Horoscop Leu mai 2019

Orientările majore în horoscopul Leului din luna mai 2019 sunt extinderea sferei tale de influență în sfera socială și profesională, o necesară dezbărare de influențe toxice din trecut, avantaje notabile generate de relațiile tale de prietenie. Viața amoroasă este marcată de stabilitate, seriozitate, iar cea profesională îți permite să ieși din cercul vicios al unor neîmpliniri.

Horoscop Leu mai 2019: Previziuni generale


Influența ta în plan social și profesional crește vizibil, și ai la îndemână oportunități rare din aceste puncte de vedere.

În a doua jumătate a lunii, tinzi, totuși, să o lași mai moale în aceste sfere ale existenței tale. Te poți simți epuizat, lipsit de energie, sau să preferi să îți pui deoparte interesele materiale, pentru a-ți regăsi spiritualitatea și a te încărca cu ea.
Horoscop mai 2019 Leu

Experiențe de viață din trecut, insuficient "digerate", aprofundate, par să își facă mai des loc în mintea ta și sufletul tău, inspirându-te să tragi concluzii cât se poate de clare din ele, și să te debarasezi de ceea ce nu te mai reprezintă în prezent și, mai mult decât atât, îți pune piedici în viitor.

Pe 18 mai 2019, când Luna plină apare pe cerurile Scorpionului, pari să fii cam ușor îndrumat greșit de așa-ziși amici sau rude ce nu îți doresc binele! Unele persoane în care îți spuneai  că te poți încrede îți pot juca niște feste! În acest context astrologic, este indicat să te înarmezi cu prudență, și să verifici de trei ori tot ceea ce ți se spune sau ți se făgăduiește.

Bărbatul Leu - Dragoste și cucerire

Ultima decadă din luna mai stă sub semnul beneficiilor generate de relațiile de prietenie și a grupului social care îți este cel mai drag. Amicii tind să te sprijine mai mult decât credeai în întreprinderile tale esențiale, să te îmbărbăteze să-ți urmezi adevăratul destin, chiar dacă acesta este cumva ciudat, neconvențional în ochii și mintea unora.

De asemeni, ai ocazia să fii stimulat de idei inspirate, furnizate de intuiție,  și să realizezi, din acest motiv, într-o zi ceea ce părea că îți va lua ani de străduințe pentru a se materializa!

Horoscop Leu mai 2019: Dragoste și cuplu


Stabilitatea, adâncirea simțămintelor de atașament reciproc din legăturile amoroase mai vechi tinde să capete întâietate în această perioadă. Iese la iveală ceea ce își unește în mod autentic pe partenerii de cuplu, poate unele aspecte neglijate în ultimul timp despre fundamentul conexiunii lor.

Nativii solitari sunt înclinați să se implice într-o idilă cu o persoană mai în vârstă sau una care, grație experienței sale de viață, are capacitatea să le fie un fel de călăuză în progresul spre obiectivele lor principale. Uneori, o astfel de persoană poate fi cineva cu rezultate proeminente în zona lor profesională.

Horoscop Leu mai 2019: Muncă și bani


Sub vibrațiile Lunii noi adăpostite pe 4 mai 2019 de către Taur, ești pus înaintea unor circumstanțe de bun augur în carieră.  Dacă te simți stagnat într-un job păgubos, ai prilejul să îți găseșți ceva mai bun. Oricum, dacă aplici la un mou loc de muncă, ai grijă să fii impecabil în modul cum te prezinți și îți expui abilitățile!

IOricum, ideile tale extrem de practice și comunicarea sugestivă, convingătoare, din plan profesional te sprijină, în decursul întregii luni, să te afirmi, să-ți fie recunoscute meritele din muncă. Este probabil să-ți afli aliați de nădejde în promovarea profesională ori a celei dintr-o afacere!

Horoscop Leu aprilie 2019
Horoscop Leu mai 2019 Horoscop Leu mai 2019 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 21, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.