Horoscop Rac mai 2019

Potrivit horoscopului Racului din luna mai 2019, ai oportunități derivate din amicitii, luciditatea cu care îți examinezi năzuințele, vitalitatea impetuoasă ce te străbate. Nu-ți neglijezi, însă, universul lăuntric ci, din contra, ești motivat să ți-l explorezi și valorifici. Viața sentimentală interferează cu camaraderia, iar cea profesională necesită dezbărarea de un posibil egocentrism.

Horoscop Rac mai 2019: Previziuni generale


Relaționarea cu cei din jurul tău este foarte plăcută, cordială. Ești gata să le faci concesii altora fără să ai senzația că pierzi astfel ceva. Îți intensifici, aprofundezi relațiile cu prietenii, conexiunea cu ei stă sub semnul bunăvoinței, respectului și ajutorului reciproc. De asemeni, te dedici într-o măsură sporită activităților dintr-un grup de oameni având aceleași credințe, preocupări ca și tine.

Este o vreme prielnică revederii, reanalizării țelurilor tale esențiale și a progresului înregistrat spre atingerea lor.

Tinzi să-ți turezi la maximum motoarele pe pista de formula 1 a existenței. Ai la dispoziție o uriașă energie și încredere în propriile tale forțe, și nu ai astâmpăr, nu poți sta locului, simți mereu nevoia să fii în acțiune. Tocmai de aceea, este indicat să cumpănești cu grijă spre ce demersuri te concentrezi!
Horoscop mai 2019 Rac

În cea din urmă decadă a lunii, preferi să mergi la relanti. Îți îngădui o pauză, te retragi în culisele lumii, în căutarea păcii interioare, a unei însănătoșiri sufletești, spirituale. Pari înclinat să dai întâietate fanteziei, sensibilității intuitive, armonizării zonei tale conștiente cu cea subconștientă.

Pe 4 mai 2019, Luna nouă găzduită de Taur te îndeamnă să profiți de orice oportunitate de a lua parte la petreceri, reuniuni, evenimente sociale. Ai ocazia să te întâlnești cu oameni realizați, interesați de tine. Cu sprijinul lor, vei fi capabil să îți promovezi munca creativă și afacerile!

Bărbatul Rac - Dragoste și cucerire

Tendința de a-ți învigora, brusc, peste noapte, o relație umană, apare în data de 18 mai 2019, când Luna plină își face sălaș în Scorpion. Indiferent dacă este vorba despre închegarea unei idile sau a unei asocieri financiare, de afaceri, nu te poți stăpâni să nu-ți exprimi entuziasmul față de aceasta! Chiar dacă ai niște dificultăți din această pricină, este de dorit să te lași în voia sincerității pornite din inimă.

Marte în sextil cu Uranus, în ziua de 22 mai 2019, îți facilitează o schimbare împrospătătoare în existență. Îmboldit de setea de libertate și independență, vrei să faci ceva dincolo de așteptările celorlalți. Ai prilejul să te scuturi de rutină grație unei întâmplări inedite, palpitante!

Horoscop Rac mai 2019: Dragoste și cuplu


Dacă ai un tovarăș de viață, relația ta cu acesta se extinde, se dezvoltă, depășește granițele afectivității, și se îmbogățește cu o componentă intelectuală sau materială. Eliberați de orice urmă de gelozie, vă sprijiniți unul pe altul în demersurile individuale și vă apreciați reciproc unicitatea, ceea ce vă deosebește unul de celălalt!

În eventualitatea că ești solo, pari să inchegi o poveste de dragoste cu o persoană întâlnită prin intermediul unui amic sau cu una cunoscută deja, de care te lega până acum o pură prietenie.

Horoscop Rac mai 2019: Muncă și bani


Luna aceasta profiți de aportul dezinteresat al unor persoane apropiate în împlinirea unor obiective profesionale și de afaceri, atâta vreme cât nu ții să-ți impui cu încăpățânare ideile și te dezbari de opinia că nimeni nu se pricepe mai bine decât tine în orice întreprindere.

Horoscop Rac aprilie 2019
Horoscop Rac mai 2019 Horoscop Rac mai 2019 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 20, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.