Horoscop Scorpion mai 2019

Conform horoscopului Scorpionului din luna mai 2019, perseverența, atitudinea pozitivă, abilitatea de a-ți promova cu persuasiune obiectivele, de a-i convinge pe alții să ți se alăture lor, îți mijlocesc împliniri de excepție în toate sferele existenței. Dragostea din cuplurile mai vechi ori abia infiripate este favorizată de impulsul, ocazia, de a se echilibra, armoniza pe cele mai profunde lungimi de undă sufletești.

Horoscop Scorpion mai 2019: Previziuni generale


Grație Lunii noi, poposite pe  4mai 2019 în Taur, ai ocazia să-ți confrunți  idealurile, poate prea înalte, cu viziunea pragmatică a unei persoane din sfera ta socială ori profesională. Această combinație tinde să fie o cheie a succesului!

De altfel, de-a lungul întregii luni, optimismul tău sănătos, ancorat în realitate, împreună cu capacitatea ta de a instaura armonie, bunăvoință reciprocă în relațiile cu alții, te sprijină să să-ți limpezești parteneriatele, să reușești să vezi cum șchioapătă, să le elimini incongruențele, apelând fără vreo ezitare la negocieri și compromisuri.
Horoscop mai 2019 Scorpion

Aspirația de a vizita alte țări, ba chiar de a studia, instala în străînătate, își află mai multe oportunități decât de obicei, sub impactul voinței tale de a realiza asta, a nu te lasă înfrânt în acest scop de comoditate ori amânări subiective.

Bărbatul Scorpion - Dragoste și cucerire

În data de 18 mai 2019, Luna plină din Scorpion te îmboldește și ea să treci dincolo de zona ta de confort, și să îți duci la bun sfârșit treburi tergiversate. Chiar dacă trebuie să te înfrânezi să iei parte la o petrecere, o agapă, la o reuniune plăcută pe plan social, ambiția te sprijină să faci asta fără regrete, să-ți pui mai presus de orice împlinirea responsabilităților tale!

Horoscop Scorpion mai 2019: Dragoste și cuplu


Luna nouă instalată în ziua de 4 mai 2019 în Taur pare să te convingă să te debarasezi de temeri, dubii nejustificate în amor, și să faci un pas hotărâtor în înălțarea relației tale de cuplu pe un alt nivel. Poți, chiar,  să-ți iei inima în dinți și să îți ceri în căsătorie partenerul!

Oricum, mai cu seamă în a doua jumătate din mai, te bucuri nespus de mult de tovărășia persoanei iubite, și ești dispus să faci sacrificii notabile pentru a-i face pe plac, pentru a pune capăt unei eventuale neînțelegeri cu aceasta!

Dacă ești singur, în aceeași perioadă, ai șanse sporite să întâlnești un autentic suflet pereche, o persoană capabilă să te împlinească total, atât afectiv, cât și intelectual.

Horoscop Scorpion mai 2019: Muncă și bani


Reușitele cele mai importante din muncă, afaceri ori finanțe îți sunt facilitate de asocieri. Pari să devii foarte popular în aceste domenii ale vieții și să-ți atragi fără prea mari străduințe aliați de nădejde în materializarea țelurilor tale din carieră.

Horoscop Scorpion aprilie 2019
Horoscop Scorpion mai 2019 Horoscop Scorpion mai 2019 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 24, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.