, Mercur se poziționează în sextil cu Neptun și în trigon cu Saturn. Ești înclinat să vezi și să auzi mai mult decât de obicei ce se petrece în preajma ta. De aceea, poți da dovadă de o empatie sporită în relaționarea cu alții. Totodată, posezi o logică de fier, o gândire minuțioasă și organizată, ce-ți înlesnesc împliniri de excepție.

Bărbatul Taur - Dragoste și cucerire

Sub vibrațiile Lunii pline apărute în data de 18 mai 2019 în Scorpion și a trigonului dintre Mercur și Pluton din aceeași zi, poți realiza, dintr-o dată, că promiți mai mult decât poți îndeplini. Nu lăsa ca o relație încordată cu cineva să persiste. Străduiește-te să-i afli o rezolvare rapidă, mai ales că ai capacitatea să ajungi la miezul lucrurilor și să-i întrezărești cauzele profunde.

În ziua de 21 mai 2019, ca urmare a conjuncției Soarelui cu Mercur, te așteaptă un program extrem de încărcat, ce abia îți îngăduie răgazuri de relaxare. Ieși în evidență prin eficiența cu care aduni și distribui informații prețioase. Lucrezi cumva la un serviciu secret?

Venus în sextil cu Neptun pe 30 mai 2019 îți facilitează intrarea în contact cu oameni care sunt pe aceeași lungime de undă ca și tine, sunt gata să-ți confirme viabilitatea planurilor de mare anvergură și să-ți acorde o mână de ajutor în această privință.

În fine, Venus în trigon cu Saturn pe 31 mai 2019 îți imprimă un simț al responsabilității deosebit, ce este apreciat de cei din imediata ta apropiere. Implicarea în sarcini complexe, nu tocmai plăcute, pare să te împovăreze mai puțin decât altădată. Dacă-i dai prioritate, o legătură de amiciție mai veche are șansa să se îmbunătățească!

Horoscop Taur mai 2019: Dragoste și cuplu


Dragostea beneficiază de un sporit spirit de inițiativă...

Așadar, dacă ești singur, cutezanța ce te însuflețește îți crește sorții de izbândă în cucerirea inimii unei persoane atractive. Pe de altă parte, ferește-te să pici pradă dezamăgirilor într-o idilă de curând începută din cauza faptului că nu se suprapune peste tiparele întâlnite în filmele ori romanele de dragoste cu care te-ai delectat în ultimul timp!

În caz că ai un partener, te smulgi dintr-o anumită inerție din conexiunea cu el, reușești să-l iei prin surprindere în mod plăcut prin dovezile tale de iubire inedite, ieșite din comun!

Horoscop Taur mai 2019: Muncă și bani


Treci printr-un ciclu astral favorabil eficientizării muncii și ai succese în carieră în special dacă jobul tău este asociat cu relațiile cu publicul.

În ultima decadă a lunii, pari să fii cutreierat de idei noi, promițătoare, de a-ți spori veniturile și a-ți mări siguranța materială. Este o perioadă prielnică extinderii unor proiecte financiare, de afaceri, plătirii unor datorii vechi, investirii în viitorul tău. Tinzi să cheltuiești totuși mai mult pentru hobby-uri, distracții și copii.

Horoscop Taur aprilie 2019
Horoscop Taur mai 2019 Horoscop Taur mai 2019 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 17, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.