Horoscop Vărsător martie 2019

Horoscopul Vărsătorului din luna martie 2019 scoate în evidență extinderea sferei tale de influență, grație ajustării modului cum ești perceput de oameni, năzuința de a profita de o autonomie sporită, în special în familie, o evoluție stabilă în relațiile de dragoste, și o activitate financiară inițial dificilă, necesitând precauție și luciditate.

Horoscop Vărsător martie 2019: Previziuni generale


Te simți stimulat să-ți optimizezi imaginea personală, iar Venus te călăuzește spre cele mai inspirate alegeri în acest sens, de la stilul părului și al îmbrăcăminții, până la felul cum îi abordezi pe cei din jur. Totodată, eșți înclinat să te răsfeți, să-ți oferi lucruri refuzate de tine însuți altădată!

în același timp, nevoia ta de independență poate răbufni, exploda, mai ales dacă ți se pare că părințîi, persoane apropiate, încearcă peste măsură să te controleze, să îți ghideze destinul. Este posibil, așadar, să iei impulsiv decizia de a te muta într-o altă casă, localitate ori chiar țară, numai pentru a-ți lua în mâini propria viață!
Horoscop martie 2019 Vărsător

Ca urmare a poziționării lui Venus în cuadrat cu Uranus pe 1 martie 2019, oamenii tind să te ia prin surprindere. Întâmplșri neașteptate dau o turnură incitantă existenței tale și relatiiilor cu cei din preajma ta. Pot apare fie fricțiuni cu aceștia, fie momente deosebit de fericite, însă scurte, alături de ei!

Horoscop Vărsător februarie 2019

Sub vibrațiile Lunii pline poposite pe 21 martie 2019 în Balanță, ești însuflețit de o poftă de aventură ieșitș din comun. Ești înclinat să iei decizii bazate pe idealurile tale cele mai fierbinți, dar este necesar să distingi cu limpezime între fantezie și realitate, astfel încât să fii ferit de mari dureri de cap!

Ziua de 21 martie stă și sub semnul cuadratului dintre Venus și Marte, și a sextilului lui Venus cu Jupiter. Ești satisfăcut de tovărășia prietenilor, de confirmarea atașamentului lor pentru tine, însă poți fi iritat de unii inși ce atentează să profite de tine.

Horoscop Vărsător martie 2019: Dragoste și cuplu


În caz că ești singur, carisma ta, încrederea în tine și simțul umorului îți netezesc calea spre o poveste de dragoste, probabil cu cineva care se va dovedi a fi veritabila ta pereche.

Dacă ai un partener, ai oportunitatea să-ți aprofundezi relația afectivă cu el, să o revitalizezi printr-un plus de spontaneitate, inedit.

Spre sfârșitul lunii, conexiunile de cuplu deja formate câștigă și mai mult în stabilitate, datorită predispoziției nativilor din Vărsător de a prețui într-un grad sporit familiaritatea, intimitatea pe care le-o oferă. Pe de altă parte, se remarcă o senzualitate fierbinte în împărtășirea amoroasă dintre cei doi tovarăși de viață!

Vărsătorii solitari sunt străbătuți de o temeritate de zile mari în apropierea de o persoană care îi captivează. Dacă reușesc să înfiripe o idilă, trebuie să-și țină în frâu o patimă ori o gelozie excesivă.

Horoscop Vărsător martie 2019: Muncă și bani


În plan financiar intervine un șir de conjuncturi nefavorabile, ce îți recomandă să fii cât mai prudent, mai calculat. Nu este o vreme prielnică unor investiții ci, mai degrabă, una în care trebuie să-ți restrângi cheltuielile.

În plus, pe 6 martie 2019, o zi rezervată apariției Lunii noi din Pești, drumul către un obiectiv prea ambițios referitor la bani pare să-ți fie stăvilit de piedici însemnate. În același timp, colaborările din muncă par să te tragă înapoi, să-ți încetinească progresul în carieră.

Spre finele lunii, demersurile asociate cu finanțele, afacerile, tind să se debaraseze de influențe negative, fiind dinamizate îndeosebi de contacte, persoane influente și asocieri. Ferește-te, totuși, să-ți risipești surplusul de bani în cumpărături fanteziste, nesocotite!

Zodia şi constelaţia Vărsătorului - Mit şi legendă
Horoscop Vărsător martie 2019 Horoscop Vărsător martie 2019 Reviewed by Diana Popescu on februarie 28, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.