Horoscop Capricorn martie 2019

Reperele importante din horoscopul Capricornului lunii martie 2019 sunt o activitate publică inițial îngrădită de evenimente imprevizibile, și apoi intrată pe un făgaș al predictibilității, imboldul de a trăi la maximum clipa, dar și responsabilități ținând de atașamentul față de familie. Viața amoroasă este fortificată de o sinceritate, loialitate tot mai mare, cea profesională este foarte ambițioasă, iar întreprinderile financiare îți sunt, în general, auspicioase.

Horoscop Capricorn martie 2019: Previziuni generale


Scena socială îți este străbătută de tot felul de circumstanțe contradictorii, nedumeritoare. Persoane pe care te bazai tind să te dezamăgească, și altele, ce-ți păreau distanțe până acum, tind să-ți facă favoruri deosebite. Este necesar să fii cât mai adaptabil până când distingi o tendința coerentă în mediul tău înconjurător.

Pe de altă parte, ești impulsionat să te deconectezi, să te dedici distracțiilor, plăcerilor existenței, fără să mai ții cont de constrângeri, prejudecăți, reguli nescrise ale celor din preajma ta.

Pe 6 iunie 2019, sub efluviile Lunii noi găzduite de Pești, ispita de a te atașa unui grup de oameni atractiv la prima vedere îți este stăvilită de constatarea că acesta este cumva dubios. Oricum, grație abilităților de lider ce-ți ies la iveală indirect, ai capacitatea să-ți inchegi propriul grup, cu persoane însuflețite de aceleași pasiuni, crezuri ca și tine.
Horoscop martie 2019 Capricorn

Înclinat să fii extrem de pragmatic, te apleci cu seriozitate asupra obligațiilor tale, ca urmare a sextilului dintre Soare și Saturn din 9 martie 2019. Îți sprijini încrederea în tine prin organizare, autodisciplină și răbdare în abordarea demersurilor tale, inclusiv din afaceri.

Soarele în sextil cu Pluton în data de 13 martie 2019 te înzestrează cu forță de persuasiune în promovarea ideilor tale. Te bucuri de discuții intrigante, incitante, capabile să-ți stimuleze gândirea.

Confruntarea directă cu situații dificile te ajută să le depășești cu ușurință  pe 16 martie 2019, când Mercur se amplasează în sextil cu Pluton. Posezi harul de a extrage din multitudinea de informații primite ceea ce este valoros, îți este de folos în activitățile tale.

Ziua de 20 martie 2019 este marcată de trigonul lui Marte cu Pluton și sextilul dintre Mercur și Saturn. Printr-o selecție grijulie și atenția față de detaliile importante, îți direcționezi eforturile către țelurile cele mai avantajoase în acest context astral. De altfel, tinzi să te concentrezi aproape total pe ceea ce te interesează, fără să fii distras de ceea ce se petrece în jurul tău.

Horoscop Capricorn februarie 2019

Luna plină apărută pe 21 martie 2019 în Balanță îți anunță un program foarte încărcat. Toată lumea pare să tragă de tine, să îți solicite câte ceva și-ți este greu să te împarți între atâtea cerințe. Stabilește-ți o ierarhie a activităților tale conform acesteia!

În a treia decadă a lunii, interacțiunea socială ți se stabilizează, devine previzibilă. Relaționezi excelent cu oamenii, faci schimburi fertile de idei și compania ta ajunge să fie foarte apreciată. Ai harul de a media și a stinge conflictele dintre cei din imediata ta apropiere.

Nu-ți neglijezi, însă, relațiile familiale, mai ales că acestea îți înlesnesc numeroase satisfacții. Rudele îți fac surprize plăcute, iar unele din ele, aflate în străinătate, par să-ți transmită niște vești bune!

Horoscop Capricorn martie 2019: Dragoste și cuplu


Încă de la debutul lui martie, cuplurile formate beneficiază de un climat de romantism special, împletit cu dorința ambilor tovarăși de viață de a se bucura cât mai mult împreună de plăcerile lumii materiale, a se răsfață unul pe celălalt cu delicii nemaiîncercate.

 Nativii singuri se pot implica într-o idilă cu cineva care le înțelege și le apreciază frumusețea interioară, punctele forte ale personalității lor.

Către finalul acestei luni, se instaurează o atmosferă de comunicare deplină între membrii cuplurilor, atât din punct de vedere mental, cât și emoțional. Ei tind să-și "citească" reciproc, din priviri, gândurile, sentimentele, fără să mai aibă nevoie de cuvinte.

Capricornii solitari au șansa să cucerească inima unei persoane de care s-au îndrăgostit grație expresivității, inspirației cu care își mărturisesc simțămintele față de aceasta.

Horoscop Capricorn martie 2019: Muncă și bani


Ai prilejul să-ți mărești substanțial veniturile, mai cu seamă dacă ai o afacere personală. De asemeni, poți primi pe neașteptate o sumă de bani sau o reducere semnificativă la un bun de lungă folosință.

În zilele din urmă din martie și în toate cele din aprilie, viața profesională ți se dinamizează. Ai la îndemână un potențial energetic înalt, pe care ți-l canalizezi către muncă, în special spre un proiect individual. Ești mobilizat să faci tot ce poți pentru a-ți fi recunoscute meritele, competența!

Zodia şi constelaţia Capricornului: Mit şi legendă
Horoscop Capricorn martie 2019 Horoscop Capricorn martie 2019 Reviewed by Diana Popescu on februarie 27, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.