Horoscop Balanță mai 2019

Horoscopul Balanței din luna mai 2019 indică o interacțiune socială fertilă și incitantă, posibilitatea de a te îmbarca în călătorii spre locuri noi, a trece prin experiențe existențiale inedite, o viață sentimentală marcată de o senzualitate cu două tăișuri, o activitate financiară optimizată de asocieri și una profesională auspicioasă în demersurile individuale. 

Horoscop Balanță mai 2019: Previziuni generale


Ești predispus să dai deoparte vălul aparențelor, să îți dezvălui motivațiile ascunse ale celor din preajma ta, și ești ajutat în acest sens de o intuiție de zile mari, iesită din comun.
Horoscop mai 2019 Balanță

Pari să petreci mai mult timp printre oameni, să participi numeroase întâlniri, evenimente sociale. Te remarci prin îndrăzneala ta, prin stilul direct, nemijlocit de a-i aborda pe oameni, un lucru apreciat de unii, dar detestat de alții, cărora tinzi să le ataci astfel prejudecățile, ideile fixe.

Bărbatul Balanță - Dragoste și cucerire

În ultima decadă a lunii, ai oportunitatea să depășești granițele obișnuite ale traiului cotidian, să te focalizezi pe aspecte insolite ale existenței, să călătorești în zone îndepărtate de casă și să intri în contact cu persoane excentrice, cu totul deosebite de cele întâlnite zilnic, de pe alte meridiane ale lumii. Totodată, este posibil să ai o revelație extraordinară ținând de religie, credințele tale sau filosofia ta de viață.

Horoscop Balanță mai 2019: Dragoste și cuplu


Dacă ești solo, Luna nouă ivită pe 4 mai 2019 în Taur îți poate prilejui o întâlnire amoroasă pasională, fierbinte, în stare să-ți cutremure pământul de sub picioare! Poți întâlni pe cineva special cu ocazia unei petreceri, a unei reuniuni mondene. În caz că ai un partener, ai șansa să te bucuri de clipe magice împreună cu acesta grație unei ieșiri în oraș, într-un loc romantic, care știi că îi este pe plac.

În a doua jumătate din mai, senzualitatea ți se intensifică și îți înlesnește o împrospătare aproape năucitoare a conexiunii cu persoana iubită, una capabilă să te conducă către culmi ale fericirii rar atinse până acum.

Nativii singuri trebuie să se ferească să pună semnul egalității între patimă și iubire, să se lase atrași într-o aventură a cărei ariditate sentimentală le poate fi cu bucluc!

Horoscop Balanță mai 2019: Muncă și bani


Comunicarea, discuțiile cu alții, tind să îți deschidă ochii asupra unor avantaje financiare ignorate, trecute cu vederea, insuficient exploatate. Asocierile din afaceri și sfera ta de cunostiințe, relații, par să-ți furnize beneficii sporite.

La serviciu, ești înclinat să faci tot ce-ți stă în putință pentru a te achita cu brio de sarcinile tale, indiferent cât de complexe, laborioase ar fi acestea. Ambiția ți se întețește în special în demersurile individuale, care par să-ți fie adeseori încununate de succese.

În ziua de 18 mai 2019, sub efluviile Lunii pline din Scorpion, poți fi pus înaintea unei decizii complicate din punct de vedere financiar. Se impune să gândești logic, la rece, dacă este cu adevărat nevoie să faci o cheltuială sau investiție majoră. Nu ar fi rău să ceri sfatul unei persoane avizate în această privință.

Horoscop Balanță aprilie 2019
Horoscop Balanță mai 2019 Horoscop Balanță mai 2019 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 23, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.