Horoscop Scorpion martie 2019

În horoscopul Scorpionului din luna martie 2019 se configurează armonizarea interacțiunii cu rudele și persoanele apropiate, un aflux creativ bogat ce nu poate fi exploatat o vreme în domenii prioritare, redefinirea relațiilor de parteneriat și fortificarea celor cu adevăr promițătoare, o viață amoroasă fericită dar nu lipsită de responsabilități, și una profesională ce-ți pune în evidență competența, randamentul.

Horoscop Scorpion martie 2019: Previziuni generale


Încă de la începutul lunii, ești înclinat să petreci mai mult timp de calitate acasă, împreună cu familia, să te ocupi de interesele celor dragi și redecorarea, curățenia de primăvară a locuinței. Relațiile cu rudele ți se îmbunătățesc și pari să participi împreună cu ele la o grămadă de reuniuni, petreceri.

Inspirația tinde să-ți fie extrem de îmbelșugată, însă numai dacă te lași purtat încotro te călăuzește și nu încerci să o încorsetezi, să o focalizezi în direcții precise.
Horoscop martie 2019 Scorpion

Parteneriatele tale din plan personal, social și profesional pot fi afectate de senzația că te coboară pe locul doi, îți îngrădesc spiritul de inițiativă și te nedreptățesc într-un fel sau altul. Ce-i drept, unele dintre aceste legături umane nu mai sunt viabile și necesită să li se pună punct. Altele, însă, de bun augur, te solicită să te debarasezi de încăpățânare, de dorința ta de a le controla întru totul!

Pe 6 martie 2019, Luna nouă din Pești îți oferă beneficii ținând de studii, poate de obținerea unei burse. În același timp, un proiect plin de făgăduințe îți poate ajunge într-un impas din cauza lipsei resurselor financiare pentru acesta. Nu trebuie să-l abandonezi, ci să ți-l amâni până reușești să ai la indemnă tot ce ai nevoie pentru a-l continua...

Horoscop Scorpion februarie 2019


Relațiile cu unii oameni apropiați pot fi dezamăgitoare în data de 21 martie 2019, când Luna plină se amplasează în Balanță. Se impune, pur și simplu, să nu te îndoiești de tine, și să-ți analizezi, reevaluezi la rece, logic, aceste conexiuni. Înfruntarea deschisă, directă, a nesiguranțelor tale te sprijină să îți preschimbi negativitatea într-o pozitivitate capabilă să-ți rezerve o experiență de viață memorabilă!

În ultimele zile din martie, creativitatea îți țintește către cote și mai înalte și îți permite să o canalizezi încotro doreșți, spre întreprinderile tale cele mai importante. Totodată, știi instinctiv cum să te pui în cea mai favorabilă lumină, astfel încât să-i impresionezi pe alții. Ești în stare să treci printr-o transformare notabilă, ce îți înlesnește să te depășești pe tine însuți, să ieși din tiparele obișnuitului.

Horoscop Scorpion martie 2019: Dragoste și cuplu


 Inițial, dragostea este pe cale să se învigoreze, să capete tente romantice magice, îndeosebi în cuplurile căsătorite sau în cele în care cei doi parteneri împărtășesc aceeași casă.

Nativii care se află la debutul unei idile ori o încheagă pe parcursul acestei luni (în special prin intermediul unei rude) sunt atenționați că o comuniune afectivă autentică presupune compromisuri, bunăvoință și generozitate față de partener, necesitatea de a-și sacrifica o parte din independența lor.

Spre sfârșitul lui martie, atitudinea spontană, inspirată a celor implicați deja într-o relație în doi are darul de a renaște,  eventualdin cenușă, asemeni păsării Phoenix, prospețimea, candoarea și pasiunea iubirii lor reciproce dintâi.

Scorpionii solitari emană un magnetism, o atractivitate aparte, ce-i aduce în preajma unor oportunități consistente în amor. Chiar dacă nu au de gând să se dedea unor flirturi, par să devină ținta avansurilor amoroase ale unor numeroase persoane, așa că au de unde alege un potențial tovarăș de cuplu.

Horoscop Scorpion martie 2019: Muncă și bani


În cea din urmă decadă din lună , te amplasezi în centrul atenției la serviciu. Străbătut de o energie efervescentă, îți duci la bun sfârșit o mulțime de sarcini, proiecte, tinzând să strălucești prin eficiența ta deosebită.

Asocierile financiare, din afaceri, au potențialul să-ți furnizeze satisfacții majore, ieșite din comun, cu condiția să-ți ții în frâu nerăbdarea, nervozitatea, impulsul de a te ciondăni cu partenerii tăi din pricina unor lucruri mărunte sau ale unor izbucniri ale egoului, orgoliului!

Zodia şi constelaţia Scorpionului - Mit şi legendă
Horoscop Scorpion martie 2019 Horoscop Scorpion martie 2019 Reviewed by Diana Popescu on februarie 25, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.