Horoscop Săgetător martie 2019

Horoscopul Săgetătorului din luna martie 2019 indică o integrare fericită, fertilă, printre oameni, focalizarea asupra relațiilor familiale și, apoi, armonizarea acestora, voința de a te alinia unui nou stil de a trăi, o viață sentimentală presărată cu oportunități de excepție și una profesională favorabilă conlucrării și necesitând adaptabilitate.

Horoscop Săgetător martie 2019: Previziuni generale


Foarte grijuliu, binevoitor și diplomat în modul cum interacționezi cu alții, te potrivești de minune în viața socială. Știi instinctiv să ceri ceea ce îți doreșți fără să-i iriți ori superi pe oameni.

O serie de mici probleme intervenite acasă îți impun să îți reevaluezi legăturile cu cei dragi, să îți pui întrebări fundamentale în această privință, ce te ajută să ajungi la miezul lucrurilor.

Poți deveni conștient că rutina, obișnuințele în care te încadrezi zi de zi de ceva vreme îți dăunează trupului și/sau minții, și eșți gata să adopți o nouă dietă (de primăvară) și un program regulat de exerciții fizice.
Horoscop martie 2019 Săgetător

Luna nouă răsărită pe 6 martie în Pești te îmboldește să-ți îmbunătățești condițiile de locuit. Poți, drept urmare, să iei în considerare reamenajarea locuinței sau mutarea într-o altă casă.

În data de 14 martie 2019, Soarele în cuadrat cu Jupiter te umple de optimism și de dorința de a progresa, a-ți extinde sfera de influență. Ai încredere în tine însuți și înclinația de a te deda mai multor riscuri decât de obicei, care, dacă este însoțită de o bună planificare, îți asigură succesul în activitățile tale principale.

Neastâmpărul minții te împiedică să te concentrezi asupra detaliilor proiectelor tale, sub influența cuadratului din 16 martie 2019 dintre Mercur și Jupiter. Pari, însă, să îți mărești anvergura planurilor tale și să le afli un potențial sporit.

În ziua de 21 martie 2019, Luna plină din Balanță își împletește vibrațiile cu cele ale sextilului lui Venus cu Jupiter. Ești stimulat să te cufunzi într-o activitate socială cât mai plăcută. Te simți ca peștele în apă printre oameni, dar este necesar să nu-ți treci cu vederea obiectivele individuale!

Horoscop Săgetător februarie 2019

În cea de-a treia decadă a lunii, ești înzestrat cu o atitudine pozitivă, tinzând să devină molipsitoare. Îi fascinezi pe cei din jur prin expresivitatea cu care îți expui gândurile, și ești ispitit de ei într-o grămadă de distracții, petreceri.

Nu poți participa, totuși, la toate, întrucât nu vrei să-ți neglijezi viața de familie, mai cu seamă că aceasta îți oferă satisfacțîi deosebite. Dificultățile din relațiile cu cei îndrăgiți dispar de la sine în acest context astral, lăsând locul unei atmosfere de liniște, pace, seninătate.

Cele din urmă zile din martie și cele de pe cuprinsul lunii aprilie stau sub semnul motivării de a optimiza parteneriatele din toate planurile existenței. Ești îndrumat să-ți dezvălui importanța negocierilor, compromisurilor atât în cuplu, cât și în asocierile profesionale!

Horoscop Săgetător martie 2019: Dragoste și cuplu


Indiferent dacă ești într-o conexiune amoroasă, sau abia pui bazele uneia, comunicarea ta cu persoana iubită este pe cale să fie tot mai deschisă, tinzi să-ți exprimi cu creativitate, putere de convingere, sentimentele față de aceasta.

Îndeosebi în ultima decadă din martie, ești dăruit cu nimb special de farmec. Dacă ești solo, ai la dispoziție o perioadă excelentă în amor grație intensei tale relaționări sociale. Poți să întâlnești un partener plin de vitalitate, vioiciune spirituală, având capacitatea să-ți descrețească mai mereu fruntea, să te amuze și să te ia prin surprindere prin gesturi spontane.

În caz că ai un tovarăș de viață, pofta ta de a trăi la maximum, a bea până la fund din cupa plăcerilor vieții, ii stârnește senzualitatea, patima în împărtășirea voastră afectivă!

Oricum, în cuplurile consacrate se instaurează un climat de adâncă receptivitate emoțională, în care la loc de cinste se află loialitatea.

Horoscop Săgetător martie 2019: Muncă și bani


Este o vreme prielnică cooperării, colaborărilor, muncii în echipă, negocierii unui contract profesional ori de afaceri.

Responsabilitățile de la serviciu par să ți se schimbe sau să ți se înmulțească, punându-ți la încercare flexibilitatea. Totodată, este posibil ca un mentor ori un om pe care îl respecți să-ți deschidă ochii asupra unei noi orientări profesionale!

Zodia şi constelaţia Săgetătorului - Legendă şi mit
Horoscop Săgetător martie 2019 Horoscop Săgetător martie 2019 Reviewed by Diana Popescu on februarie 26, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.