Horoscop Gemeni mai 2019

Horoscopul Gemenilor din luna mai 2019 aduce în prim plan compasiunea ta față de oameni, dar și riscul de a fi manipulat de unii dintre ei, o viziune inspirată, intuitivă, despre lume și sine, o viață sentimentală caracterizată de taine și un atașament afectiv crescând, precum și o activitate financiară ce pune accentul pe dinamism și perseverență.

Horoscop Gemeni mai 2019: Previziuni generale


Tinzi să-i înțelegi pe alții printr-o prismă spirituală și să-i ajuți pe cei aflați într-un impas. Dacă ai vreo inhibiție socială, aceasta pare să dispară de la sine. În același timp, poți avea niște comunicări secrete cu persoane apropiate sau trebuie să fii cu ochii în patru față de un complot, o plasă a înșelăciunii ce se țese în jurul tău!

Imaginația și simțul estetic ți se înalță până la ceruri, așa că este posibil să te dedici unui proiect creativ, artistic. Ai capacitatea să-ți deslușești impulsurile interioare, să fii în pragul unei revelații despre lumea ta subconștientă.

În cea din urmă decadă a lunii, te deschizi într-o măsură sporită spre exterior. Năzuiești să-ți afirmi independența, iar încrederea consistentă în forțele tale te îmboldește să te avânți în tot felul de competiții fizice și mentale. Vitalitatea îți crește în mod vădit și, însoțită de gândirea ta pozitivă și abilitatea de a-ți populariza interesele, idealurile, te poate propulsa într-o poziție de lider!
Horoscop mai 2019 Gemeni

Acestor influențe li se adaugă altele, de o mai mică amploare...

Astfel, sextilul dintre Mercur și Marte din 1 mai 2019 îți furnizează rezultate excelente în acțiuni bine planificate, puse la punct. Capabil să ghicești următoarea mișcare a altora pe tabla de șah a existenței, poți să le-o iei înainte, să-i subclasezi!

Luna nouă ivită pe 4 mai 2019 în Taur îți oferă șansă să te odihnești, să te relaxexi, să reflectezi. Un răgaz de singurătate îți permite să-ți regăsești sinele autentic. Nu te simți bine în aglomerațiile urbane, preferând, mai curând, să fii în mijlocul naturii.

Bărbatul Gemeni - Dragoste și cucerire

Relaționarea ta din plan social se întețește în data de 14 mai 2019, sub impactul sextilului lui Venus cu Marte. Cei din imediata ta apropiere par să fie mai prietenoși, mai amabili, mai interesați de ideile și țelurile tale.

Sub efluviile Lunii pline apărute pe 18 mai 2019 în Scorpion, ți se sugerează să-ți regândești stilul de viață și să renunți, dacă este cazul, la tabieturi, obiceiuri dăunătoare. Nu este vorba despre lucruri majore, ci despre unele minore, ce-ți solicită însă voința, ți-o pun la încercare!

Mercur în cuadrat cu Neptun în ziua de 30 mai 2019 îți așează înainte o gamă largă de opțiuni, derutându-te asupra alegerilor pe care să le faci. Este indicat să nu-ți iei nici un fel de angajament, lăsându-ți imaginația să zburde, să te visezi cu ochii deschiși. Dacă le dai o atenție prea mare unor persoane nesemnificative pentru tine, te poți trezi că acestea încep să te bârfească, fără vreun motiv anume.

Pe 31 mai 2019, opoziția dintre Mercur și Jupiter te poate determina să gândești în stil mare și să pierzi din vedere detalii importante. Trebuie să fii prudent, să nu te avânți în acțiuni grăbite, cărora nu le-ai evaluat îndeajuns riscurile. Ți se recomandă, în schimb, să-ți estimezi cu minuțiozitate progresul unor demersuri principale, și să ți le ajustezi cu grijă înainte să ți le dezvolți.

Horoscop Gemeni mai 2019: Dragoste și cuplu


Sub influența Lunii noi din Taur, pe 4 mai 2019, este pe cale să se înfiripe o relație amoroasă pasională. Dacă ești deja parte a unui cuplu, pari să fii tentat să-ți rezervi mai mult timp împărtășirii unor plăceri senzuale împreună cu partenerul tău.

În a doua jumătate din mai, nativii solitari sunt ispitiți să se angajeze într-o idilă cumva tainică. Cei care au un tovarăș de viață, se simt mobilizați să aibă mai multă grijă de acesta, ba chiar să-l răsfețe, satisfăcându-i toate dorințele!

Horoscop Gemeni mai 2019: Muncă și bani


O eventuală criză financiară, de mică amploare, te poate sili să-ți revizuiești sursele de bani, să intri în acțiune pentru a-ți majora semnificativ veniturile. Chiat dacă ești scutit de un astfel de șoc, este posibil, pe de altă parte, să te dedai unor cheltuieli însemnate, îndeosebi pentru achiziționarea unor lucruri frumoase, de la articole vestimentare până la obiecte pentru casă. Oricum, în acest context astrologic, oportunitatea de a face bani este însoțită de dezideratul de a face eforturi notabile în acest sens!

Horoscop Gemeni aprilie 2019
Horoscop Gemeni mai 2019 Horoscop Gemeni mai 2019 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 18, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.