Horoscop Fecioară mai 2019

În horoscopul Fecioarei din luna mai 2019 predomină prilejul de a te deschide spre laturi inedite, pline de făgăduințe, ale traiului zilnic, a-ți invigora și multiplica cercul de contacte sociale utile, o viață amoroasă ce se împlinește prin căi insolite, imprevizibile, și una profesională încununată de succese cu condiția de a ți-o direcționa spre voință și eficiență.

Horoscop Fecioară mai 2019: Previziuni generale


Luna nouă ivită în data de 4 mai 2019 în Taur îți înlesnește o lărgire notabilă a orizonturilor existenței. Stimulat intelectual, ai posibilitatea să te afirmi în studii, să exploatezi teritorii necunoscute și incitante ale trăirii.

Oricum, influențele generale din această lună îți dăruiesc oportunități în extinderea cunoașterii, ținând de filosofie, religie, culturi străine. Poți primi, pe neașteptate, o bursă de învățământ într-o altă țară, ai ocazia să faci o călătorie pe meleaguri îndepărtate, chiar exotice.
Horoscop mai 2019 Fecioară

Ești atras către noi dimensiuni, perspective asupra lumii, spre contactul cu oameni cu o viziune iesita din comun despre univers. În același timp, poți să fii cuprins de o revelație cu totul înnoitoare despre viitorul, destinul tău!

Bărbatul Fecioară - Dragoste și cucerire

Te simți, totodată, foarte motivat să îți fortifici legăturile de prietenie și să îți multiplici numărul de contacte sociale folositoare. Nu mai suporți atacurile surde, din culise, ale unor dușmani recunoscuți ori deghizați în amici, și ești gata să te angajezi în bătălii crâncene împotriva lor!

Pe 18 mai 2019, Luna plină din Scorpion îți încarcă mintea cu tot felul de idei ambițioase, dar, câteodată, greu de pus în practică. Analiza obiectivă a universului tău exterior îți poate fi distorsionată de subiectivitate, simțăminte prea năvalnice!

Horoscop Fecioară mai 2019: Dragoste și cuplu


În ziua de 4 mai 2019, sub vibrațiile Lunii pline apărute în Taur, devii un fel de magnet în amor, mai cu seamă grație efervescenței tale mentale, umorului, spiritului tău liber. Dacă ai un partener, nu-l împiedica să te copleșească cu un torent de afecțiune, daruri și favoruri!

În restul lunii, dragostea este stimulată de împrejurări neobișnuite ale existenței...

Cuplurile formate deja pot beneficia de o împrospătare a atașamentului reciproc prin intermediul implicării în noi locuri și circumstanțe ale vieții.

Fecioarele solitare tind să înfiripeze o idilă cu o persoană întâlnită într-o călătorie, în străinătate, sau tocmai sosite de pe alte meridiane ale pământului.

Horoscop Fecioară mai 2019: Muncă și bani


Tendințele decisive în sfera profesională se fac vădite în special în ultima decadă din mai. Pari să-ți clarifici, ierarhizezi obiectivele din muncă, și să fii însuflețit de o ambiție nemărginită de a ți le atinge. Ești sprijinit în acest sens de discuții cu persoane influente, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să-ți mărești notabil eficiența, productivitatea, competența profesională!

Horoscop Fecioară aprilie 2019
Horoscop Fecioară mai 2019 Horoscop Fecioară mai 2019 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 22, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.