Horoscop Scorpion aprilie 2019

Horoscopul Scorpionului din luna aprilie 2019 indică orientarea spre ajustarea felului cum ești perceput de alții, cea către îmbunătățirea tonusului tău fizic și psihic, dar și unele conjuncturi nefavorabile în relaționarea cu oamenii. Viața amoroasă îți poate fi afectată de o rațiune exgerata, iar cea profesională tinde să-ți prilejuiasca împliniri notabile.

Horoscop Scorpion aprilie 2019: Predicții generale


Simți nevoia să-ți mărești impactul asupra celor din preajma ta regândindu-ți imaginea exterioară și modul cum abordezi lumea. Concentrează-te, în acest sens, pe ceea ce-ți place cu adevărat și nu pe trenduri și stiluri actuale, dar efemere, pentru a nu obține rezultate contrarii celor pe care ți le dorești.

Poți fi preocupat mai mult decât de obicei de sănătatea ta, însă nu ți se recomandă să te avânți năvalnic, cu capul înainte, în noi diete și programe de întreținere fizică. Adoptă, mai degrabă, tactica pașilor mărunți, dar fermi, în optimizarea modului tău de a trăi.
Horoscop aprilie 2019 Scorpion

Pe 5 aprilie 2019, Luna nouă din Berbec te pune și ea în gardă să ai mai multă grijă de tine însuți, de trupul tău. Întărește-ți perseverența în eliminarea unor obiceiuri rele, dăunătoare, și înlocuirea lor cu altele, bune, sănătoase!

Femeia Scorpion - Prietenă, iubită, soție și mamă

Sub vibrațiile Lunii pline răsărite în data de 19 aprilie 2019 în Balanță, nu-ți mai poți permite să-ți îngropi precum un struț capul în nisip, să treci cu vederea lucruri neplăcute din traiul tău. Înfruntarea temerilor tale îți înlesnește progresul, evoluția. Schimbările inconfortabile pe care nu le poți ignora și cărora nu te le poți opune trebuie să fie acceptate și exploatate în favoarea ta, fără să te lași pradă dezamăgirilor ci, din contra, asumându-ți o perspectivă pozitivă.

În ultima decadă a lunii, tendința inițială de a te afirma în activitatea socială și a-ți invigora parteneriate importante poate fi înfrânată de încurcături, ambiguități în relațiile cu cei din jur. Este necesar să-ți păstrezi răbdarea, deoarece acest aspect negativ are rolul să te îndrume spre îmbunătățirea interacțiunii cu ceilalți, să-ți atragă atenția asupra dezideratului de a fi mai responsabil din acest punct de vedere și a-i trata pe cei din jur cu un plus de respect, considerație.

Horoscop Scorpion aprilie 2019: Dragoste și cuplu


Dragostea este, în general, favorabilă nativilor din această zodie, cu condiția să nu-și pună singuri roate în bețe, încercând să o treacă prin filtrul unei raționalizări excesive...

Dacă faci parte dintr-un cuplu statornic, ești căsătorit, ești gata să alungi orice umbră din conexiunea cu partenerul tău, și faci tot ce-ți stă în putință pentru a ți-o armoniza. Este posibil să te focalizezi împreună cu persoana iubită spre țeluri comune, cât se poate de practice, realiste.

În caz că ești solo și nu vrei să rămâi așa, câteodată este necesar să-ți înfrânezi predispoziția de a nu te îndrăgosti cu una cu două, a socoti la rece cât de avantajos este să-ți îngădui să se petreacă acest lucru.

Horoscop Scorpion aprilie 2019: Muncă și bani


Activitatea profesională îți este stimulată de o comunicare intensă, binevoitoare, cu colegii și șefii. Strălucești prin ușurința cu care te ocupi de proiectele, sarcinile încredințate, prin productivitatea, eficiența și creativitatea ta.

Munca îți este încununată de succese în special când cooperezi cu alții și prin intermediul unor evenimente sociale corelate cu profesia ta.

Horoscop Scorpion martie 2019
Horoscop Scorpion aprilie 2019 Horoscop Scorpion aprilie 2019 Reviewed by Diana Popescu on martie 26, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.